Lupi Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 (edited) Dostałam info o beagle szukającym domu. Do obecnych właścicieli trafił jak przyprowadzili go obcy ludzie, którzy twierdzili, że poprzedni właściciel bardzo go bił. Od listopada przebywa w dotychczasowym domu, jednak z uwagi na to że pies wymaga dużo zajęcia, którego nie mogą mu zapewnić chcą oddać go w dobre ręce. Pies ma podobno ok. 2-3 lata Jego foto: Edited February 9, 2013 by Lupi Quote
matrioszka2 Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Beagiel na łańcuchu ?!:crazyeye::angryy: W budzie ? Z taką sierścią ? W zimie ?:mad: Tego psa trzeba zabrać na cito ... Luuudzie, gdzie my żyjemy ??? Quote
Lupi Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 No niestety. Ludzie nie myślą o takich "błahostkach" jak krótka sierść... Ale na pierwszym zdjęciu widać jak mu budę "ocieplili" :diabloti: Quote
matrioszka2 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) Tu gdzieś beaglowe forum jest; trzeba tam o pomoc wołać. ................................. znalazłam (tu był link, ale jakieś głupoty pokazuje) chodzi o stronę "forum beagle.pl" http://www.dogomania.pl/forum/threads/16392-Strony-Adopcyjne-Psów-Rasowych Edited February 1, 2013 by matrioszka2 Quote
Tomo 2 Posted February 1, 2013 Posted February 1, 2013 (edited) Czy ktoś coś wie o tym psie , gdzie on jest ,z kim można się skontaktować, jakiś telefon. Lupi daj namiar na siebie pogadamy Mój adres [email protected] Czekam na info Edited February 1, 2013 by Tomo 2 Quote
Lupi Posted February 1, 2013 Author Posted February 1, 2013 [quote name='Tomo 2']Czy ktoś coś wie o tym psie , gdzie on jest ,z kim można się skontaktować, jakiś telefon. Lupi daj namiar na siebie pogadamy Mój adres [email protected] Czekam na info Wysłałam maila! Quote
Cudak Posted February 4, 2013 Posted February 4, 2013 Jeśli to ten sam, który mnie wczoraj odwiedził, pchał się do domu i nie chciał odejść,to bardzo sympatyczny psiak, ale dałabym mu +10 lat na moje oko. Typowo domowy pies, przylepa straszna i otyły. Na plecach przy ogonie zmiany skórne (od domowego jedzenia???). Ktoś go wczoraj przygarnął, łańcuchowi opiekunowie mieli go odebrać, ale nie wiem jak to się skończyło i czy odebrali. Quote
Tomo 2 Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Czy ktoś jest w stanie mi sprawdzić czy psiak jest tam jeszcze ,jeżeli nie jaki jest jego los. Staramy się o Dt. Pierwsza koncepcja DT padła Quote
Cudak Posted February 5, 2013 Posted February 5, 2013 Tomo 2 napisał(a):Czy ktoś jest w stanie mi sprawdzić czy psiak jest tam jeszcze ,jeżeli nie jaki jest jego los. Staramy się o Dt. Pierwsza koncepcja DT padła Sprawdzę dziś wszystko i na krótki okres mogę go przetrzymać, jeśli jest opcja, że znajdzie się DT, żeby już na tym łańcuchu nie siedział. Quote
Tomo 2 Posted February 6, 2013 Posted February 6, 2013 Aniu dziękuje za pomoc. Psiak na DT Z pychola przypomina mi mojego Sparkiego Quote
Lupi Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='Tomo 2']Aniu dziękuje za pomoc. Psiak na DT Z pychola przypomina mi mojego Sparkiego Nie ma za co... Ważne że psisko ma już swoją przystań bez łańcucha! Quote
Tomo 2 Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Nestor od niedzieli w nowym domu. Łobuziak do towarzystwa ma sunie beagle. Ale spoko chłopak kastrowany . Dom wydaje się fajny i ciepły. Powodzenia piesku. Dziękuje DT za tymaczasową opiekę wyładniał tam chłopak i nabrał biglowej figurki. Quote
Recommended Posts