Magda i Saga Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 [quote name='Ania & Mia']Przepraszam, że ostatnio nie pokazywałam się na treningach. Chciałabym wziąć udział w poniedziałkowym treningu na hali, ale mam problem z dojazdem. Czy mógłby mnie ktoś zgarnąć z pętli tramwajowej w Myślęcinku tak około 18:45?[/QUOTE] Ja mogę, ok 18:55 Ponieważ płacimy za halę to trening kosztuje 15 zł Quote
Ania & Mia Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='Magda i Saga']Ja mogę, ok 18:55 Ponieważ płacimy za halę to trening kosztuje 15 zł[/QUOTE] Dobrze, będę o 18:55 na pętli. Rodzice mają jakieś obiekcje, ale mam nadzieję, że ostatecznie pozwolą mi jutro pójść. Jeśli nie pozwolą, to zadzwonię. Quote
Ania & Mia Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='Ania & Mia']Dobrze, będę o 18:55 na pętli. Rodzice mają jakieś obiekcje, ale mam nadzieję, że ostatecznie pozwolą mi jutro pójść. Jeśli nie pozwolą, to zadzwonię.[/QUOTE] OK, mam już pieniądze, więc na 100% będę jutro o 18:55 na pętli. :loveu: Quote
Magda i Saga Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 [quote name='Ania & Mia']OK, mam już pieniądze, więc na 100% będę jutro o 18:55 na pętli. :loveu:[/QUOTE] Ok, to do zobaczenia. Jak możesz weź kenel Quote
ceta Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Dziękujemy wszystkim za życzliwość i miłe przywitanie nowych przybyszy:D czyli nas. Do zobaczenia na kolejnych treningach. Kasia i Baz Quote
Magda i Saga Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Nowa strona klubowa działa już pod starym adresem Zapraszam zatem wszystkich zainteresowanych agility w bydgoszczy na [url]www.agility.bydgoszcz.pl[/url] znajdziecie tam informacje o naszych imprezach o treningach o przepisach itd Zapraszam do pisania na forum Quote
Magda i Saga Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 zapraszam czytających ten watek do pomocy na zawodach 2-3 maja. Może ktoś ma ochotę trochę otrzeć się o agilitowy świat, zobaczyć od podszewki jak to wygląda. Quote
Magda i Saga Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 U nas dużo sie dzieje. Po informacje zapraszam na nasa strone klubową Quote
agenciara Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 hejka a jak to jest z tymi treningami do agility, bo rozumiem że najpierw trzeba się zapisać na kurs 20'sto lekcyjny, a po tym kursie jak by ktoś się dalej chciał w to bawić u Was na placu to jakie są wymagania? :) znaczy się ile się płaci za plac :))) myślę w co by się pobawić z moim onkiem za jakiś czas, w agility czy w obi ;) Quote
Magda i Saga Posted May 17, 2010 Author Posted May 17, 2010 Zaczyna się od kursu, jeśli nie biegałas jeszcze agility. Kurs jest potrzebny, bo na zajęciach sekcji ćwiczenia sa trudniejsze, trzeba umieć samodzielnie pracować, bo nie jest się juz prowadzonym "za rączkę" jak na kursie. Aby uzysjkac inne info kontaktuj się z nami przez strone klubowa Quote
agenciara Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 rozumiem, bardzo dziękuję :) na razie do sierpnia mam zajęcie bo robimy PT, no ale później ten dylemat "co dalej"... agility zawsze mi się podobało, nie raz Was kiedyś podglądałam przejeżdżając rowerem :cool3: no to zaraz się skontaktuję przez stronę klubową bo mam jeszcze pytanko Quote
Recommended Posts