sharon Posted January 11, 2013 Posted January 11, 2013 Bydgoski Klub Przyjaciół Zwierząt, pomaga w znalezieniu dobrego domku dla cudownego psiaka. Kopiuję historię: Hektor jest pięknym, dwuletnim, czekoladowym labradorem. Historia jakich wiele - jego opiekunowie przeprowadzają się do Anglii.Nie mogą go zabrać, bo właściciel domu (w Anglii) nie toleruje zwierząt! Potwór. Zwrócili się do nas o pomoc w znalezieniu domu dla Hektora, bo schronisko nie wchodzi w rachubę. Rozpieszczony, łagodny pies nagle znalazłby się w schronisku... czy, Kochani, wyobrażacie sobie co by się działo w serduszku Hektora? Hektor jest łagodnym, dobrze ułożonym zwierzakiem , lubi dzieci , koty goni ,gdy uciekają. To fantastyczny pieszczoch, a poza tym jest naprawdę piękny. Czas ucieka , a Hektor nie wie jak bardzo zmieni się jego życie. Bardzo chcielibyśmy, żeby nie na gorsze. Rozmawiałam z Panią Ireną, szukamy psiakowi dobrego domu. Pies nie ma rodowodu, więc nie nadaje się na reproduktora!!! Więc jeśli ktoś zastanawia się nad adopcją pod względem hodowlanym, odpada!! Z przyszłym właścicielem będzie podpisana Umowa Adopcyjna, oraz przeprowadzona wizyta przed adopcyjna. Kontakt: P. Irena tel: 668-418-731 Quote
sharon Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 Rius, prosiłam już jedną dziewczynę, żby go ogłaszała. Nic narazie nie wiem, bo pani z Klubu się nie odzywa, a miała dać znać :niewiem: Być, może straciła mój numer telefonu. Quote
Ementos Posted January 31, 2013 Posted January 31, 2013 Hej, dla rozpromowania psiaka oferuje sesję zdjęciową! :) Dalsze informacje i umówienie się na pw :) Quote
Aaagulka Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 właśnie podałam link jednej koleżance szukającej właśnie takiego psiaka ;) mam nadzieję, że się uda :] Quote
karolynahh Posted February 13, 2013 Posted February 13, 2013 na jaką odległość może Hektor odjechać od Bydgoszczy ? Quote
Recommended Posts