Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Od kilku dni moja suka ma kupy luźniejsze niż zwykle. Absolutnie NIC nie zmieniło się w jej diecie. Luźne stolce zbiegły się w czasie z założeniem obroży p/ko kleszczom, Foresto. Sama obroża działa raczej bez zarzutu. To pierwsza obroża jaką stosujemy, wcześniej były kropelki. Teraz mamy jedno i drugie, bo kleszczy zatrzęsienie. Co robić:shake:? Czy spotkał się ktoś z podobnym problemem? Na ulotce wśród działań niepożądanych rozwolnienie nie ma .... Ale wiadomo, każdy pies reaguje inaczej.

Posted

[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/icons/icon1.png[/IMG] [INDENT] Czyli co :smile: ? Mam rozumieć, że taka reakcja jest możliwa właśnie ze względu na indywidualne uwarunkowania każdego psa? Ale przecież obroża działa powierzchownie, jest z daleka od układu pokarmowego ..... I co dalej? Zmienić obrożę czy czekać? [/INDENT]

Posted

ja bym na twoim miejscu(jęśli problemem jest tylko luzny stolec a nie biegunka oraz bark innych objawów)poczekała.moze coś pies zjadła na spacerze,albo inne tego typu historie?
oczywiście to twój pies i ty decydujesz