Ania+Milva i Ulver Posted May 31, 2007 Author Posted May 31, 2007 Dzis do schronu dzwoniła pani z Legnicy. Wypatrzyła Kapi. Jesli warszawa sie nie zdecyduje to Kapi pojedzie do Legnicy:) Quote
dariaopole Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Jeju nie chce zapeszać ale bardzo się cieszę, Kapi zapadła mi w sercu i cały czas trzymam za nią kciuki, oby się powiodło !!! Quote
Yona Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Co prawda allegro Kapi skończyło się, ale innych ogłoszeń nie zdejmowałam. Zdejmę, jak pojedzie do domku. Ciociu Aniu, a długo jeszcze do tego szczęśliwego dnia?...:razz: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 1, 2007 Author Posted June 1, 2007 Mysle ,że do poniedziałku się wszytko wyjasni. Quote
dariaopole Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 już nie mogę się doczekać poniedziałku, a jeśli coś by noie wypaliło to ciotki wciskajcie ją na siłe, każdemu odwiedzającemu schronisko !!!:diabloti: Quote
Yona Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Daria, no co Ty?... :lol: Kapi to nie ratlerek, że ją wcisnąć można... :evil_lol: Quote
dariaopole Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Yona no co ty toż to maleństwo przecież , nikt jej nie zauważy jak się jej na rączki komuś nie poda :evil_lol: u nas w schronie jest milusi owczarek co tylko na kolankach chce siedzieć , takie maleństwo z niego :diabloti: Quote
dariaopole Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Nikt nie chcę nakolankowego malutkiego psiaka ????? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Czekamy teraz na telefon pani z Legnicy. Jest jeszcze jeden pan zainteresowany. Zobaczymy czy te domki wypala-w tym tyg powinno sie wszytko wyjasnić:) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Dzis wieczorem ma przyjechac pan do lub juz i po Kapi:) Z lipna-rozmawiał ze mna juz w niedziele-ale ta 2 tyg temu. W związku z tym ,że pani z wawy zrezygnowała , to sama do niego zadzwoniłam. Nadal jest bardzo chetny. Kapi poszła by do domu z ogrodem-miała by kojec i bude na noc, ale w dzien mogła by i w domu byc. Facet konkretny i zalezy ma suni. Oby było dobrze. Quote
Yona Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 To niech przyjeżdża, ale nie do, tylko po... :evil_lol: Quote
dariaopole Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 no właśnie niech zabiera kapiśkę i codziennie ją mizia !!! bo inaczej :mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 :multi::thumbs::smilecol::sweetCyb::laugh2_2::ylsuper::bigcool::klacz::jumpie: Kapi pojechała!!!!!!!!!!!!!!!! Pan i pani-młodzi:lol:W sumie to od razu zakochali sie w naszym Kapiszonku:loveu: Ona tez ich pieknie powitała-połozyła sie na plecki do głaskania. Były problemy aby ja na smyczy do samochodu zaprowadzić-ona na prawde smyczy nie cierpi-i zanosilismy ja na rekach. W samochodzie ładnie siedziała i mam nadzieje,że dojada szczesliwie. Dałam im maila-mam nadzieje,że będa pisac-obiecali,że tak. Kapi ma byc ich oczkiem w głowie:loveu: Ciekawe jak ona z samochodu im wyjdzie:evil_lol: Quote
dariaopole Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Yupi Yupi yeah yeah, Moja kapiśka w domku doopencję będzie grzać oby tylko zachwowywała sie jak na aniołka przystało !!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Iskra73 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 No naprawde panstwo bardzo mili i naprawde sympatyczni. Na pewno bedzie miala dobrze:lol: Jestesmy z Ania zadowolone i szczesliwe. Trzeba nad nastepna jakas bida pomyslec co dziewczyny ?:razz: Quote
Yona Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ciotki, czy ja dobrze widzę :crazyeye: Wy ją do samochodu na rękach zaniosłyście?...:crazyeye: A wyglądacie tak niepozornie:-? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 To pracownik Sławek ja wnosił:) On chudszy od niej-komicznie to wygladało-a Kapi miała taka słodka minkę:) Bo ona chciala do boksu biedulka wracać.... Quote
dariaopole Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 no cioteczki przecież nie raz Wam mówiłam że to malusieńki psiaczek jest co na kolankach pewnie lubi siedzieć i na rączkaćh być noszony, a wy mnie nie słuchałyście :mad: czy kasować juz ogłoszenia kapiski ??? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 No pewnie ,że kasować:)!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts