Patikujek Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Te fotki jak letnie wyglądaja:loveu: Od razy przyjemniej kiedy się słoneczko widzi:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Anecioreczek'][URL]http://i10.tinypic.com/6u4urlx.jpg[/URL] O jesus Jesus Jesussss:loveu:[/quote] Nie wzywaj Pana Boga swego nadaremno. :evil_lol: [quote name='Pianka']Ale niedługo trzecia seria:eviltong: Tez lubie na to patrzeć;)[/quote] No a kto by nie lubił patrzeć na Wentwortha. :loveu: :loveu: :loveu: A kiedy ta trzecia seria, bo wczoraj coś mówili, ale nie dosłyszałam. :roll: [quote name='Ola164'][URL]http://i6.tinypic.com/71ro77l.jpg[/URL] uśmiech ![/quote] Tylko, że jakiś taki połowiczny. :evil_lol: [quote name='Patikujek']Te fotki jak letnie wyglądaja:loveu: Od razy przyjemniej kiedy się słoneczko widzi:loveu:[/quote] U nas trawka jeszcze zielona, ale dzisiaj już popadał śnieżek. :multi: Co prawda malutko i już stopniał, na ale był. :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='Karolajnaxx']Śliczne zdjęcia :loveu:[/quote] Dzięki. :loveu: [quote name='Matusz']Dzień dobry ;)[/quote] Hejka! :p Quote
Asia & Ginger Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Właśnie przeczytałam na forum spanielowym pewien dowcip, który podobno krąży w Niemczech. :lol: Zadam więc Wam pytanie i czekam na odpowiedzi. :cool3: Po czym poznać właściciela spaniela? Quote
rose Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hej Asiu:) Ja tu do Ciebie odnosnie sylwestra:p Robimy go u Kary w domu:p Przyjezdzac juz mozna od 28 grudnia:p Szczegółowa organizacje jeszcze sie ustali;) Tak wiec do zobaczenia:razz: Quote
Matusz Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='rose']Hej Asiu:) Ja tu do Ciebie odnosnie sylwestra:p Robimy go u Kary w domu:p Przyjezdzac juz mozna od 28 grudnia:p Szczegółowa organizacje jeszcze sie ustali;) Tak wiec do zobaczenia:razz:[/quote] ale Waamm faaaajnie a ja chyba sam w domu...:shake::shake::shake: Quote
Karolajnaxx Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Właśnie przeczytałam na forum spanielowym pewien dowcip, który podobno krąży w Niemczech. :lol: Zadam więc Wam pytanie i czekam na odpowiedzi. :cool3: Po czym poznać właściciela spaniela?[/quote] Bo zachowuje się jakby nie miał mózgu? :evil_lol: (czasem tak mam :eviltong:) Quote
Asia & Ginger Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='BBeta']Ja wiem, ale nie powiem :cool3:[/quote] Możesz powiedzieć mi na ucho. :cool3: ;) [quote name='Kajduk']Nie mam pojecia :shake::shake:[/quote] No pomyśl jeszcze trochę. :cool3: [quote name='Magda:)']Ja też wiem, ale nie zdradzę:eviltong:[/quote] No to akurat wiem, że Ty wiesz. :eviltong: [quote name='rose']Hej Asiu:) Ja tu do Ciebie odnosnie sylwestra:p Robimy go u Kary w domu:p Przyjezdzac juz mozna od 28 grudnia:p Szczegółowa organizacje jeszcze sie ustali;) Tak wiec do zobaczenia:razz:[/quote] No proszę, a ja wydzwaniam po różnych ośrodkach i domkach do wynajęcia, ale niestety już wszystko zajęte. :mad: A cóż to się stało, że jednak u Kary? :cool3: A ja chciałam u siebie zrobić sylwka, ale rodziców coś nie mogę się pozbyć, a z nimi to jakoś tak niezbytnio. :shake: :evil_lol: [quote name='Matusz']ale Waamm faaaajnie a ja chyba sam w domu...:shake::shake::shake:[/quote] A to Tobiaszek się gdzieś wybiera, że sam zostaniesz? :cool3: :evil_lol: ;) [quote name='Karolajnaxx']Bo zachowuje się jakby nie miał mózgu? :evil_lol: (czasem tak mam :eviltong:)[/quote] To swoją drogą, ale chodzi o coś innego. :eviltong: Kto jeszcze spróbuje zgadnąć? :cool3: Quote
BBeta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Możesz powiedzieć mi na ucho. :cool3: ;)[/QUOTE] OK :diabloti: Quote
KaRa_ Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 To co Asia przyjeżdżasz?:cool3::cool3::cool3: Quote
rose Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Asia & Ginger'] No proszę, a ja wydzwaniam po różnych ośrodkach i domkach do wynajęcia, ale niestety już wszystko zajęte. :mad: A cóż to się stało, że jednak u Kary? :cool3: A ja chciałam u siebie zrobić sylwka, ale rodziców coś nie mogę się pozbyć, a z nimi to jakoś tak niezbytnio. :shake: :evil_lol:[/quote] Tak jak mówisz wszystko zajete, wiec postanowilismy, ze u Kary bedzie i tez pewnie bedzie fajnie;) Przed samym sylwkiem jakies imprezy na miescie, a noc sylwestrowa u Karoliny:) Quote
Asia & Ginger Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='BBeta']OK :diabloti:[/quote] BBeta zgadła. Brawo!!! :klacz: A to nagroda. :Rose: Quote
Asia & Ginger Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='KaRa_']To co Asia przyjeżdżasz?:cool3::cool3::cool3:[/quote] [quote name='rose']Tak jak mówisz wszystko zajete, wiec postanowilismy, ze u Kary bedzie i tez pewnie bedzie fajnie;) Przed samym sylwkiem jakies imprezy na miescie, a noc sylwestrowa u Karoliny:)[/quote] No to dziewczyny, skoro tak bardzo nalegacie, to nie mogę odmówić. :shake: :diabloti: Quote
KaRa_ Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 No i tak ma być;)nie można nam odmawiać:evil_lol: Quote
BBeta Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Asia & Ginger']BBeta zgadła. Brawo!!! :klacz: A to nagroda. :Rose:[/QUOTE] Dziękuje :B-fly: Quote
Asia & Ginger Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='KaRa_']No i tak ma być;)nie można nam odmawiać:evil_lol:[/quote] No wiadomo, że nie, bo mnie psami poszczujesz, albo co gorsza szczurami. :nerwy: Quote
rose Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Asia & Ginger']No wiadomo, że nie, bo mnie psami poszczujesz, albo co gorsza szczurami. :nerwy:[/quote] Ja bym sie bardziej pająków obawiala:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 [quote name='rose']Ja bym sie bardziej pająków obawiala:evil_lol:[/quote] No tak, zapomniałam. :evil_lol: Zresztą ostatnio leciał w TV film o morderczych pająkach. :cool3: Quote
rose Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 [quote name='Asia & Ginger']No tak, zapomniałam. :evil_lol: Zresztą ostatnio leciał w TV film o morderczych pająkach. :cool3:[/quote] Ojoj:crazyeye:Ja bym na takie cos patrzec nie mogla:shake::eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 No dobra, widzę, że nikt nie wie, to napiszę w końcu odpowiedź. :evil_lol:[quote name='Asia & Ginger']Po czym poznać właściciela spaniela?[/quote] Bo ma jedną rękę dłuższą, wiadomo od czego. :evil_lol: [quote name='rose']Ojoj:crazyeye:Ja bym na takie cos patrzec nie mogla:shake::eviltong:[/quote] A ja lubliu takie straszne filmy. :cool3: :eviltong: Quote
Recommended Posts