Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ares i Maks wychowane razem od szczeniaka. Dziś mają 5 lat. Dotąd wiodły szczęśliwe życie, zarabiając na miskę w dużej firmie. Miały gdzie biegać, miały kojec, ocieplane budy, pełną miskę i opiekę weterynaryjną. Niestety portier, który nimi się zajmował musiał odejść i nie może ich zabrać ze sobą. W firmie też nie mogą zostać. Byłoby cudownie, gdyby mogły zamieszkać u kogoś razem, jednak wiemy, że nie będzie to łatwe, dlatego rozważamy ich rozdzielenie:-(. Szukamy im dobrych domów. Ares (jaśniejszy) bardzo ambitnie wywiązuje się z obowiązków ochroniarza, Maks bardziej wzbudza respekt wyglądem niż zachowaniem. Oba psy przy bliższym poznaniu są sympatycznymi miziakami. Nie wybrzydzają. Jedzą mokrą i suchą karmę. Są wykastrowane i szczepione.

660 417 311
Na znalezienie im domów mamy 2 miesiące.

Maks

Ares

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Ogłaszaj gdzie się da!!! Szkoda psiaków, ładne są:) Edit: Wrzuciłam info o chłopakach i ich sytuacji na wątek onków, dokładnie na Skarpetę Owczarkową. Ludków tu zaprosiłam, może ktoś, komuś, coś... Cholera ludzie pracę tracą, psy już też, pięknie! Służyły, pilnowały, a teraz wypad. Nasikać na taką firmę, ładną sobie wystawiła opinię, tfu! Edit: tu znalazłam bazarek głoszeniowy, za 5 zł 20 ogłoszeń:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/244816-Bazarek-ogłoszeniowy-dla-Lori-GOTOWE-OGŁOSZENIA-W-24h-dla-Lori-do-27-07-godz-22/page9

Edited by Marycha35
Posted (edited)

Foty pycha, dzięki:) ONki to skrót od owczarki niemieckie:) DONki zaś to długowłose owczarki niemieckie;) A tamten link co podałam to do bazarku, na którym dziewczyna za 5 zł robi 20 ogłoszeń dla psiaków. Jeśli chcesz wejdź tam, zgłoś psiaki, będzie więcej ogłoszeń. A jak psy się mają? Gdzie teraz przebywają? Czy w grę wchodzi hotelik dla nich w sytuacji podbramkowej?

Edited by Marycha35
Posted

[quote name='Marycha35']Foty pycha, dzięki:) ONki to skrót od owczarki niemieckie:) DONki zaś to długowłose owczarki niemieckie;) A tamten link co podałam to do bazarku, na którym dziewczyna za 5 zł robi 20 ogłoszeń dla psiaków. Jeśli chcesz wejdź tam, zgłoś psiaki, będzie więcej ogłoszeń. A jak psy się mają? Gdzie teraz przebywają? Czy w grę wchodzi hotelik dla nich w sytuacji podbramkowej?[/QUOTE]

owczarki;)))
Psy są w firmie i dopóki pracuje stróż to będą. Mają się bardzo dobrze. I tym większy ból, że mogą to wszystko stracić:-(. Wiodły tu naprawdę boskie życie.
Hotel raczej nie wchodzi w grę, bo stróż stracił pracę a i firma... no właśnie. Nie byłoby problemu, gdyby nie dramatyczna sytuacja finansowa. Niestety nie tylko psy wylądują na bruku, jak się nie odbijemy. Ja bez wypłaty od miesiąca.
Jest tyle psów, które czekają na dom. Małych, ślicznych, dużych lepiej ułożonych (Maks i Ares są trochę rozpasane) Jakoś nie mam wiary w to, że się coś uda.
oczywiście skorzystam z ogłoszeń za 5 zł
dziękuję za rady

Posted

[quote name='anett']kurcze takie fajne psiaki:shake:
zdjęcia świetne, poogłaszam trochę chłopaki

aniaczymania ogłoszenia na woj. łódzkie? a miasto?
miasto Łódź
aha nie za bardzo nadają się do kotów, ale to chyba pisałam. Niestety na koty polują:-(

Posted

Aniaczymania nie trać wiary;) Damy radę!! Ogłoszenia to podstawa. Anett kochana jesteś, dziękujemy za pomoc:):):):) Takie smoki urocze muszą komuś serducho złamać;) Rozumiem sytuację finansową kiszka, cudem byłby bezpłatny dom tymczasowy. No nic, jest jeszcze trochę czasu, może się uda z ogłoszeniami jednak:)

Posted

jak ja mam zapłacić to 5 zł? za pakiet ogłoszeń?
przepraszam ale ja się tu nie umiem za bardzo poruszać
na facebooku było wydarzenie, ale ponieważ ja tam to dopiero jestem noga, więc jakoś szybko zniknęło
dzięki dziewczyny za pomoc

Posted (edited)

Anett pokłony dla Ciebie:):):) Ogłoszenia pycha, konkretne, za serducho chwytające i z fotkami cudnymi:) Noooo domiszcza, do roboty do jasnej cholery!!! Aniaczymania nie przepraszaj za nic, ja też tu kiedyś zaczynałam, dziewczyny pomogły jak czegoś nie wiedziałam, nadal tak jest;):) Na pierwszej stronie wątku bazarkowego zapewne są zasady. A FB niestety nie mam. Edit: z pierwszej strony wątku z ogłoszeniami: Koszt pakietu:20 ogłoszeń tylko 5 zł
30 ogłoszeń tylko 7,5zł
40 ogłoszeń tylko 10zł (tylko mix województw)

Dlatego co weźmie najwięcej pakietów(obojętnie jak dużych)czeka nagroda po zakończeniu bazarku.
2x30ogłoszeń

Proszę o tekst,minimum 4 zdjęcia maximum 20 zdjęc,maila oraz numer telefonu

Ogłoszenia robię w dniu zamówienia ew.max 3dni jak bym miała za dużo chętnych...
(kto u mnie zamawiał we wcześniejszych bazarkach wie jak szybko działam)

Ze względu na małe dziecko pakiety będę wystawiać głownie od 19-2 w nocy

Po zamówieniu proszę podać ilość ogłoszeń
(Uwaga!!! Można mixować tz dawać na różne województwa-wtenczas proszę wymienić na jakie
jeśli ma iść na jednio województwo można mi wtenczas podać na jakie mieściny

Ogłoszenia aktywuje na siebie,lecz pod tekstem podaje Wasz mail.(ze względu ,że na większej połowie musiałam się rejstrować-i automatycznie podaje mój.)
W razie gdyby ktoś napisał do mnie poinformuje wybrana osobę i przekażę maila.

tekst i zdjęcia proszę wklejać w wątek.

Numer konta wysyłam w ostatnim dniu trwania bazarku i najdłużej czekam 7 dni na wpłatę.(jeśli ktoś chce szybciej niech sam się zgłosi do mnie na pw)

Bazarek trwa do:27.07.2013 godz.22

Edited by Marycha35
Posted (edited)

Serdecznie dziękuję. Jacy mili goście:):):) Damy radę!!! Rozsyłam jeszcze zaproszenia, jak dobrze pójdzie będziemy miały wsparcie męskie, baaaaaaardzo sympatyczne i skuteczne w kwestii działań na FB:) Edit: i koleżanka z Dogo wstawiła psiaki na FB, na swoim wydarzeniu:) UDA SIĘ Z ADOPCJĄ!!!! Iljova, dziękujemy:)

Edited by Marycha35