Magda i Saga Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Padła mi małpa, a ładowarka w domu. mozesz dzwonić pod 502640804, w domu będę od ok. 15-tej, o której chcesz przyjechać? Od 15-tej postaram się naładowac małpe komórkową Quote
belgunia Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Będę najwcześniej pewnie ok 18 - 18.30 przywiozę przy okazji sprzęt - podjechać na pole czy do domu? Quote
Magda i Saga Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Uwaga grupo początkująca! Zapraszam was na bieganie na 9:30 w niedzielę. [B][SIZE=4]O godz. 11-tej zaczynamy sesję zdjęciową dla naszego sponsora.[/SIZE][/B] Bardzo proszę, zeby wszyscy przyszli, ubierzcie stroje od sponsora kto ma. Prosze potraktujcie to priorytetowo i raczej wykręćcie sie od innych zajęć. Mam nadzieje, że grupa początkujca zechce też wziąść udział w sesji. Podsekcja rekreacyjna sznaucerkowa mile widziana takowoż :-) Kto żyw - na foty!!!!! Quote
ATM Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 :multi: huurra ale fajnie! Ja musiałam trasy spacerowe zmienić bo Mufoza mnie ciągle na plac treningowy chciała prowadzić :) [SIZE=1]Matko! jak nam też będą oficjalne zdjęcia robić to trzeba psa wykąpać i wałki na włosy nakręcić :lol: a nie pomyłka - zapomniałam, że bernom się włosy prostuje przed pokazami ;):lol:[/SIZE] Quote
tangerine74 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Ło matko, a ja taka nieuczesana ;) Rozumiem, ze pogodę gwarantuje sponsor? ;) Sekcja rekreacyjna melduje gotowość do obszczekania sekcji poczatkującej :evil_lol: Tylko nie wiem o której mamy się stawić, żeby nie przeszkadzać za mocno, ale zeby na jakis torek sie załapać.:p Quote
Magda i Saga Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Dziękuje wszystkim, którzy poswięcili swój czas i wzięli udział w niedzielnej sesji fotograficznej. :loveu: Quote
Astro&Marta Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Strusio kończy dziś 7 lat! [img]http://i43.tinypic.com/29g0llx.jpg[/img] [img]http://i42.tinypic.com/2qn8qxl.jpg[/img] jeszcze troche zostało komu komu ;D Quote
Ania & Mia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Właśnie sobie przypomniałam,że mam filmiki z przebiegu podczas zawodów w Bydgoszczy [url=http://www.youtube.com/watch?v=DgfVo2DqJk8]YouTube - Astro-niedziela[/url] [url=http://www.youtube.com/watch?v=_CE15tSThzM]YouTube - Fuks-niedziela[/url] Quote
sidakesi Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 No pieski bardzo ładnie biegają:)Sporo treningu potrzeba żeby dojść do doskonałości.Wiem to na własnym przykładzie.(No, może nie akurat na moim:)) Miutka pięknie biega agility:) Pozdrawiam wszystkich dogomaniaków:) Quote
Ania & Mia Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Nie ma za co ;) Jak jeszcze będę miała chwilę wolnego czasu,to wrzucę filmiki z tego pokazu w Niemczu (czy gdzie tam to było :oops: ) Quote
Magda i Saga Posted June 29, 2009 Author Posted June 29, 2009 Sidakesi, czy możesz napisać coś o sobie, przedstawić się? Piszę jako założycielka tego tematu. Kazda nowa osoba interesujaca się agility w Bydgoszczy jest dla nas ciekawa. Quote
sidakesi Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Byłam parę razy z Anką na agility u was:)Po prostu sie interesuje takimi rzeczami bo mój piesio biega agility z Anką, Mia:) Quote
Magda i Saga Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 W niedziele sekcja wyjatkowo o 18-tej. Mnie nie będzie. Jedziemy z Alą na PP, proszę trzymać kciuki za debiut Cudaka w jedynkach, zeby był cudny nie cudaczny:lol: Quote
Magda i Saga Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Dzięki, Cudaczek ukończył oba openy:crazyeye:, jeden bieg na czysto:cool3:. Gdyby tak wszystkie na czysto to boje się myślec co by było, bo prędkości rozwijała całkiem całkiem :-) A teraz do rzeczy: początkujący na 11, sekcja na 12 w sobotę. mam nadzieję, że dziś pada po raz ostatni, bo szczerze mam tego dosc Quote
Ania & Mia Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ja się spóźnię o 6 minut , bo jak bym jechała wcześniejszym autobusem to byłabym na miejscu o 10:06 a nie uśmiecha mi się łażenie po lesie przez godzinę :razz: Quote
DarTim Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 "A teraz do rzeczy: początkujący na 11, sekcja na 12 w sobotę." To znaczy, że w niedzielę nie ma zajęć? Quote
ATM Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 My się stawimy na placyku dopiero w przyszłym tygodniu bo puki co Mufka jest chodzącą poszukiwaczką potencjalnych partnerów.;) Quote
Magda i Saga Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Wyjeżdżamy na obóz, wracamy nie wiem kiedy, prawdopodobnie w sobotę lub niedzielę. w kolejny weekend wypadamy na EO. Jeżeli ktoś chce pobiegać, to łapcie mnie w tygodniu. Przebudowujemy stronę. Chciałabym, aby pojawiały się na niej relacje i wrażenia z imprez, aktualne sukcesy i wyniki. Każdy będzie miał swoje miejsce, zeby napisać o sobie i swoim psie, nie tylko notatkę raz na zawsze, ale bieżąca historię, zdjęcia , filmiki, artykuliki. Słowem, mozecie się realizowac artystycznie :-) W zakładce kursy będą nie tylko informacje o rozpoczęciu i cenie, ale także o przebiegu kursu, chętnie ilustrowane zdjęciami. Może uda się założyć forum Quote
Astro&Marta Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 o! Super :D Rozwijamy się:) Mam nadzieję, że wszystkie psy zdrowe. Astro też jednak się nie zaraził, dziwny był ten kaszel. Quote
Magda i Saga Posted July 12, 2009 Author Posted July 12, 2009 Psy zdrowe, to znaczy Cudak jak zwykle troche na rozum choruje, ale to norma u niej :diabloti: Prosze pisac notatki o sobie, kto nie napisał, dorobił sie kolejnego psa lub chce zmienić stara notatke i przysyłac na [email][email protected][/email] Mile widziane portrety pies+przewodnik Quote
Recommended Posts