Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Estera']Gdzie się te moje darmozjady skarżą? :crazyeye: :mad: Czy one nie wiedzą co za takie zachowanie grozi? :mad: A jak Tobie ich tak żal to kup im po świecącej obróżce :loveu:[/quote] O kurczę zradziłam tajemnicę. :splat: Teraz psinki będą miały jeszcze gorzej... :placz: Pomyślę, pomyślę. :roll: [quote name='rose']Spać a nie gadać!!:eviltong:[/quote] No właśnie! [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_27_3.gif[/IMG][/URL] [URL="http://smiley.smileycentral.com/download/index.jhtml?partner=ZSzeb114_ZNxpt237YYPL&utm_id=7922"][IMG]http://www.smileycentral.com/sig.jsp?pc=ZSzeb114&pp=ZNxpt237YYPL[/IMG][/URL] Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] No właśnie! [URL="http://www.smileycentral.com/?partner=ZSzeb001_ZNxpt237YYPL"][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_27_3.gif[/IMG][/URL] [/quote] Ja jeszcze nie ide spać:eviltong: nie mogę się przez WAs skupić:placz::placz: Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='rose']Spać a nie gadać!!:eviltong:[/quote]A Ty się tam ucz i nam nie przeszkadzaj :cool3: [quote name='Asia & Ginger']O kurczę zradziłam tajemnicę. :splat: Teraz psinki będą miały jeszcze gorzej... :placz: Pomyślę, pomyślę. :roll: [/quote]I teraz będą Cię dręczyć wyrzuty sumienia :evil_lol: Taaak Asiu, to Twoja wina :megagrin: Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='rose']Ja jeszcze nie ide spać:eviltong: nie mogę się przez WAs skupić:placz::placz:[/quote] To nas tu nie podgladaj. :eviltong: :loveu: [quote name='Estera']A Ty się tam ucz i nam nie przeszkadzaj :cool3: I teraz będą Cię dręczyć wyrzuty sumienia :evil_lol: Taaak Asiu, to Twoja wina :megagrin:[/quote] Nigdy sobie tego nie wybaczę. :placz: :flaming: Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Asia & Ginger']To nas tu nie podgladaj. :eviltong: :loveu: Nigdy sobie tego nie wybaczę. :placz: :flaming:[/quote]No właśnie, podglądywaczka jedna :mad: I tak oto zakończył się żywot Joanny P. :megagrin: no daj jakieś zdjęcia, bo mi tak głupio :eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Estera']No właśnie, podglądywaczka jedna :mad: I tak oto zakończył się żywot Joanny P. :megagrin: no daj jakieś zdjęcia, bo mi tak głupio :eviltong:[/quote] Tak, tak, niech Ci będzie głupio, przez Ciebie Gingerka została sierotą. :shake: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Estera']A Ty się tam ucz i nam nie przeszkadzaj :cool3: I teraz będą Cię dręczyć wyrzuty sumienia :evil_lol: Taaak Asiu, [B]to Twoja wina [/B]:megagrin:[/quote] bez happy end'u smutny finał:evil_lol: [quote name='Asia & Ginger']To nas tu nie podgladaj. :eviltong: :loveu: Nigdy sobie tego nie wybaczę. :placz: :flaming:[/quote] muszę wiedzieć co robicie, a co będzie jak mnie będziecie obgadywać?:-( Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Tak, tak, niech Ci będzie głupio, przez Ciebie Gingerka została sierotą. :shake:[/quote] Ja ją z chęcią adoptuję :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='rose'][B]bez happy end'u smutny finał [/B] :evil_lol: muszę wiedzieć co robicie, a co będzie jak mnie będziecie obgadywać?:-([/quote] [B]Wciągasz jak Video Gra Kradniesz mój najlepszy czas[/B] :evil_lol: Jakbyśmy chciały Cię obgadywać to wierz mi robiłybyśmy to na gg :evil_lol: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Estera']Ja ją z chęcią adoptuję :loveu: :loveu: :loveu: [B]Wciągasz jak Video Gra Kradniesz mój najlepszy czas[/B] :evil_lol: Jakbyśmy chciały Cię obgadywać to wierz mi robiłybyśmy to na gg :evil_lol:[/quote] i pewnie tak robicie:placz::placz::placz: teraz to Was bardziej nienawidzę niż Was wcześniej nienawidziłam:-( Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='rose']bez happy end'u smutny finał:evil_lol: muszę wiedzieć co robicie, a co będzie jak mnie będziecie obgadywać?:-([/quote] A Ty nie wiesz, że zawsze się obgaduje osobę, której nie ma? :cool3: [quote name='Estera']Ja ją z chęcią adoptuję :loveu: :loveu: :loveu: [B]Wciągasz jak Video Gra Kradniesz mój najlepszy czas[/B] :evil_lol: Jakbyśmy chciały Cię obgadywać to wierz mi robiłybyśmy to na gg :evil_lol:[/quote] Nie dam Ci mojej Gingerki, bo Ty nie dbasz o psy. :shake: Biedna by musiała przez całe życie spać w jednym legowisku z Diuną i Szyszką. :shake: Dokładnie. :evil_lol: [quote name='rose']i pewnie tak robicie:placz::placz::placz: teraz to Was bardziej nienawidzę niż Was wcześniej nienawidziłam:-([/quote] Tak, tak, wiemy, że nas kochasz. :loveu: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Asia a Ty bierzesz prysznic przy nas, że tam tak szumi u Ciebie?:eviltong: Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='rose']i pewnie tak robicie:placz::placz::placz: teraz to Was bardziej nienawidzę niż Was wcześniej nienawidziłam:-([/quote] :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='Asia & Ginger']A Ty nie wiesz, że zawsze się obgaduje osobę, której nie ma? :cool3: [/quote] obgadywanie jest fajne, prawie tak jak zamienianie :lol: [quote name='Asia & Ginger'] Nie dam Ci mojej Gingerki, bo Ty nie dbasz o psy. :shake: Biedna by musiała przez całe życie spać w jednym legowisku z Diuną i Szyszką. :shake: Dokładnie. :evil_lol: [/quote] I Kacprem. On CZASEM też lubi się poprzytulać :eviltong: Przynajmniej cieplutko im będzie :loveu: [quote name='rose']Asia a Ty bierzesz prysznic przy nas, że tam tak szumi u Ciebie?:eviltong:[/quote] też mnie zastanawia co ona tam robi :hmmmm: Odgłosy wydaje dziwne :megagrin: Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='rose']Asia a Ty bierzesz prysznic przy nas, że tam tak szumi u Ciebie?:eviltong:[/quote] A mi szumi u Was. :eviltong: :roll: [quote name='Estera']:loveu: :loveu: :loveu: obgadywanie jest fajne, prawie tak jak zamienianie :lol: I Kacprem. On CZASEM też lubi się poprzytulać :eviltong: Przynajmniej cieplutko im będzie :loveu: też mnie zastanawia co ona tam robi :hmmmm: Odgłosy wydaje dziwne :megagrin:[/quote] Ale Gingerka lubi sama spać, lubi się wyciagnąć, a z takim stadem na głowie, to ni dy rydy. :shake: A mnie zastanawia, co Wy tam robicie, bo jakieś smarkanie słyszę, charczenie, jakby jakieś żule na poczekalni PKP. :roll: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] A mnie zastanawia, co Wy tam robicie, bo jakieś smarkanie słyszę, charczenie, jakby jakieś żule na poczekalni PKP. :roll:[/quote] Ja nie smarkałam:-( mi się tylko rzygnęło, przepraszam:-( Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Asia & Ginger']A mi szumi u Was. :eviltong: :roll: Ale Gingerka lubi sama spać, lubi się wyciagnąć, a z takim stadem na głowie, to ni dy rydy. :shake: A mnie zastanawia, co Wy tam robicie, bo jakieś smarkanie słyszę, charczenie, jakby jakieś żule na poczekalni PKP. :roll:[/quote]Zawsze może spać na podłodze :evil_lol: Tam duuuuzo miejsca :evil_lol: Ja też słyszę te dziwne rzeczy! I myslałam, że to u Was... Ej laski... Chyba musimy się leczyć. Słyszymy glosy których nie ma :shake: Może to ktoś zzaświatów się do nas dobija? :scared: [quote name='rose']Ja nie smarkałam:-( mi się tylko rzygnęło, przepraszam:-([/quote] :calus: Znowu pół puszki Redd`sa wypiłaś? :evil_lol: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Estera']Zawsze może spać na podłodze :evil_lol: Tam duuuuzo miejsca :evil_lol: Ja też słyszę te dziwne rzeczy! I myslałam, że to u Was... Ej laski... Chyba musimy się leczyć. Słyszymy glosy których nie ma :shake: Może to ktoś zzaświatów się do nas dobija? :scared: :calus: Znowu pół puszki Redd`sa wypiłaś? :evil_lol:[/quote] Nie, pomyślałam sobie o szyszce:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='rose']Ja nie smarkałam:-( mi się tylko rzygnęło, przepraszam:-([/quote] :roflt: A nie mówiłam, że żule? [quote name='Estera']Zawsze może spać na podłodze :evil_lol: Tam duuuuzo miejsca :evil_lol: Ja też słyszę te dziwne rzeczy! I myslałam, że to u Was... Ej laski... Chyba musimy się leczyć. Słyszymy glosy których nie ma :shake: Może to ktoś zzaświatów się do nas dobija? :scared: :calus: Znowu pół puszki Redd`sa wypiłaś? :evil_lol:[/quote] To pewnie Smakosz po nas idzie! :nerwy: Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='rose']Nie, pomyślałam sobie o szyszce:diabloti:[/quote]:mad: [quote name='Asia & Ginger']:roflt: A nie mówiłam, że żule? To pewnie Smakosz po nas idzie! :nerwy:[/quote] Nie żule, tylko jeden żul! Opcja Smakosza o wiele bardziej mi się podoba :loveu: O ile będzie Słitaśny :loveu: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Estera']:mad: Nie żule, tylko jeden żul! Opcja Smakosza o wiele bardziej mi się podoba :loveu: O ile będzie Słitaśny :loveu:[/quote] będzie sweetaśny i wyssie Ci mózg[SIZE=1][COLOR=White] j[/COLOR][COLOR=White]eśli coś tam jeszcze jest:evil_lol: Estera poszła kupe[/COLOR][/SIZE]:eviltong: Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='rose']będzie sweetaśny i wyssie Ci mózg[SIZE=1][COLOR=White] j[/COLOR][COLOR=White]eśli coś tam jeszcze jest:evil_lol: Estera poszła kupe[/COLOR][/SIZE]:eviltong:[/quote]Ale ja bym chciała aby był słitaśny i mnie przytulił na dobranoc :loveu: Przecież ja mam budyń zamiast mózgu! [SIZE=1]Estera poszła siusiu nie kupe :shake:[/SIZE] Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Estera']:mad: Nie żule, tylko jeden żul! Opcja Smakosza o wiele bardziej mi się podoba :loveu: O ile będzie Słitaśny :loveu:[/quote] Smokosze zawsze są słitaśne. :loveu: [quote name='rose']będzie sweetaśny i wyssie Ci mózg[SIZE=1][COLOR=white] j[/COLOR][COLOR=white]eśli coś tam jeszcze jest:evil_lol: Estera poszła kupe[/COLOR][/SIZE]:eviltong:[/quote] :roflt: Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Estera']Ale ja bym chciała aby był słitaśny i mnie przytulił na dobranoc :loveu: Przecież ja mam budyń zamiast mózgu! [SIZE=1]Estera poszła siusiu nie kupe :shake:[/SIZE][/quote] A nie kisiel czasami? :roll: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Estera']Ale ja bym chciała aby był słitaśny i mnie przytulił na dobranoc :loveu: Przecież ja mam budyń zamiast mózgu! [SIZE=1]Estera poszła siusiu nie kupe :shake:[/SIZE][/quote] Poszłaś na szybką kupę i mi tu nie kłam ja wiem jak było bo wszystko słyszałam i siku to na pewno nie było!! bo siku nie robi plum!! ani prrrr:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='rose']Poszłaś na szybką kupę i mi tu nie kłam ja wiem jak było bo wszystko słyszałam i siku to na pewno nie było!! bo siku nie robi plum!! ani prrrr:evil_lol:[/quote] Dokładnie, też to słyszałam. :eek: Quote
Recommended Posts