Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co prawda allegro Kapi skończyło się, ale innych ogłoszeń nie zdejmowałam. Zdejmę, jak pojedzie do domku.
Ciociu Aniu, a długo jeszcze do tego szczęśliwego dnia?...:razz:

Posted

Yona no co ty toż to maleństwo przecież , nikt jej nie zauważy jak się jej na rączki komuś nie poda :evil_lol: u nas w schronie jest milusi owczarek co tylko na kolankach chce siedzieć , takie maleństwo z niego :diabloti:

Posted

Dzis wieczorem ma przyjechac pan do lub juz i po Kapi:) Z lipna-rozmawiał ze mna juz w niedziele-ale ta 2 tyg temu. W związku z tym ,że pani z wawy zrezygnowała , to sama do niego zadzwoniłam.
Nadal jest bardzo chetny.
Kapi poszła by do domu z ogrodem-miała by kojec i bude na noc, ale w dzien mogła by i w domu byc.
Facet konkretny i zalezy ma suni.
Oby było dobrze.

Posted

:multi::thumbs::smilecol::sweetCyb::laugh2_2::ylsuper::bigcool::klacz::jumpie:

Kapi pojechała!!!!!!!!!!!!!!!!
Pan i pani-młodzi:lol:W sumie to od razu zakochali sie w naszym Kapiszonku:loveu:
Ona tez ich pieknie powitała-połozyła sie na plecki do głaskania.
Były problemy aby ja na smyczy do samochodu zaprowadzić-ona na prawde smyczy nie cierpi-i zanosilismy ja na rekach. W samochodzie ładnie siedziała i mam nadzieje,że dojada szczesliwie.
Dałam im maila-mam nadzieje,że będa pisac-obiecali,że tak.
Kapi ma byc ich oczkiem w głowie:loveu:

Ciekawe jak ona z samochodu im wyjdzie:evil_lol:

Posted

No naprawde panstwo bardzo mili i naprawde sympatyczni. Na pewno bedzie miala dobrze:lol: Jestesmy z Ania zadowolone i szczesliwe. Trzeba nad nastepna jakas bida pomyslec co dziewczyny ?:razz:

Posted

no cioteczki przecież nie raz Wam mówiłam że to malusieńki psiaczek jest co na kolankach pewnie lubi siedzieć i na rączkaćh być noszony, a wy mnie nie słuchałyście :mad:
czy kasować juz ogłoszenia kapiski ???