Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byliśmy u szczepienia, Black jakiś taki osowiały :( dodatkowo jednak musi być operacja (przepuklina) i jądro jeszcze nie zeszło, więc czekamy jeszcze troszkę, jak nie zejdzie to hormony a jak i to nie pomoże to operacja usunięcia jąderka. Zastanawiam się czy nie poczekać z tą przepukliną i za jedną operację jeśli jądro nie zejdzie, załatwić obie sprawy. Co mówicie??

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To fajnie, że chłopak już może wychodzić na dwór :smile: teraz czeka was droga przez mękę, czyli jak nauczyć szczeniaka załatwiania się tylko na dworze :lol: u nas dosyć długo to trwało

i czekamy na fotki ;)

Posted

Witamy się :) Kilka fotek małego rozrabiaka. Dziś 5 dzień spracerów i.... siusiu nadal w domku najlepiej się robi :(

SŁODKI UŚMIESZEK

RAZEM Z PAŃCIĄ WCINAM JOGURT

MOJE SŁONKO CHORE - POLEŻĘ Z NIĄ W ŁÓŻECZKU

MAM JUŻ PRAWIE 3 M-CE

Posted

Rzadko zaglądam do galerii...uroczy czarnuszek!
Do nauki siusiania na dworze trzeba dużo spokoju i cierpliwości,ale na pewno się uda.

Co do wnętrostwa, to osobiście jakoś mało wierzę w kurację hormonalną...
Co do ewentualnej operacji, to i tak robi się ją, jak pies już dojrzeje (za jednym zamachem zrobiłaby tę przepuklinę,jeśli może zaczekać - im niej narkozy,ty lepiej).

Głaskanki dla maluszka :)

• 3 weeks later...
Posted

Witamy się po długiej nieobecności (grypa szalała) Black rośnie jak na drożdżach, właśnie stracił pierwsze 4 mleczaki :) Byliśmy u innego weterynarza i okazało się że jednak nie będzie raczej żadnej operacji, bo przepuklina to źle zakończony pępek i zagraża zdrowiu maluszka, a jądro choć prawdopodbnie nie zejdzie to jest w takim miejscu że normalnie rośnie i funkcjonuje :)
A teraz kilka fotek :

Mam dość codziennego mycia uszu i robimy teraz kitkę :)

Pierwsza wizyta na ogrodzie

Oddawaj pańcia moją zabawkę :)

Ach ten uśmiech

Chętnie wskoczyłbym do tej wanny

Posted

Robię tak tylko jak pisała Paula jak dostaje gotowane (czyli raz dziennie, tak kazał wet) jak daję mu karmę to nie ma tego problemu, ale przy gotowanym to cały był w ryżu :)

• 3 weeks later...
  • 2 months later...