Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na wieś nie oddamy, poza tym i tak tamci ludzie się nie odezwali więc nie ma sprawy. Trudno mi jest trochę ogarnąć to wszystko, tym bardziej, że jeszcze mamy sesję i mało czasu w sumie. Ale mała się rozkręciła, jest bardzo ufna i grzeczna. Przesypia u mnie w pokoju całą noc, nie budzi mnie. Niczego się nie boi mimo, że niektóre rzeczy widzi pierwszy raz. I załatwia się tylko w kuchni. W czwartek idziemy na szczepienie.

Posted

Czarny pies nadal biega razem z mamą i drugim szczeniakiem, niestety. Suczka dalej u mnie, zrobiłam tylko ogłoszenia na 3 portalach ale cisza jak dotąd. Zdjęcia z weekendu :

Posted

Nie wzięła bo bała się ją złapać ze względu na matkę. Poza tym to straszny dzikus i uciekała do nory na widok Oli. Zadzwonimy jutro do 4 łap i może wreszcie coś wyjdzie z tego. Myślałam, że chociaż kwestia czarnego psa się rozwiąże bo deklarowała pomoc fundacja i pani sołtys. Narazie jest jak było, a ja nie jestem stamtąd i wiem tylko, że psy nadal są karmione codziennie przez mamę Oli.

• 1 month later...
Posted

Dostałam wieści, że psy zniknęły z posesji. Nie wiem co z nimi. Z dobrych wiadomości jest taka, że sunia (teraz Emma) została u mnie:)

Posted

Koleżanka miała się dowiedzieć co się z nimi stało, przejść się m.in do pani sołtys i pewnie jak będzie coś wiedziała to da mi znać.