xxxastarothxxx Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 (edited) Witam :) Czas najwyższy przedstawić mój zwierzyniec. Dziadzio to staruszek adoptowany z Racławickiego schroniska. Nikt dokładnie nie wie ile ma lat. Stawiamy na 12-16. Spokojny pieszczoch. Moja schroniskowa chluba :loveu: Kira- pudel miniaturowy harlekin. Pies, któremu nie kończy się energia. Inteligentna, zwariowana prześladowczyni Dziadzia :diabloti: I królikowi przyjaciele. Tomcia- Królinka zabrana od terrarysty. Najgrzeczniejsza z króliczej ferajny. Chantal- adoptowana z Fundacji Przygarnij Królika. Laurent- diabeł wcielony. Postrach wszystkich :D I nie mogło zabraknąć Mizukiego. Mizuki- moje największe szczęście. Miłość mojego życia. To od niego wszystko się zaczęło. Po 2,5 roku przegrał walkę z chorobą. Leki, które go ratowały, w końcu go zabiły... Dnia 06.10.2012r. pokicał za Tęczowy Most zabierając ze sobą cząstkę mnie. Tęsknie... Pozdrawiamy. I zapraszamy na kolejne porcje zdjęć, które będę dodawała w miarę możliwości :) Edited March 24, 2013 by xxxastarothxxx Quote
Joann Posted January 19, 2013 Posted January 19, 2013 Witaj, fajne zoo masz w domu;] sama mam 2 psy i króliczyce;] Quote
Szura Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Zobaczyłam to zdjęcie: http://imageshack.us/photo/my-images/692/20130608161557.jpg/ i pomyślałam, że to klon Tonica - z zapuszczonym, rozczesanym włosem. ;) To mój pseudopudel, obcięty: I zarośnięty: Zaginione rodzeństwo. :D Quote
vege* Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 Szura od razu o tobie pomyślałam, jak zobaczyłam te zdjęcie z chustką w jakimś innym wątku, chyba o obrożach :) Najpierw myślałam, że to faktycznie Tonic :evil_lol: Quote
Victoria Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 przyszlam zobaczyc wlascicielke rozowej kolekcji ;) Quote
Recommended Posts