aussie&husky Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 (edited) Jak wyżej.Czy zabawki kong są niezniszczalne,tak jak twierdzi producent? Chodzi mi o te klasyczne "gruszki".Miałam zabawkę kong psitulanka snugwa wubba (czy coś w tym stylu),bo mój pies ubóstwia maskotki. Powiem szczerze,że niezniszczalna nie była,ale....wytrzymała ok.pół roku, co w przypadku zabawek używanych przez Bieguna jest do dziś niepobitym rekordem.Nie miałam jednak styczności z klasycznymi "gruszkami" do napełniania smakołykami i zastanawiam się czy faktycznie są takie mocne? Edited June 2, 2013 by aussie&husky Quote
Illusion Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Nie ma niezniszczalnych zabawek ;). Wersja extreme konga jest podobno bardzo wytrzymała, ale są psy, które i z nią sobie radzą, wszystko zależy od konkretnego czworonoga, jak nie spróbujesz to się nie dowiesz. Quote
Moje-psiaki Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Mój psiak póki co zabawek Kong jeszcze nie zniszczył ale z miesiąca na miesiąc widać coraz bardziej "zużycie" materiału ... Jednak na tle innych zabawek - są rewelacyjnie wytrzymałe. Quote
Recommended Posts