zeneca Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 Od kilku dni moja suka ma kupy luźniejsze niż zwykle. Absolutnie NIC nie zmieniło się w jej diecie. Luźne stolce zbiegły się w czasie z założeniem obroży p/ko kleszczom, Foresto. Sama obroża działa raczej bez zarzutu. To pierwsza obroża jaką stosujemy, wcześniej były kropelki. Teraz mamy jedno i drugie, bo kleszczy zatrzęsienie. Co robić:shake:? Czy spotkał się ktoś z podobnym problemem? Na ulotce wśród działań niepożądanych rozwolnienie nie ma .... Ale wiadomo, każdy pies reaguje inaczej. Quote
gryf80 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 jeśli to dorosły pies mozesz poobserwowac 2 doby jesli problem nie zniknie,radze udać sie do weta.moze potzreba pieskowi zrobic badanie qpki? Quote
zeneca Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/icons/icon1.png[/IMG] [INDENT] Czyli co :smile: ? Mam rozumieć, że taka reakcja jest możliwa właśnie ze względu na indywidualne uwarunkowania każdego psa? Ale przecież obroża działa powierzchownie, jest z daleka od układu pokarmowego ..... I co dalej? Zmienić obrożę czy czekać? [/INDENT] Quote
gryf80 Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 ja bym na twoim miejscu(jęśli problemem jest tylko luzny stolec a nie biegunka oraz bark innych objawów)poczekała.moze coś pies zjadła na spacerze,albo inne tego typu historie? oczywiście to twój pies i ty decydujesz Quote
Recommended Posts