Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 rose napisał(a):Asia a Ty bierzesz prysznic przy nas, że tam tak szumi u Ciebie?:eviltong: A mi szumi u Was. :eviltong: :roll: Estera napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: obgadywanie jest fajne, prawie tak jak zamienianie :lol: I Kacprem. On CZASEM też lubi się poprzytulać :eviltong: Przynajmniej cieplutko im będzie :loveu: też mnie zastanawia co ona tam robi :hmmmm: Odgłosy wydaje dziwne :megagrin: Ale Gingerka lubi sama spać, lubi się wyciagnąć, a z takim stadem na głowie, to ni dy rydy. :shake: A mnie zastanawia, co Wy tam robicie, bo jakieś smarkanie słyszę, charczenie, jakby jakieś żule na poczekalni PKP. :roll: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Asia & Ginger napisał(a): A mnie zastanawia, co Wy tam robicie, bo jakieś smarkanie słyszę, charczenie, jakby jakieś żule na poczekalni PKP. :roll: Ja nie smarkałam:-( mi się tylko rzygnęło, przepraszam:-( Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A mi szumi u Was. :eviltong: :roll: Ale Gingerka lubi sama spać, lubi się wyciagnąć, a z takim stadem na głowie, to ni dy rydy. :shake: A mnie zastanawia, co Wy tam robicie, bo jakieś smarkanie słyszę, charczenie, jakby jakieś żule na poczekalni PKP. :roll:Zawsze może spać na podłodze :evil_lol: Tam duuuuzo miejsca :evil_lol: Ja też słyszę te dziwne rzeczy! I myslałam, że to u Was... Ej laski... Chyba musimy się leczyć. Słyszymy glosy których nie ma :shake: Może to ktoś zzaświatów się do nas dobija? :scared: rose napisał(a):Ja nie smarkałam:-( mi się tylko rzygnęło, przepraszam:-( :calus: Znowu pół puszki Redd`sa wypiłaś? :evil_lol: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Estera napisał(a):Zawsze może spać na podłodze :evil_lol: Tam duuuuzo miejsca :evil_lol: Ja też słyszę te dziwne rzeczy! I myslałam, że to u Was... Ej laski... Chyba musimy się leczyć. Słyszymy glosy których nie ma :shake: Może to ktoś zzaświatów się do nas dobija? :scared: :calus: Znowu pół puszki Redd`sa wypiłaś? :evil_lol: Nie, pomyślałam sobie o szyszce:diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 rose napisał(a):Ja nie smarkałam:-( mi się tylko rzygnęło, przepraszam:-( :roflt: A nie mówiłam, że żule? Estera napisał(a):Zawsze może spać na podłodze :evil_lol: Tam duuuuzo miejsca :evil_lol: Ja też słyszę te dziwne rzeczy! I myslałam, że to u Was... Ej laski... Chyba musimy się leczyć. Słyszymy glosy których nie ma :shake: Może to ktoś zzaświatów się do nas dobija? :scared: :calus: Znowu pół puszki Redd`sa wypiłaś? :evil_lol: To pewnie Smakosz po nas idzie! :nerwy: Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 rose napisał(a):Nie, pomyślałam sobie o szyszce:diabloti::mad: Asia & Ginger napisał(a)::roflt: A nie mówiłam, że żule? To pewnie Smakosz po nas idzie! :nerwy: Nie żule, tylko jeden żul! Opcja Smakosza o wiele bardziej mi się podoba :loveu: O ile będzie Słitaśny :loveu: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Estera']:mad: Nie żule, tylko jeden żul! Opcja Smakosza o wiele bardziej mi się podoba :loveu: O ile będzie Słitaśny :loveu: będzie sweetaśny i wyssie Ci mózg jeśli coś tam jeszcze jest:evil_lol: Estera poszła kupe:eviltong: Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='rose']będzie sweetaśny i wyssie Ci mózg jeśli coś tam jeszcze jest:evil_lol: Estera poszła kupe:eviltong:Ale ja bym chciała aby był słitaśny i mnie przytulił na dobranoc :loveu: Przecież ja mam budyń zamiast mózgu! Estera poszła siusiu nie kupe :shake: Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Estera']:mad: Nie żule, tylko jeden żul! Opcja Smakosza o wiele bardziej mi się podoba :loveu: O ile będzie Słitaśny :loveu: Smokosze zawsze są słitaśne. :loveu: [quote name='rose']będzie sweetaśny i wyssie Ci mózg jeśli coś tam jeszcze jest:evil_lol: Estera poszła kupe:eviltong: :roflt: Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Estera']Ale ja bym chciała aby był słitaśny i mnie przytulił na dobranoc :loveu: Przecież ja mam budyń zamiast mózgu! Estera poszła siusiu nie kupe :shake: A nie kisiel czasami? :roll: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Estera']Ale ja bym chciała aby był słitaśny i mnie przytulił na dobranoc :loveu: Przecież ja mam budyń zamiast mózgu! Estera poszła siusiu nie kupe :shake: Poszłaś na szybką kupę i mi tu nie kłam ja wiem jak było bo wszystko słyszałam i siku to na pewno nie było!! bo siku nie robi plum!! ani prrrr:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 rose napisał(a):Poszłaś na szybką kupę i mi tu nie kłam ja wiem jak było bo wszystko słyszałam i siku to na pewno nie było!! bo siku nie robi plum!! ani prrrr:evil_lol: Dokładnie, też to słyszałam. :eek: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Asia & Ginger napisał(a):Dokładnie, też to słyszałam. :eek: Widzisz Estera wydało się:eviltong: Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Asia & Ginger napisał(a):A nie kisiel czasami? :roll:A zajrzyj sobie to się dowiesz :diabloti: rose napisał(a):Poszłaś na szybką kupę i mi tu nie kłam ja wiem jak było bo wszystko słyszałam i siku to na pewno nie było!! bo siku nie robi plum!! ani prrrr:evil_lol: :oops2: A dla Ciebie: :ban: Asia & Ginger napisał(a):Dokładnie, też to słyszałam. :eek:Kłamiecie!!! :2gunfire: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Estera napisał(a): :oops2: A dla Ciebie: :ban: Kłamiecie!!! :2gunfire: dobrze chcę :ban:ANA ale zielonego, bo żółtych dojrzałych nie lubie:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 rose napisał(a):Widzisz Estera wydało się:eviltong: Estera napisał(a):A zajrzyj sobie to się dowiesz :diabloti: :oops2: A dla Ciebie: :ban: Kłamiecie!!! :2gunfire: Winny zawsze się tłumaczy. :eviltong: Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 rose napisał(a):dobrze chcę :ban:ANA ale zielonego, bo żółtych dojrzałych nie lubie:eviltong: Nie lubisz dojrzałych? To wymień komara na młodszego :evil_lol: Asia & Ginger napisał(a):Winny zawsze się tłumaczy. :eviltong: Sama jesteś winna! Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Estera napisał(a):Nie lubisz dojrzałych? To wymień komara na młodszego :evil_lol: A czy Komar jest dojrzały?:eviltong: Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 rose napisał(a):A czy Komar jest dojrzały?:eviltong:No tak...to wszystko wyjaśnia :laugh2_2: Asia nam uciekła, ale głosy zostawiła :hmmmm: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Estera napisał(a):No tak...to wszystko wyjaśnia :laugh2_2: Asia nam uciekła, ale głosy zostawiła :hmmmm: Asia się utopiła w kiblu bo poszła szukać dowodów , że Ty na pewno kupę zrobiłaś.. biedactwo poległo:-( Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 Estera napisał(a):No tak...to wszystko wyjaśnia :laugh2_2: Asia nam uciekła, ale głosy zostawiła :hmmmm: Nigdzie nie uciekłam. :eviltong: Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 rose napisał(a):Asia się utopiła w kiblu bo poszła szukać dowodów , że Ty na pewno kupę zrobiłaś.. biedactwo poległo:-(Poległo bo nic nie znalazło :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 rose napisał(a):Asia się utopiła w kiblu bo poszła szukać dowodów , że Ty na pewno kupę zrobiłeś.. biedactwo poległo:-( :roflt: Żeby nie było wątpliwości, to my nic nie piłyśmy... niestety... :diabloti: Quote
Estera Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Asia & Ginger napisał(a)::roflt: Żeby nie było wątpliwości, to my nic nie piłyśmy... niestety... :diabloti:Jak to nie? Dziewczyna już zapomniała z tego wszystkiego :shake: Quote
rose Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Estera napisał(a):Poległo bo nic nie znalazło :diabloti: bo poleciało już do szamba, a stamtąd do oczyszczalni ściekó i teraz robią z tego to co masz teraz w kubeczku:p Quote
Recommended Posts