Patikujek Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Gdy w środę przyszłam do schroniska dowiedziałam się od koleżanki iż w boksie nr. 32 jest śliczna suczka. Poszłam z ciekawością i sama zobaczyłam to cudo:loveu: Suczka ma około roku jest młodziutka i kochana. Została przyprowadzona do schroniska 10 kwietnia 2007r przez panią która twierdziła iż znalazła ją przywiązaną do drzewa w lesie:shake: Jak na moje oko suczka jest mieszanką jakiś gończych ras i na pewnoi wyrzucili ją właściciele ponieważ nie radzili sobie z jej temperamentem. Jest bardzo wesoła i urocza jak przypuszczam szybko znajdzie dom jednak wolałabym żeby tradfiła do kogoś znjącego tego typu rasy by znów jej temperament i energia nie przewyższyła oczekiwań właścicieli. Jutro się dowiem jaką ma pozycję i czy dosatała już jakieś imię:) Kontakt: e-mail. [email protected] tel. 0 513 139 349 Quote
asiamm Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Wyślijcie link do tego wątku tanitce i tamiczek. To wyżełkowe dziewczny. Może by sunię wrzuciły na wyżłowe strony... Quote
Mysia_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Negza szukaj domku na samej gorze, piękna sunieczko :loveu: Quote
Mysia_ Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Wiadomo, że fajne :eviltong: Nawet zapamiętałam :evil_lol: Quote
sara_rokitnica Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 ło gratuluje :D:D to jest bardzo wazne osiagniecie :) :P dostaniesz dyplom ode mnie :D:D (serio gadam ;) ) w gore Negza!!! :):):) Quote
Patikujek Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 Negra na 90% miała dzisiaj pojechać do nowego fajnego domku w Warszawie jestem ciekawa czy pojedzie (domek załatwiła Asia(ta starsza, od Julki) Quote
Mysia_ Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Pan miał przyjechać po nią o 18 do Aśki :cool3: Quote
Mysia_ Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Domek z ogrodem pod Warszawą, więc pewnie bedzie się miała dobrze :p Quote
Recommended Posts