Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam jednak nadzieje ze jakies cztery kolka masz. Inaczej nie wyobrazam sobie zycia gdzies na uboczu po za miastem. W dzisiejszych czasach samochod przestal byc luksusem a stal sie potrzeba.

Posted

Ada-jeje-bez auta ,to tak jak "bez reki"musze posiadac gdyz jezdze do Polski,jezdze na kontrole ,po jedzonko dla moich pupilow,jezdze z pieskami,ach a rodzinie to zapomnialam:oops:
Widzisz Pepesi lubi jezdzic autem ,dlatego zabieram cala bande i jedziemy w odwiedziny do tych tylko co kochaja psiaki.Z listy przyjaciol wykreslilam te osoby ,ktore zwierzat nie lubia;)

Posted

Jesli chodzi o osoby ktore nie lubia zwierzat ja juz tez to zrobilam, ale znajduje coraz wiecej osob poprzez ogloszenia w gazecie ktore kochaja zwierzeta i chca im pomagac. Jest to ogromna radosc. Pozdrawiam ciebie oraz twoja ferajne czworonozna.

Posted

P.Romo dostałam umowę - dziękuję.

Tak Pepsi bardzo lubi jazdę samochodem - ja ją sadzałam na przednim siedzeniu, opierała główkę o moją rękę na biegach i domagała się mizianka.:loveu: