Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 231
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

My już zgłoszeni, w Rzeszowie było stoisko z Przemyśla. :multi:
Mam nadzieję dojechać, ale powrót mamy kiepski. Zobacze jaka bedzie pogoda, bo stać później na dworcu 5 godz. mi się nie uśmiecha :cool3: .

Posted

[quote name='AnkaW']My już zgłoszeni, w Rzeszowie było stoisko z Przemyśla. :multi:
Mam nadzieję dojechać, ale powrót mamy kiepski. Zobacze jaka bedzie pogoda, bo stać później na dworcu 5 godz. mi się nie uśmiecha :cool3: .[/quote]

Aniu może znajdziesz na wystawie kogoś kto przez Stalowa będzie wracał i Was zabierze ze sobą . Przeciez można sie dogadac.

Posted

A ja mam już transport do Przemyśla :cunao: :cunao: i nie muszę się martwić o powrót :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: .

No właśnie czy Przemyśl daje na stronę listę z przyjętymi psami???

Posted

[quote name='Nugatika']a czy ktos wie cos nie cos na temat tego sędziego?
[B]Vladimir Piskay[/B]

ja bede z bernenczykiem i goldenką ;)[/quote]

Z moich doświadczeń wynika,że to bardzo kulturalny i znający sie na psach sedzia. Na wystawie na Słowacji dokładnie komentował swoje wybory w klasach.

[quote name='AnkaW']A ja mam już transport do Przemyśla :cunao: :cunao: i nie muszę się martwić o powrót :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: .

No właśnie czy Przemyśl daje na stronę listę z przyjętymi psami???[/quote]

Przy poprzedniej wystawie taka była, sądzę że i teraz będzie.

Posted

[quote name='Juta']Cześć
Czy orientujecie się, kiedy będzie na stronie katalog przedwystawowy?:loveu:[/quote]

Juta a z jakimi grzywkami będziesz? :multi:

Posted

[quote name='Nugatika']zgłaszał ktoś internetem?
nie przychodza potwierdzenia na mail?
nie wiecie nic na ten temat?[/QUOTE]

Mam ten sam problem i wczoraj się do oddziału nie dodzwoniłam :shake: .

Posted

[quote name='Kika']Przeciez potwierdzenia oddziały wysyłają po zarejestrowaniu wszystkich psów.[/QUOTE]

No ale w dobrym tonie jest odesłanie mail'a zwrotnego, że wszystko doszło. Jakoś inne oddziały tak zawsze robią :razz: . Szczególnie martwi mnie, że nie przyszło potwierdzenie wypełnienia formularza internetowego - ale widzę że nie tylko mi.

Posted

[quote name='simbik']No ale w dobrym tonie jest odesłanie mail'a zwrotnego, że wszystko doszło. Jakoś inne oddziały tak zawsze robią :razz: . Szczególnie martwi mnie, że nie przyszło potwierdzenie wypełnienia formularza internetowego - ale widzę że nie tylko mi.[/quote]

Tu masz calkowitą rację - zwrotna informacja powinna byc przy formularzu internetowym.

Posted

Ja nie wiem jak jest z moim zgłoszeniem. W tamtym tygodniu dzwoniłam, żeby potwierdzić - "proszę dzwonić we wtorek". Zadzwoniłam we wtorek - "nie ma jeszcze możliwości sprawdzenia, proszę dzwonić w przyszłym tygodniu". I co teraz? Nie wiem czy pies przyjęty, czy nie. Ufundowałam też pucharki i wysłałam informację mailem (bo tak mi powiedziano, że można). I sama nie wiem - dzwonić dzisiaj czy nie? A jeszcze doczytałam na formularzu zgłoszeniowym, że "zgłaszać można tylko do 31.08.2007 do godz.19.00". A na ulotce, która jest na stronie, że zgłaszanie do 04.09.2007.

Posted

[quote name='Toller-Fox']Zadzwoń- ja zadzwoniłam pół godziny po tym jak zgłosiłam - we wtorek :cool3: - i od razu sprawdzili że jestem.[/quote]

Zgłosiłaś swoje małe cudo - koniecznie musimy zobaczyc sie na wystawie :)