Magda i Saga Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Będziemy mieć światło na placu i hala juz załatwiona na sem. Przynieście kasę za sekcję, bo we wtorek wybieram się do związku to będe mogła wpłacić Quote
Magda i Saga Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Sem dla biegających ze swoimi psami:evil_lol: A tak poważnie to jak jesteś zainteresowana to się pojaw na zajęciach. Quote
Magda i Saga Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 [quote name='pepsicola']dziękuję, właśnie myślałam o tej pokursowej, czyli nie bardzo zaawansowanej ale też nie początkującej ale to chyba na wiosnę dopiero, na razie się jeszcze uczymy[/quote] A ja jestem ciekawa gdzie się uczycie! Quote
pepsicola Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 [quote name='Magda i Saga']A ja jestem ciekawa gdzie się uczycie![/quote] tak naprawdę to my się bardziej bawimy niż uczymy, a robimy to przy okazji szkoleń dla psich terapeutów u Oli i Grzegorza Quote
Magda i Saga Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 Wydaje mi się, że Grzegorz nie ma wszystkich przeszkód, a przynajmniej ich nie uczy, tak mówił. Strefówki, koło, slalom, stół, rekaw, nie mówiąc o sekwencjach. No chyba, że się mylę! Quote
pepsicola Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 rzeczywiście, nie ma palisady i kładki, mam nadzieję, że dobrych określeń używam, zresztą może i tak się wybierzemy na kurs, na razie chcę się zorientować jakie są możliwości, bawimy się już prawie rok, pies potrafi pokonywać tory przeszkód, pewnie nie jakieś bardzo skomplikowane, ale radzi sobie nieźle z hopkami, kołem, huśtawką, tunelami, stołem, nad slalomem musimy jeszcze popracować Quote
Magda i Saga Posted October 9, 2009 Author Posted October 9, 2009 Ponieważ w niedzielę 11 października zapowiada się wyjątkowo mało psów do klasy Large, zatem łączymy zajęcia i zapraszam [B]wszystkich na godzinę 13:00[/B]. Quote
Magda i Saga Posted October 11, 2009 Author Posted October 11, 2009 Ponieważ w niedzielę 11 października zapowiada się wyjątkowo mało psów do klasy Large, zatem łączymy zajęcia i zapraszam [B]wszystkich na godzinę 13:00[/B]. Quote
Astro&Marta Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 dobrze ze tu zajrzałam...bo właśnie zaczynałam sie zbierac:P Quote
Magda i Saga Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 Kto jest chętny do wzięcia udziału w pokazie w weekend 24-25 października, na Starym Rynku na rzecz kundelków, współorganizatorem jest schronisko. Pokaz byłby na kilku obniżonych hopkach, slalomie, tunelach. Nic trudnego. Ochotnicy proszeni o zdeklarowanie udziału. Może kursanci zaginieni z ostatniego kursu sie uaktywnią. szczegóły poznamy w niedzielę - który dzień, jaka godzina itd Quote
Ania & Mia Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Ja Ja Ja :loveu::loveu::loveu: Ja chce na pokaz :loveu: A tak na powaznie to bardzo bym chciala ;) Tylko musze slalom pocwiczy bo ulubiona przeszkoda Mii cos nam ostatnio nie wychodzi :shake: A jeszcze ja glupia na ostatnim treningu na nia nakrzyczalam za to za z niego wypada i omija tyczki i teraz to wogole nie chce slalomowac :shake: :-( :placz: :roll: Quote
Gosia&Fuks Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Magda i Saga']Kto jest chętny do wzięcia udziału w pokazie w weekend 24-25 października, na Starym Rynku na rzecz kundelków, współorganizatorem jest schronisko. Pokaz byłby na kilku obniżonych hopkach, slalomie, tunelach. Nic trudnego. Ochotnicy proszeni o zdeklarowanie udziału. Może kursanci zaginieni z ostatniego kursu sie uaktywnią. szczegóły poznamy w niedzielę - który dzień, jaka godzina itd[/quote] My!!! :D:D:D Myślę, że najlepszą reklamą był by Freak bo jeszcze półtora roku temu sam siedział w tym schronisku i ile dało się z psem zrobić przez ten czas. (Zresztą Fuks też nie gorszy bo z adopcji, tylko do schroniska go zawieść nie zdążyli :P) Quote
Magda i Saga Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Super! Mam nadzieję, ze Freak tez się pojawi, liczę też na spaniele, Regisa i wogóle na wszystkich. Quote
Magda i Saga Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Nie mogę przyjść w niedzielę, bo muszę wyjechać. Dlatego jeśli chcecie ze mną pobiegać to zapraszam w sobotę na 13-tą. Jeżeli ktoś nie może i znajdzie się odpowiedzialna osoba, która poprowadzi zajęcia w niedzielę to będziemy to organizować. Quote
Magda i Saga Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 Pokaz odwołany. Zajęcia będą w sobotę o 12-tej - mnie nie będzie. Gosiu! Jutro na 15-tą, bo mamy teren tylko do 16:30 Quote
Gosia&Fuks Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 Czyli w sobotę wszyscy na jedną godzinę bez podziału na grupy? Quote
Magda i Saga Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Gosiu, jutro nie mogę biegać, daj znać, że dostarła do ciebie wiadomość, bo będe się martwić że niepotrzebnie szłaś na plac W sobotę zapraszam na 12-tą Freak, Mia, Yorkuś, Blondyn ewentualnie Candy reszta na 13-tą. Poniewaz jest to wyjątkowy weekend prosze o potwierdzenie, że będziecie, bo jesli nie to sobie inaczej zaplanuję Quote
Gosia&Fuks Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 [quote name='Magda i Saga']Gosiu, jutro nie mogę biegać, daj znać, że dostarła do ciebie wiadomość, bo będe się martwić że niepotrzebnie szłaś na plac [/QUOTE] Przeczytane A co do soboty to będziemy. Quote
Recommended Posts