Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pusia2405'][URL]http://i35.tinypic.com/mkg4tg.jpg[/URL]
ale czysty języczek:evil_lol:[/quote]
Jęzorek brudny, bo wyrywała zębami trawę. :evil_lol:

[quote name='moniska']Tak sugeruje :eviltong::diabloti: Śliczne fotki :loveu:[/quote]
Fotki wstawiłam wedle życzenia. :p

[quote name='Estera']A jaki pies ufeflany nie jest szczęsliwy? :loveu:
A ja myslałam, ze ona to tylko kororowe ma :evil_lol: Moje to na codzień bez obroży chodzą... Tylko jak na spacer idziemy to zakładam. A i tak rushowa obrózka Szu jest cała szaro-bura :shake:
Eee...to ktoś musiałby zrobić te fotki...a komuś się nie chce :diabloti:[/quote]
To powiedz temu komuś, żeby się zechciało. :eviltong:

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

To powiedz temu komuś, żeby się zechciało. :eviltong:[/quote]
eeej Ty! Tak właśnie Ty. Ty co siedzisz tam przed tym monitorem i klepiesz w tą klawiature. Rusz swoje cztery litery i zrób tym psom zdjęcia, ok?!

[SIZE=1]Właśnie zaczęło się to co lubię najbardziej :evil_lol: Szyszka zobaczyła się w lustrze :evil_lol: I szczeka, warcze, skacze :roll:[/SIZE]

Posted

[quote name='Estera']eeej Ty! Tak właśnie Ty. Ty co siedzisz tam przed tym monitorem i klepiesz w tą klawiature. Rusz swoje cztery litery i zrób tym psom zdjęcia, ok?!

[SIZE=1]Właśnie zaczęło się to co lubię najbardziej :evil_lol: Szyszka zobaczyła się w lustrze :evil_lol: I szczeka, warcze, skacze :roll:[/SIZE][/quote]
Tej ktosiu, rób te fotki! :cool3:

[quote name='ariss']jaka szczęśliwa Gingerka:loveu:
jak było na wystawie?????:razz:[/quote]
Było super!!! :multi: :multi: :multi:
Mam trochę foteczek. :cool3: :multi:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Tej ktosiu, rób te fotki! :cool3:

Było super!!! :multi: :multi: :multi:
Mam trochę foteczek. :cool3: :multi:[/quote]

i na bank nie masz sznaucerów:evil_lol::eviltong:

dawaj foty:razz::lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']A żebyś wiedziała, że nie mam. :shake:
Jutro dam, bo teraz rozmawiam na skype z Esterą i Komarem. ;)[/quote]i tym razem prysznica nie bierze, nic nie szumi, smakosz się nie dobija... Jakoś tak no...spokojnie jest :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Teraz się wszystko wydało. :multi:[/quote]Jaki z tego morał? :diabloti:
[quote name='komar']witam witam;D Asia kiedy wstawisz foty ze spotkania VIPowego??:D[/quote]
Cześc Tatuś!!!! No właśnie ciotka, ktoś tu się obija :mad:

Posted

[quote name='komar']witam witam;D Asia kiedy wstawisz foty ze spotkania VIPowego??:D[/quote]
Może jutro, jak mi się będzie chciało. :eviltong:

[quote name='Estera']Jaki z tego morał? :diabloti:

Cześc Tatuś!!!! No właśnie ciotka, ktoś tu się obija :mad:[/quote]
Morał? Że to Ania jest powodem tych wszystkich dziwnych dźwięków. :lol:

Posted

[quote name='komar']ale mi sie nie chce;P wiec możecie mnie letko streścić:D[/quote]streściłam :diabloti:
[quote name='Asia & Ginger']Może jutro, jak mi się będzie chiało. :eviltong:

Morał? Że to Ania jest powodem tych wszystkich dziwnych dźwięków. :lol:[/quote]Ale już jest jutro :eviltong:
Po prostu, lepiej z Anią na skype nie gadać :evil_lol:

[quote name='komar']oj tam od razu że Ania od tych dźwięków;D ode mnie są czasem dziwne dźwięki wydawane z gardła:D[/quote]ale to nie takie... Tamte był mHroczne :diabloti:

Posted

[quote name='komar']ja nie myślałem;P

ODPISAŁEM!!!:D:D:D[/quote]no za dużo informacji na raz komar....
Zapamiętaj!
Na skype się gada, na forum pisze. Na forum pisze się to o czym się nie gada na skype, na skype gada się o tym o czym nie pisze na forum :diabloti: "odpisałem" krzyczysz na skype :eviltong: