Jump to content
Dogomania

Rolf - ideał psa, bernardyna, przyjaciela ... [']['][']

Recommended Posts

• Replies 921
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dozia_13'][URL]http://i42.tinypic.com/jg5b1v.jpg[/URL] Jak miło Rolfik się pokazał:loveu::loveu: CZekamy na wiecej foteczek. A jak Rolfuś reaguje na petardy??[/quote]
To zależy od jego humoru. Normalnie to się bardzo boi i jest to wina naszego (braku)wychowania, ale jak zaśnie to prześpi północ i jest dobrze ;)
Ciekawa jestem jak to będzie jutro.

Posted

[quote name='marymek']To zależy od jego humoru. Normalnie to się bardzo boi i jest to wina naszego (braku)wychowania, ale jak zaśnie to prześpi północ i jest dobrze ;)
Ciekawa jestem jak to będzie jutro.[/quote]
No i jak po sylwestrze??:cool3:

Posted

Rolfisio przespał Sylwester :loveu: O 21 był jego ostatni spacer, później zasnął i obudził się o 3.
Natomiast wczoraj, nie wiedzieć czemu, bardziej się bał, chociaż mniej strzelali. :roll:
No ale mówiłam że to zależy od jego humoru ;)

Posted

moje buraczki kochane nic a nic sie nie boja strzałów ani jeden psiak wrecz lataja po domu i szczekają

rolfik gdzie TY mieszkasz na tym śląsku a juz chyba pytałam ale cos nie pamiętam .....??pytam z ciekawosci no bo ja tez ze ślaska

Posted

Skoro jesteś ze śląska to mam nadzieję że wiesz gdzie są Tychy? My mieszkamy obok ;)

[QUOTE] Witamy ;-)

[URL]http://i42.tinypic.com/jg5b1v.jpg[/URL] jaka sliczna mordka :loveu:[/QUOTE]
Dziękujemy bardzo :loveu:

• 3 weeks later...
Posted

Dobra dobra, już jesteśmy :eviltong:
U nas wszystko OK (tfu tfu), Rolfik w zeszłym tygodniu był na szczepieniu, weterynarz nie ma zastrzeżeń także cieszymy się :)
Jutro mój maluch skończy 9 lat i 11 miesięcy. Ale ten czas leci..
Fotki będą, nie wiem kiedy bo nie mam dostępu do swojego komputera. Nawet GG nie mam teraz :angryy:
No ale postaram się szybko Bombasa tu pokazać :loveu:

Pozdrawiamy zaglądających ;)

Posted

[quote name='marymek']Dobra dobra, już jesteśmy :eviltong:
U nas wszystko OK (tfu tfu), Rolfik w zeszłym tygodniu był na szczepieniu, weterynarz nie ma zastrzeżeń także cieszymy się :)
Jutro mój maluch skończy 9 lat i 11 miesięcy. Ale ten czas leci..
Fotki będą, nie wiem kiedy bo nie mam dostępu do swojego komputera. Nawet GG nie mam teraz :angryy:
No ale postaram się szybko Bombasa tu pokazać :loveu:

Pozdrawiamy zaglądających ;)[/quote]

O to Rolfuś jest już dziadziusiem :diabloti:
Pozdrawiam:loveu: