Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu! Rozumiem Cię i też się zeźliłam, ale przecież wiesz, że taka jest specyfika molosów. Po uzgodnieniu z Iwonką i jesli Ty się zgodzisz, założę Portosowi nowy wątek, bo ten nawet nie jest nasz...
Aniu! Weź pod uwagę fakt, że jest to celowa kampania, żeby odwrócić uwagę od Shakiry...

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tu_ania_tu']sorry Jolu, najmocniej przepraszam, zeźliłam się i przez to ta interwencja mnie tak w oczy zakuła[/QUOTE]

No przecież nie szkodzi,rozumiem

Tak czy inaczej,na przyszłośc przedstawię do akceptacji..

Posted

Tylko spokój może nam pomóc, zgadzam się z Allą nie dajmy się wkręcić, a że ktoś się jakiegos słowa czepi, no cóż jak lubi :) nie można ludziom odbierać calkiem przyjemności, a fakt że potrafią się obruszyć i czepić o każdy wpis i tekst, czasem czytam i stwierdzam, że mnie takie pyskówki zdecydowanie nie bawią

Posted

Od czasu mojej z Cormaciem wizyty pa w naszej okolicy codzinnie kilka osób mnie pyta o jakiegoś psa, jeszcze żadna z nich nie wzbudzila mojejgo zaufania to nwet im nie polecam, narazie zastanawijają się jakie oczekiwania powinien spełniać ten pies (taka praca domowa) ale cieszy mnie, że ludzie otwierają oczy i zaczynają mysleć, że nie warto kupowac psa na bazarze za kilka złotych nie wiadomego pochodzenia. Mam też wiele pytań typu "jak jest róznica między schorniskiem, a np stowarzyszeniem, przecież i tu i tu do wzięcia" spokojnie wyjasniam, ludzie naprawdę mało wiedzą. Był też chętny na doga, ale niestety do kojca na podworko, wyjasniłam, że absolutnie się nie nadaje, trudno było, więc siegnęłam do jamników i ratlerków czy mpogłyby zimą mieszakć w kojcu, odpowiedź była nie bo mają za krótką sierść, na co odpowiedziałam, że dogiem jest tak samo, dopiero wtedy człowiek zrozumiał i przyznał mi rację, zasatanawia się nad innym dużym psem na podwórko.