xxxx52 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ada.jeje-mieszkam w pieknej okolicy .Moje zwierzatka moga sie wychasac ,ale zeby zrobic zakupy, bez auta nie ma mowy:shake: Quote
Ada-jeje Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Mam jednak nadzieje ze jakies cztery kolka masz. Inaczej nie wyobrazam sobie zycia gdzies na uboczu po za miastem. W dzisiejszych czasach samochod przestal byc luksusem a stal sie potrzeba. Quote
xxxx52 Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Ada-jeje-bez auta ,to tak jak "bez reki"musze posiadac gdyz jezdze do Polski,jezdze na kontrole ,po jedzonko dla moich pupilow,jezdze z pieskami,ach a rodzinie to zapomnialam:oops: Widzisz Pepesi lubi jezdzic autem ,dlatego zabieram cala bande i jedziemy w odwiedziny do tych tylko co kochaja psiaki.Z listy przyjaciol wykreslilam te osoby ,ktore zwierzat nie lubia;) Quote
Ada-jeje Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Jesli chodzi o osoby ktore nie lubia zwierzat ja juz tez to zrobilam, ale znajduje coraz wiecej osob poprzez ogloszenia w gazecie ktore kochaja zwierzeta i chca im pomagac. Jest to ogromna radosc. Pozdrawiam ciebie oraz twoja ferajne czworonozna. Quote
anouk92 Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 P.Romo dostałam umowę - dziękuję. Tak Pepsi bardzo lubi jazdę samochodem - ja ją sadzałam na przednim siedzeniu, opierała główkę o moją rękę na biegach i domagała się mizianka.:loveu: Quote
Recommended Posts