wioletka155 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Mozecie polecić jakiegoś fryzjera z umiejętnosciami i podejściem w okręgu Katowic? Katowice, Tychy, Mikołów, Żory i okolice Tychów do 50 km. W koncu strzygę swoje psiaki tylko wiosną i latem więc dojazd rozsądny to nie problem. Po ostatniej wizycie w Bielski mała miała traumę. Nie wiedziec czemu, ale tam juz nie pójdę,ponadto ostrzyżona byla bardzo krzywo i krotko. Poleccie. Moje psiaki do yorki suczki , sztuk dwie:loveu: Quote
sfora86 Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 (edited) Witaj szczerze polecam w Katowicach- Bobika na Brynowie , uwierz mi jak raz tam pójdziesz to nie zmienisz fryzjera:) Psy są robione na najwyższym poziomie Wiem co mówię kończyłam tam kurs . Aha musisz umówić się duuuuuuuuużo wcześniej. Edited June 18, 2013 by sfora86 Quote
cockermanka Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Bobik tak, możesz też iść w Katowicach do p.Kasi Palki [url]http://www.canis.pl/[/url]. Quote
sfora86 Posted June 20, 2013 Posted June 20, 2013 Tak Pani Kasia równiez jest dobrym fryzjerem i była wice prezesem PSG ,U OBU FRYZJERÓW nie zawiedziesz się PS.Pani Kasia szkoliła sie u B.Widery Pozdrawiam Quote
cockermanka Posted June 21, 2013 Posted June 21, 2013 [quote name='sfora86']PS.Pani Kasia szkoliła sie u B.Widery[/QUOTE] Wiem, bo tez kończyłam kurs u p.Widery ;) Quote
Aszita Posted June 22, 2013 Posted June 22, 2013 Kasia się wprawdzie szkoliła u Bobika, ale mistrza przerosła już dawno. Gorąco ją polecam. Polecam też sławę na Polskę całą - Zygmunta Stelmacha (ale Wy macie tam dobrze w tym Zagłębiu :-)), w końcu to Groomer Roku i groomer z niego na prawdę nieprzeciętny. Quote
Recommended Posts