Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
jestem właścicielem 9-cio miesięcznej suki rasy doberman. Sunia została zakupiona w hodowli z kopiowanymi uszkami. Mam problem, ponieważ czasami uszka klapią. Na dzień dzisiejszy podklejam je plastrami, aby ładnie stały. Mam znajomą, która wszyła podskórnie druty w uszy swojej dobermanki. druty są delikatnie wyczuwalne, a uszka ładnie stoją. Nie wiem niestety gdzie taki zabieg można zrobić. Może ktoś wie i może mi pomóc.

Posted

druty w uszach?daruj sobie.twoja znajoma ma niezłe pomysly(chyba nie myśłała wtedy o powikłaniach ewentualnych).ponoć plastrami kleja,ja juz tego nie pamietam co i jak.w polsce kopiowanie zabronione jak i rytuały z nim zwiazane

Posted

wiem ze w polsce zabronione ale suka była zakupiona na Słowacji z tego co wiem to tam zakazu nie ma. Na wystawie to co drugi doberman ma takie drótki w uszach

Posted

sam nie miałem zamiaru wyczytałem też żeby dawać kurze łapki gotowane mają dużo kleiku na razie będę podklejał plastrami aż do roku czasu a potem zobaczę