Ania+Milva i Ulver Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 SARA - to wspaniała sunia, która ktoś oddał do schroniska, bo mu sie znudziła:-(...sunia bardzo tęskni i wyje-wystawia nosek przez kraty... Jest śliczna-jasno żółta i cała kudłata. Potrzebuje kogoś kto sie nią troskliwie zaopiekuje i mocno pokocha.Będzie ja czesał i głaskał. Suczka ma ok 2-3 lat. Sięga wzrostem do kolana. Bardzo prosimy o dom...ona nie umie sobie tam poradzić:-(Siedzi cały czas w budzie...ożywia się tylko jak ktoś podejdzie do jej boksu.... Jest w schronisku od 5 dni.... Na razie mamy tylko to jedno zdjęcie:-( Quote
Legion23 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 gdyby był podany , to można by zrobić ogłoszenie papierowe do wieszania :) w razie TAK - proszę o kontakt na pw wraz z linkiem do tego wątku :) Quote
Yona Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No i ciocia Iskra pisała, że ona zadbana...sierść przystrzyżona... Mam nadzieję, że łagodna... Quote
Elkisz Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Skojarzyla mi sie z pudelkiem! Czy mozna by wstawic jakies inne zdjecia suni? Jaki ma charakter? Quote
Iskra73 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ostatnio jak bylysmy w schronie to siedziala w budzie za druga sunka co jes t z nia w boksie. Nie wiem czemu . Nawet do nas nie wyszla . Podejrzewam ze tamta ja zdominowala , nie chciala jej wypuscic, wiec sara z tego strachu siedziala biedna w budzie. Zal serce sciska, naprawde, nie mozna na to patrzec.:-( :-( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 W tym tyg wyciagniemy suńke z boksu i porobimy zdjecia-niestety to jest jedyne jakie mamy:(...a sunia na pewno jest okazem łagodności...co do ludzi i psów.Zobaczymy jak z kotkami... Quote
Iskra73 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Czoko wiecej bedziemy wiedzialy we wtorek. Ona dopiero co przyszla, wiec za duzo na dziejsza chwile nie wiemy. Zdjecie to i tak cudem udalo mi sie zzrobic, bo ona strsznie strachliwa. Quote
Yona Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Na razie wstawię to jedno zdjęcie, no i będę czekała na resztę :razz: Quote
Ada-jeje Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Zal serce sciska patrzac na to cudenko,jacy bydlacy znow oddali psinke bo im sie znudzila. Wierze jednak w to ze to cudenko szybko znajdzie nowy domek. Quote
Legion23 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 ogłoszenie Sary: Microsoft Word: http://legion23.republika.pl/psy/sara-brodnica.doc OpenOffice.org: http://legion23.republika.pl/psy/sara-brodnica.odt Adobe Acrobat: http://legion23.republika.pl/psy/sara-brodnica.pdf jeśli coś zmienić, poprawić, coś nie działa, nie wiecie jak ściągnąć, wydrukować itp. - piszcie do mnie na pw :) UWAGA: ogłoszenia można wieszać tylko na tablicach ogłoszeń + tam gdzie pozwolą, np. w sklepie na szybie od wewnątrz, w bibliotece, w psiej lecznicy, na tablicy przy wodzie oligoceńskiej, itp. Wieszanie na latarniach grozi mandatem od Straży Miejskiej! Quote
dariaopole Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 jakież śliczne psindełko , i takie smutne :-( hop mała do góry !! Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 http://www.allegro.pl/item194792540_z_cieplego_lozeczka_do_zimnej_budy_pluszaku_.html Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 Włąsnie miałam tel odnosnie Sary:)Wypatrzona na allegro:)Bardzo fajny pan z łeby-niedAwno zmarła im bardzo podobna suczka na raka-tez mieli ja ze schronu.....czeka teraz na nowe zdjęcia. Dał mi maila to mu wyslę:) YoNA CZY JZ WSPOMINAłYSMY,ZE JESTES WIELKA?:)!!! Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Nie, nie wspominałyśmy, że jest wielka :shake: A jest? Przeczytałam gdzieś, że do kolana, czyli średnia. Poza tym, Ciociu, na allegro otwiera się jeszcze zdjęcie poprzedniego właściciela tego ogłoszenia, Ciapka, a on był mały. Zaraz coś dopiszę w ogłoszeniach. Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Ciociu Iskro, bo się zawstydzę i wenę stracę :-x A jak stracę, to nikt mi tu roboty nie da i nie przejmę ogłoszeń na dogo :diabloti: Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 Cholera, ja czytać chyba nie umiem i przeczytałam, Ciociu Aniu, że Sara jest wielka, więc od razu zmieniłam to w ogłoszeniu... Idę zmienić, bo rozumiem, że jednak średnia :evil_lol: Quote
iwop Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 :p nikt tak nie umie pisac ogłoszeń jak ciocia Yona. Sczeńka jest cudna :loveu: Quote
Yona Posted May 14, 2007 Posted May 14, 2007 No tak, ja jestem trochę wyższa, niż do kolana :-? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 14, 2007 Author Posted May 14, 2007 z tym wielka to ci sie udało:) Pan mówił o zółtej suni, więc chyba dobrze patrzył na zdjęcie..... Quote
Ada-jeje Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Trzymam kciuki za cudenko, ja jak ja zobaczylam to od razu przypadla mi do serca, ale moze dlatego ze przypomina mi troche moja juz nie zyjaca sunie, chyba tak to juz jest ze te ktore odeszly od nas ciagle sa z nami. Quote
Iskra73 Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Wrocilam wlasnie ze schronu i mam mase zdjec Sary. Bede je pozniej wrzucac na dogo. Ona jest naprawde slicza.Bardzo lagodna i strasznie roztrzesiona.Niestety jej fryzurka jest juz rozczochrana , siersc posklejana, no ale jak w takich warunkach ona ma wygladac.Sunia sie mogla w koncu wysikac, jak ja wyprowadzilysmy. Caly ten czas siedziala w budzie , biedna , nawet tamta jej nie dala sie najesc. Dostala od nas jesc. Na szczescie pozwolon ja nam przerzucic do innego boxu. Nie jest juz z ta starszna suczka , ktora miala nad nia wladze. Jest w boksie z mniejszmi suniami. Mam nadzieje , ze ja przyjma bez problemowo. Quote
Yona Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Jakie później? Teraz :mad: Właśnie robię inne ogłoszenia "swoim" psom, a jej nie bardzo mogę, bo nie ma zdjęć...:razz: Chce Ciocia przedłużyć jej bezdomność? :mad: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 :) Dzwoniła dzis do mnie pani z gliwic(to 500km od nas) w sprawie adopcji. Bardzo sympatyczna i normalna osoba:)Jest nawet w stanie po nia przyjechać....zobaczymy jak to się rozstrzygnie. Tak jak Iskra pisała...Sara jest w strasznym stanie:(Jak ja wyprowadziłysmy, to cała się trzesła-miała podkulony ogon pod siebie tak jakby wydawał się cięty, ale potem zaczęła nim merdać.Suńka jest bardzo łagodna-nawet kotami sie nie interesuje. Chce byc tylko głaskana .Jest taka chudzinka-te łapki....same kości i sierść:( Sunia jest na prawdę cudowna...boszzzz jak ona wyła znowu jak odchodziłysmy....pewnie myslała,że pojedzie do nowego domku a my znowu ja do boksu zaprowadziłysmy:( Quote
Recommended Posts