Alla Chrzanowska Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Aniu! Rozumiem Cię i też się zeźliłam, ale przecież wiesz, że taka jest specyfika molosów. Po uzgodnieniu z Iwonką i jesli Ty się zgodzisz, założę Portosowi nowy wątek, bo ten nawet nie jest nasz... Aniu! Weź pod uwagę fakt, że jest to celowa kampania, żeby odwrócić uwagę od Shakiry... Quote
Maryna Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 [quote name='tu_ania_tu']sorry Jolu, najmocniej przepraszam, zeźliłam się i przez to ta interwencja mnie tak w oczy zakuła[/QUOTE] No przecież nie szkodzi,rozumiem Tak czy inaczej,na przyszłośc przedstawię do akceptacji.. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 Dziewczyny! Proszę, błagam, nie dajmy się wkręcić... Quote
tu_ania_tu Posted August 7, 2013 Posted August 7, 2013 Allu poproszę moda by zmienił tytuł, nie zakładajmy innego wątku Quote
Alla Chrzanowska Posted August 7, 2013 Author Posted August 7, 2013 [quote name='tu_ania_tu']Allu poproszę moda by zmienił tytuł, nie zakładajmy innego wątku[/QUOTE] Jeśli taka Twoja wola. Tylko niech zmieni tytuł, bo wygląda na kpinę i prowokuje do takich wystąpień. Quote
_Dunaj_ Posted August 8, 2013 Posted August 8, 2013 Tylko spokój może nam pomóc, zgadzam się z Allą nie dajmy się wkręcić, a że ktoś się jakiegos słowa czepi, no cóż jak lubi :) nie można ludziom odbierać calkiem przyjemności, a fakt że potrafią się obruszyć i czepić o każdy wpis i tekst, czasem czytam i stwierdzam, że mnie takie pyskówki zdecydowanie nie bawią Quote
tu_ania_tu Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Jeśli taka Twoja wola. Tylko niech zmieni tytuł, bo wygląda na kpinę i prowokuje do takich wystąpień.[/QUOTE] obija się coś admin :( Quote
Alla Chrzanowska Posted August 9, 2013 Author Posted August 9, 2013 [quote name='tu_ania_tu']obija się coś admin :([/QUOTE] Widziałam, nic to poczekamy - wiadomo - upał Quote
Alla Chrzanowska Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 [quote name='tu_ania_tu']obija się coś admin :([/QUOTE] Już jest ok. Quote
tu_ania_tu Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 zdaje się że wszyscy pytają o Bunię. Natomiast wiem,ze jest dom pod Wieliczką, który będziemy sprawdzać i może zdecydują się na Portosa Quote
_Dunaj_ Posted August 15, 2013 Posted August 15, 2013 Od czasu mojej z Cormaciem wizyty pa w naszej okolicy codzinnie kilka osób mnie pyta o jakiegoś psa, jeszcze żadna z nich nie wzbudzila mojejgo zaufania to nwet im nie polecam, narazie zastanawijają się jakie oczekiwania powinien spełniać ten pies (taka praca domowa) ale cieszy mnie, że ludzie otwierają oczy i zaczynają mysleć, że nie warto kupowac psa na bazarze za kilka złotych nie wiadomego pochodzenia. Mam też wiele pytań typu "jak jest róznica między schorniskiem, a np stowarzyszeniem, przecież i tu i tu do wzięcia" spokojnie wyjasniam, ludzie naprawdę mało wiedzą. Był też chętny na doga, ale niestety do kojca na podworko, wyjasniłam, że absolutnie się nie nadaje, trudno było, więc siegnęłam do jamników i ratlerków czy mpogłyby zimą mieszakć w kojcu, odpowiedź była nie bo mają za krótką sierść, na co odpowiedziałam, że dogiem jest tak samo, dopiero wtedy człowiek zrozumiał i przyznał mi rację, zasatanawia się nad innym dużym psem na podwórko. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 tu_ania_tu napisał(a):zdaje się że wszyscy pytają o Bunię. Natomiast wiem,ze jest dom pod Wieliczką, który będziemy sprawdzać i może zdecydują się na Portosa Oby... mocno trzymam kciuki... Quote
Alla Chrzanowska Posted August 18, 2013 Author Posted August 18, 2013 Portos to piękny i pełen godności pies - popatrzcie: Quote
Alla Chrzanowska Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Portos pojechał do nowego domku! Zamieszka w Wieliczce:) Portosku! Trzymam kciuki za Ciebie i Twoich Ludzi! Quote
Magolek Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 I ja bardzo, bardzo mocno trzymam za nowy domek. :loveu: Quote
Recommended Posts