rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Estera']To ja już nie wiem gdzie :shake:[/quote] w pubie, na rondzie Kaponiera, przystanku tramwajowym, na ławce w parku, no wszędzie no:evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='rose']w pubie, na rondzie Kaponiera, przystanku tramwajowym, na ławce w parku, no wszędzie no:evil_lol:[/quote]6 razy? :crazyeye: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Estera']6 razy? :crazyeye:[/quote] No:eviltong: ale to i tak mało:evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='rose']No:eviltong: ale to i tak mało:evil_lol:[/quote]:roflt: :roflt: :roflt: Ale Tobie trudno dogodzić :diabloti: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Estera']:roflt: :roflt: :roflt: Ale Tobie trudno dogodzić :diabloti:[/quote] w niektórych sytuacjach trzeba być wymagającym:evil_lol: ale zaśmiecamy Asi galerie:diabloti: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='rose']w niektórych sytuacjach trzeba być wymagającym:evil_lol: ale zaśmiecamy Asi galerie:diabloti:[/quote]:evil_lol: No właśnie, gdzie blondyna zaginęła? :shock: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Estera']:evil_lol: No właśnie, gdzie blondyna zaginęła? :shock:[/quote] Tips jej odpadł musi se dokleić:evil_lol: i na wymianę silikonu w piersiach byla dziś umówiona, bo jej obwisły musi sobie podnieść:evil_lol::evil_lol: Asiu wiesz, że Cie kocham:loveu::loveu: Quote
basia bonnie Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 o czym Wy mowicie?! :o co mozna robic w kinie, w pubie, na rondzie, przystanku i w parku ?! :O :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia jak wróci, to pomyśli,że jej tu bur..bałagan robicie!! :evil_lol: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='basia bonnie']o czym Wy mowicie?! :o co mozna robic w kinie, w pubie, na rondzie, przystanku i w parku ?! :O :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia jak wróci, to pomyśli,że jej tu bur..bałagan robicie!! :evil_lol:[/quote] niestety jesteś za młoda, żeby wiedzieć takie rzeczy..:diabloti: Quote
basia bonnie Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='rose']niestety jesteś za młoda, żeby wiedzieć takie rzeczy..:diabloti:[/quote] oj zdziwiłabyś się... nawet sobie nie wyobrażasz, o czym teraz 14 latki rozmawiają w szkole..:diabloti: jakie sobie propozycje dają:diabloti: np. dziś na chemii kolega zaproponował koleżance wspólne kiszenie ogóra:eviltong: żal.pl..ale oni sie tym podniecaja:evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='basia bonnie']oj zdziwiłabyś się... nawet sobie nie wyobrażasz, o czym teraz 14 latki rozmawiają w szkole..:diabloti: jakie sobie propozycje dają:diabloti: np. dziś na chemii kolega zaproponował koleżance wspólne kiszenie ogóra:eviltong: żal.pl..ale oni sie tym podniecaja:evil_lol::evil_lol:[/quote] hahahahahaha:roflt::roflt::roflt: chyba korniszonka:roflt::roflt::roflt: Quote
basia bonnie Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='rose']hahahahahaha:roflt::roflt::roflt: chyba korniszonka:roflt::roflt::roflt:[/quote] po śląsku ogóra!!! :evil_lol::evil_lol: ale np. tez 2/3 klasy nie wiedziało co to wzwód:evil_lol::evil_lol: a kolega jak odpowiadał,to powiedział,że kość łonowa jest na ręce hahahah:evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='rose']Tips jej odpadł musi se dokleić:evil_lol: i na wymianę silikonu w piersiach byla dziś umówiona, bo jej obwisły musi sobie podnieść:evil_lol::evil_lol: Asiu wiesz, że Cie kocham:loveu::loveu:[/quote]Kurde, ale ja jestem głupia! Na smierć zapomniałam! Przecież też miałam iść :angryy: :evil_lol: [quote name='basia bonnie']o czym Wy mowicie?! :o co mozna robic w kinie, w pubie, na rondzie, przystanku i w parku ?! :O :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Asia jak wróci, to pomyśli,że jej tu bur..bałagan robicie!! :evil_lol:[/quote]Nie interesuj się, nie masz 15-stu lat nie możesz jeszcze legalnie :evil_lol: [quote name='rose']niestety jesteś za młoda, żeby wiedzieć takie rzeczy..:diabloti:[/quote]no właśnie! [quote name='basia bonnie']oj zdziwiłabyś się... nawet sobie nie wyobrażasz, o czym teraz 14 latki rozmawiają w szkole..:diabloti: jakie sobie propozycje dają:diabloti: np. dziś na chemii kolega zaproponował koleżance wspólne kiszenie ogóra:eviltong: żal.pl..ale oni sie tym podniecaja:evil_lol::evil_lol:[/quote]Najbardziej mnie rozwaliła kość łonowa na ręku, z Twoich opowiadań :roflt: [quote name='rose']hahahahahaha:roflt::roflt::roflt: chyba korniszonka:roflt::roflt::roflt:[/quote]chyba kurw******* :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='basia bonnie']po śląsku ogóra!!! :evil_lol::evil_lol: ale np. tez 2/3 klasy nie wiedziało co to wzwód:evil_lol::evil_lol: a kolega jak odpowiadał,to powiedział,że kość łonowa jest na ręce hahahah:evil_lol::evil_lol:[/quote]:roflt::roflt::roflt: Z tego do teraz nie mogę Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='basia bonnie']po śląsku ogóra!!! :evil_lol::evil_lol: ale np. tez 2/3 klasy nie wiedziało co to wzwód:evil_lol::evil_lol: a kolega jak odpowiadał,to powiedział,że [B]kość łonowa jest na ręce[/B] hahahah:evil_lol::evil_lol:[/quote] o ja...:mdleje::stupid: Quote
Atkaaaa Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 jej biedna Gingerka,:shake: napalone ciotki zmieniają jej galerie piękną w burdel!:diabloti::evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='Atkaaaa']jej biedna Gingerka,:shake: napalone ciotki zmieniają jej galerie piękną w burdel!:diabloti::evil_lol:[/quote]bywa :diabloti: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Joanno wracaj!!! :diabloti: Chyba jej tak powiększyli ten biust, że pękł:evil_lol: Quote
Estera Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 [quote name='rose']Joanno wracaj!!! :diabloti: Chyba jej tak powiększyli ten biust, że pękł:evil_lol:[/quote]:placz: :placz: :placz: Szkoda cycków :placz: Quote
ariss Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 co Wy tu za głupoty gadacie:eviltong::evil_lol::diabloti: Quote
rose Posted December 17, 2008 Posted December 17, 2008 Joanna wróciła, ale się nie odzywa:diabloti: może weszła do galerii i pomyślała, że się pomyliła i poszła dalej:evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='Estera']Cześć rude blondyny :evil_lol:[/quote] To w końcu rude czy blondyny? :hmmmm: [quote name='Cerber'][URL]http://i38.tinypic.com/2jd0ykn.jpg[/URL] ale słodkie cieplutko jej moje tyż tak śpią, przynajmniej starsze dziecie :loveu:[/quote] A Gingerka właśnie nie lubi spać po przykryciem, ale wtedy była po kąpieli i zimno było w domu, bo mamy remont, to ją przykryłam. ;) [quote name='diabelkowa']czeeeeesc wpadalam sie przywitac:)[/quote] Witanko, witanko! :multi: 100 lat już Was nie widziałam tutaj. :eviltong: [quote name='Marta_Ares']witamy rudy pyszczek :loveu: [/quote] Rudy pyszczek również wita! :multi: [quote name='Atkaaaa']ja za nic łapac nie chciałam:diabloti:[/quote] Powiedzmy, że Ci wierzę. :eviltong: [quote name='rose']Tips jej odpadł musi se dokleić i na wymianę silikonu w piersiach byla dziś umówiona, bo jej obwisły musi sobie podnieść:evil_lol: Asiu wiesz, że Cie kocham:loveu:[/quote] Tips mi nie odpadł, bo nie mam w tej chwili, na Sylwka sobie zrobi dopiero. :eviltong: No i wydało się, a ja Ci powiedziałam w tajemnicy, a Ty wygadałaś całemu światu... :placz: :mad: Już Ci nie ufie... :shake: [quote name='basia bonnie']Asia jak wróci, to pomyśli,że jej tu bur..bałagan robicie!! :evil_lol:[/quote] Dobre stwierdzenie, one grzie się nie zjawią, to robią burdel. :shake: [quote name='basia bonnie']po śląsku ogóra!!! ale np. tez 2/3 klasy nie wiedziało co to wzwód a kolega jak odpowiadał,to powiedział,że kość łonowa jest na ręce hahahah[/quote] :crazyeye: :lol: Łonowa, łokciowa, jeden czort. :evil_lol: Jeszcze tylko łogonowej brakuje. :lol: [quote name='Atkaaaa']jej biedna Gingerka, napalone ciotki zmieniają jej galerie piękną w burdel![/quote] Chyba trzeba założyć specjalny wątek burdelowy dla niewyżytych dziewczyn. :diabloti: [quote name='rose']Joanno wracaj!!! Chyba jej tak powiększyli ten biust, że pękł:evil_lol:[/quote] Nic się nie bój, wszystko w porządeczku. :eviltong: [quote name='ariss']co Wy tu za głupoty gadacie:diabloti:[/quote] Dziewczyny się nudzą, to piszą głupoty. :shake: [quote name='rose']Joanna wróciła, ale się nie odzywa:diabloti: może weszła do galerii i pomyślała, że się pomyliła i poszła dalej[/quote] A żebyś wiedziała. :-o Quote
Estera Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Witajcie, cześć i czołem :multi: [quote name='Asia & Ginger']To w końcu rude czy blondyny? :hmmmm: [/quote]No nie umiesz czytać? :lol: [quote name='Asia & Ginger'] Tips mi nie odpadł, bo nie mam w tej chwili, na Sylwka sobie zrobi dopiero. :eviltong: No i wydało się, a ja Ci powiedziałam w tajemnicy, a Ty wygadałaś całemu światu... :placz: :mad: Już Ci nie ufie... :shake: [/quote]A weźmiesz to wszystko do robienia tipsów na sylwka? :loveu: :evil_lol: Ania to taka papla jest :shake: [quote name='Asia & Ginger'] Dobre stwierdzenie, one grzie się nie zjawią, to robią burdel. :shake: [/quote]Odezwała się ta co nigdy burdelu nigdzie nie robiła :diabloti: [quote name='Asia & Ginger'] :crazyeye: :lol: Łonowa, łokciowa, jeden czort. :evil_lol: Jeszcze tylko łogonowej brakuje. :lol: [/quote]:roflt::roflt::roflt:łogonowa to pewnie na nodze :diabloti: [quote name='Asia & Ginger'] Chyba trzeba założyć specjalny wątek burdelowy dla niewyżytych dziewczyn. :diabloti: [/quote]A Ty będziesz naszą burdelmamą :diabloti: :diabloti: :diabloti: [quote name='Asia & Ginger'] Dziewczyny się nudzą, to piszą głupoty. :shake: [/quote]ja bym powiedziała, że jak mamy dobry humor :shake: Ale nazywaj to sobie jak chcesz :eviltong: [quote name='Asia & Ginger'] A żebyś wiedziała. :-o[/quote]nie bój się! Jesteś u siebie :multi: :loveu: Quote
Atkaaaa Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Asia-burdelmamą :evil_lol::shiny::evillaug::lol!::bigok::evil_lol: Dobra co za off.... dawaj fotki!!!;) Quote
Asia & Ginger Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 Ja taka porzędna, a tu mnie od burdelmam wyzywają. :placz: :shake: :obrazic: Za karę nie będzie fotek. :motz: Quote
Recommended Posts