Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='a_ga.isk']Asiu bardzo mi przykro :(
[*]
Trzymaj się...[/quote]

[quote name='Matusz']przykro mi Asiu

trzymaj się![/quote]

[quote name='Dzaga']Bardzo nam przykro, trzymaj się jakoś.[/quote]
Dziękuję kochani.

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Niestety wieczór niezbyt dobry. :shake:
Właśnie dowiedziałam się, że dzisiaj umarł mój wujek, brat mojego taty. :-( :-( :-( Zupełnie się tego nie spodziewaliśmy. :shake:
Jadę na pogrzeb do Gliwic pod koniec tygodnia.
Także KaRa nie wiem czy wrócę do soboty. :shake:[/quote]

[*]
[*]
[*] Trzymaj sie kochana.....:placz:

Posted

[quote name='Pianka']Dla twojego wujka, niech spoczywa w pokoju [']['][/quote]

[quote name='moniska']
[*]
[*]
[*] Trzymaj sie kochana.....:placz:[/quote]

[quote name='BBeta']Bardzo mi przykro
[*][/quote]
Dzięki dziewczyny.

[quote name='BBeta']Coś mi się obiło o uszy, że organizujesz zlot w przyszłym roku :diabloti:[/quote]
A tak. :cool3: Zapraszam nad jeziorko. :cool3: :loveu:
Z Kajusią! :loveu:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']A tak. :cool3: Zapraszam nad jeziorko. :cool3: :loveu:
Z Kajusią! :loveu:[/QUOTE]
Dzięki za zaproszenie, ale niestety, za daleko ;)

Posted

Przykro mi Asiu że tak wyszło:shake:

Jak będziesz w Gliwicach daj znać to się zobaczymy:loveu: chodź okazja nieciekawa:shake:

A ja mogę jechać do Legnicy idę w piątek na nockę, w sobotę po południu jadę do Legnicy, w niedzielę wieczorem wracam z Legnicy i idę na nockę:ecil_lol:
Ale będzie zapiernicz:shake:

Posted

[quote name='BBeta']Dzięki za zaproszenie, ale niestety, za daleko ;)[/quote]
Kobita, nie nerwuj mnie. :mad: :evil_lol:
Było blisko, to nie pojechałaś. :shake:
A teraz za daleko. Nie masz żadnego wytłumaczenia. :shake:
Ludziska jadą ze Śląska i z Bielska, także możesz razem z nimi się wybrać. :cool3:

Posted

[quote name='Patikujek']Przykro mi Asiu że tak wyszło:shake:

Jak będziesz w Gliwicach daj znać to się zobaczymy:loveu: chodź okazja nieciekawa:shake:

A ja mogę jechać do Legnicy idę w piątek na nockę, w sobotę po południu jadę do Legnicy, w niedzielę wieczorem wracam z Legnicy i idę na nockę:ecil_lol:
Ale będzie zapiernicz:shake:[/quote]
Cześć Pati. :p
Nie wiem, jak to wyjdzie jeszcze z tym spotkaniem na Śląsku. W każdym razie wracamy podobno w sobotę przez Wrocław, to może wysiądę i pojadę do Legnicy pociągiem. Ale to się jeszcze okaże. Wszystko zależy od tego, o której będziemy wracać. Dam Wam znać. ;)

Posted

[quote name='Asia & Ginger']A teraz za daleko. Nie masz żadnego wytłumaczenia. :shake:[/QUOTE]
Jestem zbyt leniwa żeby się tłuc tyle kilometrów :diabloti:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Bla bla bla...
A do Pragi, Wiednia i Chorwacji to się tłukłaś. :mad: :eviltong:[/QUOTE]
To zupełnie co innego :diabloti:

Posted

hej dawno nie mnie nie bylo:-(
Z tymi znajomymi mojej mamy to dziwna sprawa, poprzedniego psa wzieli ze schroniska nie potrafili sobie z nim poradzic, nie mogl zostawac sam bo doslownie wszystko niszczyl:-( Pogryziony nowy parkiet, meble, drzwi, rozwalanie smieci istna demolka, rozmawiali z jakims szkoleniowcem ale nic nie pomoglo, ja dowiedzialam sie po czasie ze go oddali do schroniska, pies strasznie cierpial podobno w schornisku, oni rowniez dlugo przezywali rozstanie nawet po tygodniu chciala go odwiedzic ale w schronisku na szczescie sie nie zgodzili bo stwierdzili ze tak mu tylko zaszkodzi.
Nie chcieli miec psa, ale stwierdzili ze nie potrafia zyc bez jakiegos pupila...

Posted

[quote name='BBeta']To zupełnie co innego :diabloti:[/quote]
Tak to sobie tłumacz. :eviltong: :evil_lol:

[quote name='aleb']Witam! :)
Ginger jest śliczna :loveu:
[URL]http://i16.tinypic.com/71z00es.jpg[/URL]
i jak świeci :lol: ;)[/quote]
[B]aleb[/B], witamy w naszych skromnych progach i dziękujemy za komplementy. :loveu:

[quote name='Marta_Ares']hej dawno nie mnie nie bylo:-(
Z tymi znajomymi mojej mamy to dziwna sprawa, poprzedniego psa wzieli ze schroniska nie potrafili sobie z nim poradzic, nie mogl zostawac sam bo doslownie wszystko niszczyl:-( Pogryziony nowy parkiet, meble, drzwi, rozwalanie smieci istna demolka, rozmawiali z jakims szkoleniowcem ale nic nie pomoglo, ja dowiedzialam sie po czasie ze go oddali do schroniska, pies strasznie cierpial podobno w schornisku, oni rowniez dlugo przezywali rozstanie nawet po tygodniu chciala go odwiedzic ale w schronisku na szczescie sie nie zgodzili bo stwierdzili ze tak mu tylko zaszkodzi.
Nie chcieli miec psa, ale stwierdzili ze nie potrafia zyc bez jakiegos pupila...[/quote]
Cześć Martuś. :loveu:
Ci znajomi Twojej mamy powinni sobie kupić jakiegoś mniej kłopotliwego pupila, skoro z psem nie potrafią sobie poradzić, np. króliczka albo świnkę morską. ;)

Posted

No dokładnie bo co będzie jak się okaże że ten psiak też zacznie coś robić w końcu nawet mając psa od szczeniaka można go nieodpowiednio wychować i będzie problem

Posted

mam nadzieje ze go nie skrzywdza... zaplacili troche. Gdyby wtedy wiedziala o sytuacji napewno bym zareagowala przeciez moze wystarczylaby klatka na czas nieobecnosci, a moze pies byl poprostu niewybiegany. Wiem ze wczesniej mieli tez jamnika 14 lat mial a ostatnie kilka miesiecy znosili go na rekach po schodach to bylo naprawde kochane psisko jak ktos cos jadl to stawal na 2 lapkach i machal tak jakby proszac

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Tak to sobie tłumacz. :eviltong: :evil_lol:[/QUOTE]
Jakoś musze :cool3: A tak na serio z psem pociągiem nie ma szans, musiała bym z kimś pojechać no chyba, że do tego czasu zrobie sobie prawo jazdy :diabloti:

Posted

[quote name='BBeta']Jakoś musze :cool3: A tak na serio z psem pociągiem nie ma szans, musiała bym z kimś pojechać no chyba, że do tego czasu zrobie sobie prawo jazdy :diabloti:[/quote]
A dlaczego pociągiem nie ma szans? :cool3:
A z Twoich okolic to Goldenka245 się wybiera i chyba ktoś jeszcze, nie wiem czym jadą, ale możecie się jakoś dogadać jakby co. :cool3:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']A dlaczego pociągiem nie ma szans? :cool3: [/QUOTE]
Raz, że nie znosze podróżować PKP, a dwa Kaja nigdy nie jechała, nie jest przyzwyczajona. W samym pociągu może by jeszcze jakoś siedziała, ale zupełnie nie wyobrażam sobie jakbym ją na dworzec zaciągnęła