gunia Posted June 18, 2013 Author Posted June 18, 2013 Na wieś nie oddamy, poza tym i tak tamci ludzie się nie odezwali więc nie ma sprawy. Trudno mi jest trochę ogarnąć to wszystko, tym bardziej, że jeszcze mamy sesję i mało czasu w sumie. Ale mała się rozkręciła, jest bardzo ufna i grzeczna. Przesypia u mnie w pokoju całą noc, nie budzi mnie. Niczego się nie boi mimo, że niektóre rzeczy widzi pierwszy raz. I załatwia się tylko w kuchni. W czwartek idziemy na szczepienie. Quote
gunia Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 Czarny pies nadal biega razem z mamą i drugim szczeniakiem, niestety. Suczka dalej u mnie, zrobiłam tylko ogłoszenia na 3 portalach ale cisza jak dotąd. Zdjęcia z weekendu : Quote
mtf zalesie Posted June 25, 2013 Posted June 25, 2013 tzn.drugiego szczeniaka suczki nie wziela kolezanka na dt... Quote
gunia Posted June 25, 2013 Author Posted June 25, 2013 Nie wzięła bo bała się ją złapać ze względu na matkę. Poza tym to straszny dzikus i uciekała do nory na widok Oli. Zadzwonimy jutro do 4 łap i może wreszcie coś wyjdzie z tego. Myślałam, że chociaż kwestia czarnego psa się rozwiąże bo deklarowała pomoc fundacja i pani sołtys. Narazie jest jak było, a ja nie jestem stamtąd i wiem tylko, że psy nadal są karmione codziennie przez mamę Oli. Quote
gunia Posted August 13, 2013 Author Posted August 13, 2013 Dostałam wieści, że psy zniknęły z posesji. Nie wiem co z nimi. Z dobrych wiadomości jest taka, że sunia (teraz Emma) została u mnie:) Quote
mtf zalesie Posted August 14, 2013 Posted August 14, 2013 czyli nie wiadomo nic wiecej i nie ma jak pomoc Quote
gunia Posted August 16, 2013 Author Posted August 16, 2013 Koleżanka miała się dowiedzieć co się z nimi stało, przejść się m.in do pani sołtys i pewnie jak będzie coś wiedziała to da mi znać. Quote
Recommended Posts