Edziooo Posted June 15, 2013 Posted June 15, 2013 [COLOR=#000000]Witam. Nie wiem czy piszę w dobrym dziale, ale chyba tak :D Otóż mam taki "problem" pod koniec sierpnia prawdopodobnie możliwe, że stanę się właścicielką rasowego Yorka. Jest to pewne tak na 85%. Mam 16 lat i mam już trzy psy. Jednego kundelka ze schroniska oraz dwa "Yorki" tak bez rodowodu są już staruszkami jedna ma 8 lat druga 10, kiedy moja mama z babcią kupowały pierwszego Yorka nie miałam na to wpływu czy są z rodowodem czy bez bo po prostu miałam ok. 6 lat. Moim marzonkiem jest taki prawdziwy rasowy pies z rodowodem. Strasznie dużo czytam o psach na każdy temat. Wiem co nie co na temat pseudo i nie chcę właśnie kupić psa od tak zwanych "handlarzy". Wiem, że szczeniak musi być ze związku kynologicznego żadne SwKipr czy coś takiego itd. Ale wiem, że w zkwp też zdarzają się przypadki, że psy z hodowli nie są dobrze traktowane. I tu pojawia się moje pytanie czy znacie jakieś sprawdzone, polecone hodowle? Dodam, że na zakup szczeniaka przeznaczone są pieniądze do 1500zł. z góry dziękuję za każdą odpowiedź ;)[/COLOR] Quote
marta30 Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 Proszę o pomoc, szukam hodowli yorków w Warszawie lub okolicach, właścicielka hodowli ma na imię Sabina. Kojarzy się komuś coś? Chodzi mi o konkretną hodowlę, nazwiska nie pamiętam tylko imię hodowczyni. Może ktoś kojarzy? Quote
Recommended Posts