Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Estera']To ja już nie wiem gdzie :shake:[/quote]

w pubie, na rondzie Kaponiera, przystanku tramwajowym, na ławce w parku, no wszędzie no:evil_lol:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Estera']:roflt: :roflt: :roflt: Ale Tobie trudno dogodzić :diabloti:[/quote]

w niektórych sytuacjach trzeba być wymagającym:evil_lol:
ale zaśmiecamy Asi galerie:diabloti:

Posted

[quote name='rose']w niektórych sytuacjach trzeba być wymagającym:evil_lol:
ale zaśmiecamy Asi galerie:diabloti:[/quote]:evil_lol:

No właśnie, gdzie blondyna zaginęła? :shock:

Posted

[quote name='Estera']:evil_lol:

No właśnie, gdzie blondyna zaginęła? :shock:[/quote]

Tips jej odpadł musi se dokleić:evil_lol: i na wymianę silikonu w piersiach byla dziś umówiona, bo jej obwisły musi sobie podnieść:evil_lol::evil_lol:
Asiu wiesz, że Cie kocham:loveu::loveu:

Posted

[quote name='basia bonnie']o czym Wy mowicie?! :o co mozna robic w kinie, w pubie, na rondzie, przystanku i w parku ?! :O
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Asia jak wróci, to pomyśli,że jej tu bur..bałagan robicie!! :evil_lol:[/quote]

niestety jesteś za młoda, żeby wiedzieć takie rzeczy..:diabloti:

Posted

[quote name='rose']niestety jesteś za młoda, żeby wiedzieć takie rzeczy..:diabloti:[/quote]
oj zdziwiłabyś się... nawet sobie nie wyobrażasz, o czym teraz 14 latki rozmawiają w szkole..:diabloti: jakie sobie propozycje dają:diabloti: np. dziś na chemii kolega zaproponował koleżance wspólne kiszenie ogóra:eviltong: żal.pl..ale oni sie tym podniecaja:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']oj zdziwiłabyś się... nawet sobie nie wyobrażasz, o czym teraz 14 latki rozmawiają w szkole..:diabloti: jakie sobie propozycje dają:diabloti: np. dziś na chemii kolega zaproponował koleżance wspólne kiszenie ogóra:eviltong: żal.pl..ale oni sie tym podniecaja:evil_lol::evil_lol:[/quote]

hahahahahaha:roflt::roflt::roflt: chyba korniszonka:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='rose']hahahahahaha:roflt::roflt::roflt: chyba korniszonka:roflt::roflt::roflt:[/quote]
po śląsku ogóra!!! :evil_lol::evil_lol:
ale np. tez 2/3 klasy nie wiedziało co to wzwód:evil_lol::evil_lol: a kolega jak odpowiadał,to powiedział,że kość łonowa jest na ręce hahahah:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Tips jej odpadł musi se dokleić:evil_lol: i na wymianę silikonu w piersiach byla dziś umówiona, bo jej obwisły musi sobie podnieść:evil_lol::evil_lol:
Asiu wiesz, że Cie kocham:loveu::loveu:[/quote]Kurde, ale ja jestem głupia! Na smierć zapomniałam! Przecież też miałam iść :angryy: :evil_lol:

[quote name='basia bonnie']o czym Wy mowicie?! :o co mozna robic w kinie, w pubie, na rondzie, przystanku i w parku ?! :O
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Asia jak wróci, to pomyśli,że jej tu bur..bałagan robicie!! :evil_lol:[/quote]Nie interesuj się, nie masz 15-stu lat nie możesz jeszcze legalnie :evil_lol:

[quote name='rose']niestety jesteś za młoda, żeby wiedzieć takie rzeczy..:diabloti:[/quote]no właśnie!

[quote name='basia bonnie']oj zdziwiłabyś się... nawet sobie nie wyobrażasz, o czym teraz 14 latki rozmawiają w szkole..:diabloti: jakie sobie propozycje dają:diabloti: np. dziś na chemii kolega zaproponował koleżance wspólne kiszenie ogóra:eviltong: żal.pl..ale oni sie tym podniecaja:evil_lol::evil_lol:[/quote]Najbardziej mnie rozwaliła kość łonowa na ręku, z Twoich opowiadań :roflt:

[quote name='rose']hahahahahaha:roflt::roflt::roflt: chyba korniszonka:roflt::roflt::roflt:[/quote]chyba kurw******* :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']po śląsku ogóra!!! :evil_lol::evil_lol:
ale np. tez 2/3 klasy nie wiedziało co to wzwód:evil_lol::evil_lol: a kolega jak odpowiadał,to powiedział,że kość łonowa jest na ręce hahahah:evil_lol::evil_lol:[/quote]:roflt::roflt::roflt: Z tego do teraz nie mogę

Posted

[quote name='basia bonnie']po śląsku ogóra!!! :evil_lol::evil_lol:
ale np. tez 2/3 klasy nie wiedziało co to wzwód:evil_lol::evil_lol: a kolega jak odpowiadał,to powiedział,że [B]kość łonowa jest na ręce[/B] hahahah:evil_lol::evil_lol:[/quote]

o ja...:mdleje::stupid:

Posted

[quote name='Estera']Cześć rude blondyny :evil_lol:[/quote]
To w końcu rude czy blondyny? :hmmmm:

[quote name='Cerber'][URL]http://i38.tinypic.com/2jd0ykn.jpg[/URL] ale słodkie cieplutko jej moje tyż tak śpią, przynajmniej starsze dziecie :loveu:[/quote]
A Gingerka właśnie nie lubi spać po przykryciem, ale wtedy była po kąpieli i zimno było w domu, bo mamy remont, to ją przykryłam. ;)

[quote name='diabelkowa']czeeeeesc wpadalam sie przywitac:)[/quote]
Witanko, witanko! :multi:
100 lat już Was nie widziałam tutaj. :eviltong:

[quote name='Marta_Ares']witamy rudy pyszczek :loveu: [/quote]
Rudy pyszczek również wita! :multi:

[quote name='Atkaaaa']ja za nic łapac nie chciałam:diabloti:[/quote]
Powiedzmy, że Ci wierzę. :eviltong:

[quote name='rose']Tips jej odpadł musi se dokleić i na wymianę silikonu w piersiach byla dziś umówiona, bo jej obwisły musi sobie podnieść:evil_lol:
Asiu wiesz, że Cie kocham:loveu:[/quote]
Tips mi nie odpadł, bo nie mam w tej chwili, na Sylwka sobie zrobi dopiero. :eviltong:
No i wydało się, a ja Ci powiedziałam w tajemnicy, a Ty wygadałaś całemu światu... :placz: :mad:
Już Ci nie ufie... :shake:

[quote name='basia bonnie']Asia jak wróci, to pomyśli,że jej tu bur..bałagan robicie!! :evil_lol:[/quote]
Dobre stwierdzenie, one grzie się nie zjawią, to robią burdel. :shake:

[quote name='basia bonnie']po śląsku ogóra!!!
ale np. tez 2/3 klasy nie wiedziało co to wzwód a kolega jak odpowiadał,to powiedział,że kość łonowa jest na ręce hahahah[/quote]
:crazyeye: :lol: Łonowa, łokciowa, jeden czort. :evil_lol:
Jeszcze tylko łogonowej brakuje. :lol:

[quote name='Atkaaaa']jej biedna Gingerka, napalone ciotki zmieniają jej galerie piękną w burdel![/quote]
Chyba trzeba założyć specjalny wątek burdelowy dla niewyżytych dziewczyn. :diabloti:

[quote name='rose']Joanno wracaj!!!

Chyba jej tak powiększyli ten biust, że pękł:evil_lol:[/quote]
Nic się nie bój, wszystko w porządeczku. :eviltong:

[quote name='ariss']co Wy tu za głupoty gadacie:diabloti:[/quote]
Dziewczyny się nudzą, to piszą głupoty. :shake:

[quote name='rose']Joanna wróciła, ale się nie odzywa:diabloti: może weszła do galerii i pomyślała, że się pomyliła i poszła dalej[/quote]
A żebyś wiedziała. :-o

Posted

Witajcie, cześć i czołem :multi:
[quote name='Asia & Ginger']To w końcu rude czy blondyny? :hmmmm:
[/quote]No nie umiesz czytać? :lol:

[quote name='Asia & Ginger']
Tips mi nie odpadł, bo nie mam w tej chwili, na Sylwka sobie zrobi dopiero. :eviltong:
No i wydało się, a ja Ci powiedziałam w tajemnicy, a Ty wygadałaś całemu światu... :placz: :mad:
Już Ci nie ufie... :shake:
[/quote]A weźmiesz to wszystko do robienia tipsów na sylwka? :loveu: :evil_lol:
Ania to taka papla jest :shake:

Dobre stwierdzenie, one grzie się nie zjawią, to robią burdel. :shake:
[/quote]Odezwała się ta co nigdy burdelu nigdzie nie robiła :diabloti:

:crazyeye: :lol: Łonowa, łokciowa, jeden czort. :evil_lol:
Jeszcze tylko łogonowej brakuje. :lol:
[/quote]:roflt::roflt::roflt:łogonowa to pewnie na nodze :diabloti:

Chyba trzeba założyć specjalny wątek burdelowy dla niewyżytych dziewczyn. :diabloti:
[/quote]A Ty będziesz naszą burdelmamą :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Dziewczyny się nudzą, to piszą głupoty. :shake:
[/quote]ja bym powiedziała, że jak mamy dobry humor :shake: Ale nazywaj to sobie jak chcesz :eviltong:

A żebyś wiedziała. :-o[/quote]nie bój się! Jesteś u siebie :multi: :loveu: