Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ada44']- Mona już jest w samochodzie i jedzie do Barcina pod Bydgoszczą, tam jest jej nowy wspaniały domek....:loveu:[/QUOTE]

Niedługo pewnie dojadą do domku.
Żal było się rozstawać :-( Mona jest cudowną sunią i wierzę że będzie w tym domku szczęśliwa.
Czekamy na wieści...

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

- Mona szczęśliwie dotarła do swojego nowego domku i własnie zwiedza.....oczywiście najpierw poleciała spenetrować...kosz na śmieci....;)
- właćnie Guciek jest u Mariolki, przed chwilą rozmawiałam...Mona podróż zniosła bezproblemowo,,,,jest troszkę zdezorientowana ale nie wystraszona.....
- bardzo się ciesze, że możemy świętować następne szczęśliwe zakończenie.....:multi:

Posted

dziekuje wam wszystkim ja jej nie wzielam choc chcialam tylko tyle dobrego ze dzieki temu ja wysterylizowali w schronie a TU JESZCZE JEDNA BORDEROWATA Z RADYS [url]http://www.schroniskodworakowscy.pl/ogloszenia.php?page=ad&id=254[/url]

• 3 weeks later...
Posted

- niestety, jeszcze jej nie poznałam, aczkolwiek namawiałam wczoraj Mariolę, żeby przyjechała z nią do pracy....
- ale w przyszłym tygodniu pewnie ja zobaczę, bo będę w tamtych stronach....
- dzisiaj po raz pierwszy Mona została sama w domu, ciekawa jestem wieści, jak się zachowała....:lol:
- jak do tej pory Mona wpatrzona jest w Mariolę a teszta rodziny jest na drugim miejscu, nie ma z nią żadnych kłopotów, raz zwiała na spacerze i ganiała po łakach a Mariola za nią, więc doradziłam nosić ze sobą smaki.....:loveu:

• 3 weeks later...
Posted

ech.....może mają jakąś podobną sunię.....

- a Mona kwitnie w nowym domu.....i pracuje nad swoją rodziną....
- jej obecna pancia zaczęła codziennie jeżdzić rowerem na długie przejażdżki z Moną oczywiście...cudna sunia....widziałam piekne filmiki, ktore nakręciła Mariola, jak naumie się mi je przesyłąć to umieszczęna stronie....
- ma bardzo piekne błyszczące futro no i przegania koty- rezydenty- z domu....uważa, że cały dom jest dla niej...:loveu: