Estera Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Bidulek kochany :( Nie fajnie to wygląda :( Oby się szybko zagoiło! Quote
ariss Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 to ja nie potrafie dorobić teorii do tej ranki:eviltong:ale trzymam kciuki za szybkie zagojenie:p Quote
Asia & Ginger Posted December 3, 2008 Author Posted December 3, 2008 [quote name='Izuuus']Będę wpadac ^^ Mojemu spanielowi też sie kidys takie podobne cos robiło na pyszczku .. ;/[/quote] A nie wiesz od czego? [quote name='Estera']Bidulek kochany :( Nie fajnie to wygląda :( Oby się szybko zagoiło![/quote] Żebyś wiedziała, że nie fajnie. :shake: Taka gulka jest w tym miejscu. :roll: [quote name='ariss']to ja nie potrafie dorobić teorii do tej ranki:eviltong:ale trzymam kciuki za szybkie zagojenie:p[/quote] Dzięki. :p Na razie przemywam Rivanolem kilka razy dziennie. Dzisiaj ze spaceru Gingerka wróciła z całym brudnym pycholem, bo oczywiście musiała kopać. :mad: I musiałam jej dokładnie oczyścić ranę, bo była poprzyklejana zaschnięta ziemia. :shake: Jutro może pojadę do miasta jak mi sie uda, to zabiorę Gingerkę do weta. :roll: Quote
PositiveThought Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Zajrzalam po dłuuuuugiej nieobecności, a tu takie smutne wieści. Czymaj się, Ginguś! :calus: Mam nadzieję, że to nic poważnego. Pozdrawiamy. :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='PositiveThought']Zajrzalam po dłuuuuugiej nieobecności, a tu takie smutne wieści. Czymaj się, Ginguś! :calus: Mam nadzieję, że to nic poważnego. Pozdrawiamy. :loveu:[/quote] O witamy, witamy! :cool3: :multi: Jakie tam smutne wieści, Gingerka szaleje jak zawsze, to tylko ja się przejmuję tą ranką, ona nie. :evil_lol: Quote
PositiveThought Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 A ja tu już zaczęlam się nad psiakiem litować... :diabloti: A niech szaleje, do tego została stworzona :razz: Quote
Anka_ZG Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Jakie tam smutne wieści, Gingerka szaleje jak zawsze, to tylko ja się przejmuję tą ranką, ona nie. :evil_lol:[/quote] Asia ale ty w porownaniu do mnie to i tak nie jestes panikara, to ja zawsze latam jak ze sraczką o byle co:roll::eviltong: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Asia mądra kobieta jest, poradzi sobie z Gingerką:) :evil_lol::loveu: mam nadzieję,że jak najszybciej się to zagoi ;) Quote
Anka_ZG Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='basia bonnie']Asia mądra kobieta jest, poradzi sobie z Gingerką:) :evil_lol::loveu: mam nadzieję,że jak najszybciej się to zagoi ;)[/quote] Akurat w Asi mądrość to ja nie watpiłam nigdy:lol: Bo to Asia jest zawsze moja pierwsza deska ratunku, zawsze jest na gg cos w stylu " Asia, ratuj, pomocy...":evil_lol: Przepraszam Asiu i dzieki za cierpliwość:eviltong: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Anka_ZG']Akurat w Asi mądrość to ja nie watpiłam nigdy:lol: Bo to Asia jest zawsze moja pierwsza deska ratunku, zawsze jest na gg cos w stylu " Asia, ratuj, pomocy...":evil_lol: Przepraszam Asiu i dzieki za cierpliwość:eviltong:[/quote] Ciocia Asia dobra rada:loveu::loveu::loveu: Quote
Estera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Asia one kłamią. Nie wierz tym złym istotom. Dziewczyny nie wolno tak bezczelnie biednej dziewczyny oszukiwać :( Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Anka_ZG']Tej ale oco chodzi??:razz:[/quote] no wlasnie? :evil_lol: Przecież my z Anią same dobre rzeczy o Asi mówimy:loveu::loveu: Quote
Anka_ZG Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Estera']Asia one kłamią. Nie wierz tym złym istotom. Dziewczyny nie wolno tak bezczelnie biednej dziewczyny oszukiwać :([/quote] Tej ale oco chodzi??:razz: Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='PositiveThought']A ja tu już zaczęlam się nad psiakiem litować... :diabloti: A niech szaleje, do tego została stworzona :razz:[/quote] No i poszalała... dzisiaj na spacerze wytarzała się w czymś niemile pachnącym... :mad: i była kapiel. :evil_lol: [quote name='Anka_ZG']Asia ale ty w porownaniu do mnie to i tak nie jestes panikara, to ja zawsze latam jak ze sraczką o byle co:roll::eviltong:[/quote] A ja zawsze muszę Cię uspokajać. :evil_lol: [quote name='basia bonnie']Asia mądra kobieta jest, poradzi sobie z Gingerką:) :evil_lol::loveu: mam nadzieję,że jak najszybciej się to zagoi ;)[/quote] Ojejku ile mądrych słów pod moim adresem. :cool3: :multi: :evil_lol: Na szczęście ranka już lepiej dzisiaj wygląda, jest sucha i robi się strupek. :multi: [quote name='Anka_ZG']Akurat w Asi mądrość to ja nie watpiłam nigdy:lol: Bo to Asia jest zawsze moja pierwsza deska ratunku, zawsze jest na gg cos w stylu " Asia, ratuj, pomocy...":evil_lol: Przepraszam Asiu i dzieki za cierpliwość:eviltong:[/quote] Jak tylko mogę, to zawsze chętnie pomagam. :p [quote name='basia bonnie']Ciocia Asia dobra rada:loveu::loveu::loveu:[/quote] :evil_lol: [quote name='Estera']Asia one kłamią. Nie wierz tym złym istotom. Dziewczyny nie wolno tak bezczelnie biednej dziewczyny oszukiwać :([/quote] Esti Pesti cicho tam! :mad: Wiem co knujesz. :evil_lol: [quote name='Anka_ZG']Tej ale oco chodzi??:razz:[/quote] [quote name='basia bonnie']no wlasnie? :evil_lol: Przecież my z Anią same dobre rzeczy o Asi mówimy:loveu:[/quote] Chyba właśnie o to chodzi. :evil_lol: Quote
Cheritka Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Cześć dziewczynko, codziennie zaglądam do skrzynki pocztowej i mam ndzieję że......... oj :-(, wiesz o czym pisze :roll: Quote
Estera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Esti Pesti cicho tam! :mad: Wiem co knujesz. :evil_lol: [color=red][b]wiem, że Ty wiesz :loveu:[/b][/color] Chyba właśnie o to chodzi. :evil_lol:[/quote] Nie chyba, tylko właśnie o to chodzi :evil_lol: Nie wolno Asi oszukiwać i tak jej słodzić :shake: Biedna pomyśli sobie jeszcze za dużo :shake: :loveu: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Estera, zazdrościsz Asi po prostu :diabloti: że jest LEPSZA! ha ha :evil_lol: tez Cie [COLOR=LightBlue]nie [/COLOR]kocham :loveu: Quote
Estera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='basia bonnie']Estera, zazdrościsz Asi po prostu :diabloti: że jest LEPSZA! ha ha :evil_lol: tez Cie [COLOR=LightBlue]nie [/COLOR]kocham :loveu:[/quote] No i mnie rozgryzłaś :placz: Ale nie musiałaś tego na forum pisać :placz: Już nie kochasz? A może nigdy nie kochałaś? Tak tylko gadałaś? :placz: Całe życie okłamywana.... :shake: Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Cheritka']Cześć dziewczynko, codziennie zaglądam do skrzynki pocztowej i mam ndzieję że......... oj :-(, wiesz o czym pisze :roll:[/quote] Wiem... :oops: Cóż mogę napisać... skleroza... :evil_lol: [quote name='Estera']Nie chyba, tylko właśnie o to chodzi :evil_lol: Nie wolno Asi oszukiwać i tak jej słodzić :shake: Biedna pomyśli sobie jeszcze za dużo :shake: :loveu:[/quote] Ależ to najprawdziwsza prawda, a nie słodzenie. :eviltong: :evil_lol: [quote name='basia bonnie']Estera, zazdrościsz Asi po prostu :diabloti: że jest LEPSZA! ha ha :evil_lol: tez Cie [COLOR=lightblue]nie [/COLOR]kocham :loveu:[/quote] Ale niby w czym ja jestem lepsza, bo nic mi do głowy nie przychodzi? :hmmmm: [quote name='Estera']No i mnie rozgryzłaś :placz: Ale nie musiałaś tego na forum pisać :placz: Już nie kochasz? A może nigdy nie kochałaś? Tak tylko gadałaś? :placz: Całe życie okłamywana.... :shake:[/quote] Biedna Esterka. :glaszcze: Quote
Estera Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 :eviltong: :loveu: :eviltong: :loveu: Moja Asiunia :loveu: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] Ale niby w czym ja jestem lepsza, bo nic mi do głowy nie przychodzi? :hmmmm: [/quote] Nooo,we wszystkim:evil_lol: na pewno w traktowaniu psa jak psa!:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Estera']:eviltong: :loveu: :eviltong: :loveu: Moja Asiunia :loveu:[/quote] Moja Esterka. :multi: :loveu: [quote name='basia bonnie']Nooo,we wszystkim:evil_lol: na pewno w traktowaniu psa jak psa!:diabloti:[/quote] Czy ja wiem? :hmmmm: Może Gingerki nie ubieram, ale... :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ale? :scared: plastikowych zabawek nie dajesz:loveu:, więc... :-o tipsy jej robisz?! Quote
Asia & Ginger Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='basia bonnie']Ale? :scared: plastikowych zabawek nie dajesz:loveu:, więc... :-o tipsy jej robisz?![/quote] Tipsów jej nie robię, ale czasem jest dla mnie bardziej ludzka niż niektórzy ludzie. ;) Quote
Recommended Posts