Dil Se Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Kochani... Mam ogromną prośbę... Dowiedziałam się właśnie o Zlocie Żaglowców w Szczecinie. Bardzo chciałabym to zobaczyć..... Czy ktoś z Was pomoże w znalezieniu miejsca noclegowego dla mnie i Gusika? Bardzo, bardzo, bardzo proszę..... Quote
dance_macabre Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Novotel w szczecinie przyjmuje zwierzaki. Najbliżej wałów jest chyba hotel park ale ceny dość wysokie i nie wiem jak z psami. Quote
katlis Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 w tych dniach w szczecinie ceny hoteli będą cholernie drogie, poszukaj w miejscowościach dookoła szczecina, np stargard, police szybki dojazd a ceny hoteli będą zdecydowanie niższe Quote
Dil Se Posted June 20, 2013 Author Posted June 20, 2013 Tak,katlis...wiem...dlatego proszę Was o pomoc... Może ktoś przygarnie mnie z psiakiem na te parę dni... Potem tradycyjnie jak co roku planuje przemieścić się do Kołobrzegu... Gus jest niekłopotliwym psiakiem,ale nie przepada za psami typu husky..... Quote
katlis Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 miło byłoby nam Ciebie gościć gdyby nie sucza z awatara (agresja lękowa) przekreśla zapraszanie do nas ludzi ze zwierzakami, ale popytam :) Quote
Dil Se Posted July 29, 2013 Author Posted July 29, 2013 (edited) Jeszcze rzutem na taśmę tu piszę... Wyjeżdżam jutro z psem ..... Ale jeszcze może komuś z Was się coś przypomni i mi "podrzuci" w ostatniej chwili. Edited July 30, 2013 by Dil Se Quote
Dil Se Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Niestety...nie udało mi się zobaczyć parady żaglowców :( Nie znalazłam "mety"... Quote
Furiko Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 kamikarze24 napisał(a):No własnie ja z pytaniem jak kolega czy będzie tez za rok. Szczecińskie Tall Ship Races są raz na sześć lat... I rzeczywiście ciasno wtedy w mieście... I dużo się dzieje... Quote
Recommended Posts