Róża36 Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Witam, Lunka jest sunią zabraną ze schroniska w celu znalezienia jej dobrego domku.... Ma ok. roku, jest kundelkiem o czarnym umaszczeniu, krawat i łapki są białe w czarne kropy... sięga do kolan Jest bardzo przyjazna dla ludzi (uwielbia dzieci :p), a także dla innych zwierząt Sytuacja jest ciężka, bo moje warunki mieszkaniowe sie zmieniają i nie jestem w stanie dłużej jej trzymać, dlatego sunia szuka Pilnie domu, inaczej musze ją zawieźć do schroniska :-( Jest naprawde kochanym przyjaznym psem, WYSTERYLIZOWANA, ZASZCZEPIONA, ZACZIPOWANA, ZADBANA!!! JEŚLI ZNAJDZIE DOBRY DOMEK TO JESTEM W STANIE DOWIEŹĆ JĄ NAWET 200KM OD WARSZAWY! tutaj są zdjęcia: http://tablica.pl/oferta/sunia-do-adobcji-na-szybko-ID2AMLT.html Quote
malagos Posted April 2, 2013 Posted April 2, 2013 Musisz jej zrobić ogłoszenia, na dogomanii nie znajdziesz raczej psu domu. A długo jest u Ciebie ta sunia? Quote
Róża36 Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 ma ogłoszenie na tablicy i gumtree, ale próbuje już wszedzie, bo nie chce jej odddać do schroniska, włożyłam tyle pracy żeby doprowadzic ją do kultury :((( Jest dwa miesiące u mnie, ale ze względu na to że musze sie przeprowadzić do ciasnego mieszkania, Luna musi szybko coś znaleźć... Quote
Recommended Posts