Carey Posted September 29, 2014 Author Posted September 29, 2014 Jego uszy już tak długo wygolone i nawet odrosły, a ja oczywiście zapominalska, o galerii zapomniałam. :siara: Już nadrabiam. : ) Quote
phase Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 jestem taaaki piekny :loveu: http://i59.tinypic.com/k3rr06.jpg Quote
Carey Posted January 24, 2015 Author Posted January 24, 2015 Trzeba uzupełnić spanielową galerię. :D Quote
Carey Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Ach, złoty pies niedługo będzie miał szanse się wykazać. Możliwe jest, że wybieramy się na dogtrekking w Wiśle. :D Weźmiemy to jak zabawę, bo nigdy w takim czymś nie uczestniczyłam i nawet nie byłam obserwatorem. Wybaczcie za te stare zdjęcia, ale nowości czekają w obróbce, bo pańcia, młody fotograf, ma na głowie inne obróbki do szkoły. xD Teraz piesio ma urocze ogolone uszka i jest bardziej męski, bez tych pai przy uszach. :D A tu na zdjęciu nasz, a właściwie Foxa kumpel - także cocker spaniel. Niestety stary i dosyć zaniedbany. A ojciec jest takim pięknym championem... :/ Quote
kropi124 Posted July 21, 2016 Posted July 21, 2016 hEJ Foxiu :) Spaniele zawsze mi się kojarzą takimi promyczkami słońca- zawsze uśmiechnięte :D Piechol super :) Quote
Carey Posted July 28, 2016 Author Posted July 28, 2016 Ten o którym była mowa był już rok temu ;) W tym roku jestem totalnie nie w temacie, bo chyba nie dam rady pojechać :/ Quote
Recommended Posts