AgaGP Posted May 25, 2013 Author Posted May 25, 2013 Super wieści z dzisiaj od ElzyMilicz: Tak jak pisałam, Jard w ostatnim czasie cieszył się bardzo, ale to bardzo dużym zainteresowaniem. Również, miłych i odpowiedzialnych osób. Choć staramy się nie pisać o szczęśliwym zakończeniu przed wyjazdem psa do domu, to w tym przypadku niestety widzimy taką konieczność. Camara pojechała dziś z wizytą do pewnej przemiłej rodziny. Jard będzie miał dom na jaki zasłużył. Trzymamy kciuki Quote
from_wonderland Posted May 25, 2013 Posted May 25, 2013 O, milo widziec wreszcie jakies wiesci o psiaku :) trzymam kciuki i czekam na szczesliwy final. Quote
from_wonderland Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 I są już jakieś wieści? Jak ta wizyta wypadła? Quote
AgaGP Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 Wspaniałe wieści od Fszutów: W środę tj. 29 maja Jard pojechał ze swoją nową rodzinką do wymarzonego, idealnego domku . Gdy nowa rodzinka pojawiła się w drzwiach, gdzie przywitały ich Mila, Beniu i Presley, Jard - strachulec nie wytrzymał i sam z zaciekawieniem wyszedł zobaczyć kto to przyjechał. Muszę powiedzieć, że zrobił to pierwszy raz, nigdy wcześniej się tak nie zachowywał. Po paru minutach Pani Grażyna nie mogła opędzić się od całego stadka. Patrzyłam na Jarda i widziałam jak z minuty na minutę jest coraz bardziej otwarty na gości, od których biło ciepłem, spokojem i wielką miłością. Jard właśnie takich ludzi potrzebuje kochających ale też umiejących określać granice i zasady. Ale co ja będę więcej pisać - zdjęcia mówią sam za siebie Jard od razu skradł kobiece serca Powodzenia w nowym domku Quote
from_wonderland Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Wspaniałe nowiny :) Powodzenia, psinko, teraz już z górki. Quote
Recommended Posts