dropsiata Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Witam,pozwolicie że też się wtrącę ze swoim wyżłem-wnk-40kg;ok. 70cm,ale mierzony nieprofesjonalnie,więc może być trochę odchylenia. Wielki jest,niestety zdjęć bezpośrednio nie umiem wstawiać,a zresztą i sprzęt mam wielce nieprofesjonalny. Quote
Guest ursa81 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='dropsiata']Witam,pozwolicie że też się wtrącę ze swoim wyżłem-wnk-40kg;ok. 70cm,ale mierzony nieprofesjonalnie,więc może być trochę odchylenia. Wielki jest,niestety zdjęć bezpośrednio nie umiem wstawiać,a zresztą i sprzęt mam wielce nieprofesjonalny.[/quote] Nasza Alutka waży 32kg, dużo jak na suczkę. Nasz Tropik waży 27 i wygląda jak "prawie" dorosłe dziecko Alutki, a jest starszy :) Dropsiata! Jeśli chcesz prześlij mi foty [email][email protected][/email] to wstawię je na forum. Quote
dropsiata Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Nie mogę wysłać na podany adres,podaje mi komunikat że konto zablokowane:roll: Quote
Guest ursa81 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No to nie wiem co się stało :) Jakieś chochliki chyba :) Quote
Cala2 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='ursa81']Nasza Alutka waży 32kg, dużo jak na suczkę. Nasz Tropik waży 27 i wygląda jak "prawie" dorosłe dziecko Alutki, a jest starszy :) Dropsiata! Jeśli chcesz prześlij mi foty [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] to wstawię je na forum.[/quote] No to Alutka to potega :evil_lol:. Moja mała waży 24 kg i ma 60 cm, mikrus jakis....:cool3: Quote
Dumisiowa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 No niezle dziewczyny...moja Dumencja ma 62 cm i waży...hmmm dużo za dużo...złwaszcza teraz.....no coż moja mama uważa że zgładzam psaa zwlaszcza jej ukochaną Dumeczkę i postanowiła zrobić z niej chodzący smalczyk, karmiąc ja m.in.serkiem biłaym od krówki z łyżeczki :D Quote
lafuma-82 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 A Zahra waży 23kg, a ile ma cm, to nie mam pojęcia, ale taki karakan z niej jest:evil_lol: Quote
Guest ursa81 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Dumisiowa']No niezle dziewczyny...moja Dumencja ma 62 cm i waży...hmmm dużo za dużo...złwaszcza teraz.....no coż moja mama uważa że zgładzam psaa zwlaszcza jej ukochaną Dumeczkę i postanowiła zrobić z niej chodzący smalczyk, karmiąc ja m.in.serkiem biłaym od krówki z łyżeczki :D[/quote] Ojejku :loveu: Serek z łyżeczki. Słodko. Milutko wygląda karmienie kaszką z butelki ze smoczkiem :loveu: Ja oczywiście tak nie robię, nie, nie :lol!: Ile cm ma Ala dalej nie wiem bo nie mam pewności czy dobrze mierzę... Quote
jula&czaga Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 u moich łyżewków przedstawia sie to tak: CZagutek ma 62 cm i waży 25 kg, a Hederka ma 60 cm i waży tak samo jak mamuśka 25 kg ( sama się zastanawiam gdzie młoda te kilogramy ukrywa, bo ja po niej ich nie widzę :cool3:) Quote
Ewelina & Hera Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No to moja chyba pobiła wszystkie niemce :evil_lol::-o jak chodzi u suczki oczywiście... ;) Quote
Guest ursa81 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Lounelines']No to moja chyba pobiła wszystkie niemce :evil_lol::-o jak chodzi u suczki oczywiście... ;)[/quote] Bo Twoja to taka miss - wysoka i szczupła :loveu: Niemiec i Polski! Quote
Guest Fiorka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 A nasz brązowy tygrysek ma 64 cm, Fion 62-63 czyli na styk. Waga no cóż ... trudno stwierdzić - spada od wiosny do jesieni na zime troszke leci w góre :cool3: Fior waży więcej, Kes duzo mniej - ale jemu ciezko utrzymać wage. Quote
Recommended Posts