Dioranne Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 Jestem umówiona z moim prywatnym zegarkiem, że jutro obudzi mnie przed ósmą. :evil_lol: Quote
Dioranne Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 Przepraszam za post pod postem. W Lesznie nadal bez deszczu! :multi: Quote
Buszki Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Dioranne,gdzie jesteś?!U nas leje niemiłosiernie,a do Leszna mam raptem niecałe 50 km... Quote
Dioranne Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 Przepraszam, budzik zawiódł. W Lesznie także padało, dobrą godzinę. Teraz nie pada, ale w każdej chwili znowu może zacząć - niebo jest strasznie zachmurzone. Dodatkowo chyba mamy lekką mgłę... Quote
Buszki Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 My przemoknięci,ale zadowoleni już jesteśmy w domku :). CHICHA African Elite FCI dosk.,CWC,CACIB,BOS Quote
Buszki Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='wiki4']Duże błocko było? :)[/QUOTE] Rinsi trawiaste,więc błota nie było,ale bardzo ślisko i ciapało pod butami.Gumiaczki obowiązkowe ;). [quote name='asia_i_bora']A wjazdówka ile kosztuje?[/QUOTE] Parking ;) 20 zł. Quote
zmora0 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 Ja od siebie dodam, że ringi nie były super małe, co mnie ucieszyło. :) Quote
Dioranne Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 Wstęp darmowy, a parking 20zł. Nie będę lepiej mówić o reakcji mojej mamy. :lol: Pogoda nie dopisała - na zmianę padało, prześwitywało słońce. Makabra. Quote
zmora0 Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [IMG]http://fc03.deviantart.net/fs70/f/2013/152/7/a/untitled_by_yadira_szara-d67fdct.jpg[/IMG] [SIZE=1]GRINGO Smocze Pole pomeranian[/SIZE] zdjecie z dzisiaj Będę jutro na wystawie w Lesznie - chętni na zdjęcia? Szczegóły na PW. Quote
Tascha Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 No my juz nareszcie w domu... Dzieki naszemu " kochanemu" pkp, skromne 500 km jechalismy ok 15 godzin w jedna strone /z 3 przesiadkami/ i nieco dłuzej w druga strone, tez z przesiadkami...zwariowac mozna. Do tego aby jechac z Leszna do Chełma przez KRAKÓW a potem DEBLIN ( taka kolejnośc/ nikt by chyba zdrowo myslacy nie pomyslał Pogoda fatalna, moje afrykańskie dziecko po wielogodzinnej jeździe pkp, przesiadkach było jeszcze ok nastawione, ale gdy powitał nas deszcz diabeł w dziecko mi wstapil- odmówiło sikania, robienia koopy, picia,jedzenia,zawierania znajomości, biegania i wogóle humor jakby miała zespół napiecia przedmiesiaczkowego do kwadratu -kłapała zębiskami i szczerzyła sie na wszystkich i wszystko, dziwne ze sedzine oszczedziła hi hi siku łaskawie zrobiła w końcu jak wyszło na troche cos w rodzaju słońca /juz po ocenach/,i łaskawie napiła sie wody oraz przekasiła ucho sarnie zakupione specjalnie w celu poprawienia dziecku humorku Dostało exc.2 i super opis /choc biegała okropnie/ Za to urocze spotkanie z "moim" dzieckiem " debiutujacym juz w rekach innych Tanvir z Klanu Łobuzów FCI-vp1, BOB Baby, nie wiem czy zostali na bisach Quote
Dioranne Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [B]Tascha[/B], a dzisiaj u nas piękna, słoneczna pogoda i temperatura w granicach 20*C. :shake: Quote
KaRa_ Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 My wróciliśmy zadowoleni : Dorka - 1.dosk,CWC,BOS,CACIB Maizy - 3/4 dosk Quote
Tascha Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Dioranne'][B]Tascha[/B], a dzisiaj u nas piękna, słoneczna pogoda i temperatura w granicach 20*C. :shake:[/QUOTE] ja sie tak nie bawie.... Quote
Dioranne Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Na początku trochę pokropiło, ale po około 10 minutach przestało. Później jeszcze kilka godzin chmury dzielnie się trzymały, ale w końcu wyszło słońce. Ludzie, którzy przyjeżdżali na finały byli poubierani w sandały, szorty i krótkie rękawki... I Tanvira na BIS Baby chyba nie było, przynajmniej go nie widziałam. ;) Quote
eria Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 czy ktoś ma fotki z BIS juniorów ??? BISa tego wzięła miotowa siostra mojej suczki i fajnie byłoby pooglądać :) Quote
pawelg Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 wyniki z BIS - [url]http://pies.tv/artykul/wystawy/168/pudel-najlepszy-w-lesznie[/url] Quote
Oleśnicki Brodacz Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Zapraszamy na naszą fotorelację [url]https://picasaweb.google.com/100986731007913644105/CACIBLeszno02062013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCO7e5ZiV-_zprQE&feat=directlink[/url] Quote
basi@ Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Poproszę o stawkę owczarków podhalańskich (z nr. kat.) Z góry dziękuję :) Quote
andromeda Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 [quote name='basi@']Poproszę o stawkę owczarków podhalańskich (z nr. kat.) Z góry dziękuję :)[/QUOTE] Psy [B]Klasa Baby[/B] 113. MALUCHI JAKE BIALY DOMOWNIK [B]Klasa Młodzieży[/B] 114. HAJDUK ALGOROBOS LUCY 115. SAMSON Z JAGUSI ZAGRODY [B]Klasa Pośrednia[/B] GIEWONT DU DOMAINE DES DHALBERG [B]klasa otwarta[/B] 117. DRUŻBA NUTRENA [B]Klasa Championów[/B] 118. KRZEPKI Z MODRZEWIOWEJ LEŚNICZÓWKI Suki [B]Klasa Baby[/B] 119.SPRYCIULA SUCHY LAS VEGAS 120. ŚNIEŻKA SUCHY LAS VEGAS [B]Klasa Szczeniąt[/B] 121. DUMKA OD KUROSA [B]Klasa Młodzieży[/B] 122. PINA-BABA VON DER ZOTTIGEN FAMILIE [B]Klasa otwarta[/B] 123. CELMA Z LILIOWEJ KRAINY 124. DUNIA ALGAROBOS 125. GLORIA ALPEJSKIE ZAUROCZENIE 126. INKA VISENNA Quote
Recommended Posts