Michacha Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 WITAM, musze przetransportować psa z Polski do Montrealu w Kanadzie. Mój pies to niby ta "groźna" rasa :lol:co jest kiepskim zartem bo ma 4 lata i dwa razy zostal pogryziony przez Labladora i owczarka niemieckiegi i nikt nie doznał obrażeń oprócz mojego maleństwa :shake: Nie wazne musze tego psiaka przetransportować do Montrealu, ale nie wiem jak to mam zrobić. Nie może lecieć do Toronto, ponieważ tam jesta rasa zakazana :/ Nie wiem jakimi liniami mam to zrobić i jaka ma być klatka i gdzie ją kupić :/ ahhhhhh mam tyle pytań i wątpliwości np. czy z nim lecieć, czy wysłac go samego a mąż go tam odbierze blagam wręcz o pomoc Pozdrawiam Quote
Koszmaria Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 zadzwoń do LOTu i powinni Ci wszystko powiedzieć Quote
WEIMAR Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 popatrz na tą stronę kilka cennych uwag i produktów - coś napewno będziesz musiała kupić [URL]http://www.zooplus.pl/shop/psy/transporter_klatka_dla_psa/lot_transport_pies[/URL] Quote
Recommended Posts