Yona Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Taaak, takie puchatki to lubią... Ostatnio wystawiałam maleńkiego puchatka bez oczka. Po trzech dniach miał też 6-ciu obserwatorów... A wiecie Ciocie o co pytał prawie każdy, kto dzwonił w jego sprawie? Czy oby ten brak oczka nie za bardzo obrzydliwy...:-( No ale Kleksik ma oba oczka, więc takich problemów miał nie będzie. Quote
Kasia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Yona'] Taaak, takie puchatki to lubią... Ostatnio wystawiałam maleńkiego puchatka bez oczka. Po trzech dniach miał też 6-ciu obserwatorów... A wiecie Ciocie o co pytał prawie każdy, kto dzwonił w jego sprawie? Czy oby ten brak oczka nie za bardzo obrzydliwy...:-( No ale Kleksik ma oba oczka, więc takich problemów miał nie będzie. [/quote] Wiesz co? Ludzie potrafią być okrutni...:-( Quote
Yona Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Ciociu... Ktoś nawet raczył zauważyć, że jak oczko obrzydliwe, to jak to tak... jak np. goście przyjdą... A wydawałoby się, że BARDZO SPECJALNY rodzaj ludzi będzie się maluszkiem interesował... Quote
Kasia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Zauważyłam jedną rzecz: Mie3ciu ma już dość dużo odsłonięć na allegro ale jak do tej pory zadngo zapytania ani obserwatora...myślę że ma to związek z tym ,iż napisałam że pies przed wydaniem zostanie wykastrowany i że przyszły opiekun oraz warunki jakie oferuje psu będą dokładnie sprawdzone!!!!! Na pewno było by wielu chętnych gdyby nie ten dopisek :shake: Ale nie uważam że zrobiłam źle!!! Taki pies nie powinien być wydany byle komu, pierwszej lepszej osobie ....Jak myślicie? Quote
Kasia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Yona'] Ciociu... Ktoś nawet raczył zauważyć, że jak oczko obrzydliwe, to jak to tak... jak np. goście przyjdą... A wydawałoby się, że BARDZO SPECJALNY rodzaj ludzi będzie się maluszkiem interesował... [/quote] No ale mam nadzieję że trafił do dobrego domku....;) Quote
Yona Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Nie trafił i nie trafi, bo okazało się, że wylazła właśnie padaczka i coś jeszcze... Ciocia, która się nim zajmuje stwierdziła, że lepiej dla niego będzie jeśli zostanie rezydentem w przytulisku...:-( Quote
Franca81 Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Ehh co poradzimy. Ludzie są okropnie egosityczni. Przed chwila tlumaczylam ze ani bokser ani amstaff sie na łańcuch do budy nie nadaje. Ale jak grochem o sciane. Bo liczyl sie wyglad psa. :shake::shake::shake::-(:-(:-(:-(:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
dariaopole Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 fidelek : opis przy Mieciu musi taki być nie możemy pozwoolić aby taki pies trafił w niepowołane ręce i np. na walki. Co do ludzi to rzeczywiście masakra, tylu idiotów jest na świecie !!!!!!rece opadają ! Quote
Kasia Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Piękne cudowne opolskie psiaki przypominają sie wszystkim na pierwszej stronie!!!!! Quote
Franca81 Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Zaktualizowano: Strona 1. 6. Meggi (więcej informacji) 7. Baster (więcej informacji) 8. Troll (więcej informacji i nowe przepiękne fotki). [IMG]http://img158.imageshack.us/img158/9409/troll22py9.jpg[/IMG] [IMG]http://img254.imageshack.us/img254/4407/troll233zs8.jpg[/IMG] Quote
Franca81 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Zaktualizowałam Strona 1. Fordzik już domny. :loveu: (tzn zaprzeczenie bezdomności). Jak zwał, tak zwał ale w nowym domku już śpi. :multi::multi::multi: Quote
Yona Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ciociu, ja właśnie w tej sprawie... Ktoś na allegro licytował dzisiaj Fordzika... Czy to ta osoba go adoptowała?... Pytam, bo muszę coś odpisać licytującemu...:roll: Quote
Yona Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No i Ciociu, napisz nam tutaj coś więcej o Fordziku i jego nowym domku...:razz: Szcegóły, szczegóły, Ciociu...:razz: Rozumiem, że nowy Pan OK i można kasowac ogłoszenia? Quote
dariaopole Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Ciesze sie że Fordzik już grzeje poopke w domku, mam nadzieje że ma wpaniałych właścicieli !!!! Quote
Franca81 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Yona']Ciociu, ja właśnie w tej sprawie... Ktoś na allegro licytował dzisiaj Fordzika... Czy to ta osoba go adoptowała?... Pytam, bo muszę coś odpisać licytującemu...:roll:[/quote] Kurcze ale sie porobiło. Tyle domków. A pies jeden. :evil_lol: A tak bardziej serio. Ja nie wiem gdzie trafił Fordzik. Adopcja była przez schronisko. A wiadomość dostałam dziś od Magdy. Tak więc naprawdę nie wiem czy domek z allegro (chociaż całkiem możliwe). Może napisz, że już nieaktualne bo ktoś wcześniej przyjechał po moałego do schronu. Quote
Franca81 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Yona napisałaś do osoby, która wylicytowała? Jakby były jakieś problemy to pisz do mnie. I aukcję można już zakończyć. ;) Quote
Kasia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Franca a co z domkiem dla Kleksika? Nie wypalił...? :roll: I czy jest jakiś odzew w sprawie Zuzi i Miecia? Quote
Franca81 Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Odzewu narazie nie ma. A co do Kleksika to nie wiem. Tzn wiem tyle, że Pani go napewno chce wziąść. Ale Kleksik ma katar a chorego ze schroniska do adopcji nie wydadzą. Tak więc czekam na wieści czy katarek był chwilowy, czy to coś poważniejszego... Quote
Yona Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Napisałam do Pani licytującej na allegro, ale niestety, jeszcze nie odpisała... Zanim zamknę aukcję musi się do mnie odezwać... Quote
dariaopole Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Miecio nadal w schronie, w środę lub czwartek go odwiedzę to wezme go na spacer i spróbuje odczytać tatuaż, niby ktos był zainteresowany ale cgyba niezbyt poważnie :shake: Quote
Franca81 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 4. Był trzymany na dworze. Nie toleruje żadnych żywych stworzeń (z wyjątkiem ludzi). Nawet myszy nie przepuści. Będzie ciężko znaleźć mu dom.:shake: Jedynie nadawałby się chyba dla myśliwego. Terierek na terierkowym forum: [URL]http://www.terierkowo.fora.pl/viewtopic.php?t=180[/URL] [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/7701/ak054244nv0.jpg[/IMG] Podnoszę. Chłopak jest na forum terierkowym. Ale spadał coraz niżej. To go podniosłam. A dziś patrzę, że wykasowano mój drugi post. Nikt nie zerka, niek nic nie napisał....(jest tam tylko ten jeden jedyny pierwszy post) Tylko podnoszą swoje (ktore maja po kilkanascie stron, pisza offy i jest ok). :-( Na Dogo jest jakoś inaczej. Sama podnoszę inne psiaki, pomagam wystawić ogłoszenia psiakom nawet z Mazur, mi pomagacie i wystawiacie psiaki. A tam nic.... Może tam są inne zasady. Może zbyt wiele oczekiwałam. Sama nie wiem. A ja chciałam by dziewczyny z terierkowego tylko pomogły. Ale widzę, że chyba lepiej będzie jak usunę chłopca z tamtego forum, bo spada coraz niżej i niżej....... :shake: A i tak nikogo to tam raczej nie obchodzi.... :-( Quote
aldona_b Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dziewczyny podałam Wam terierkowo bo tam działa Rita60 która ratowała terierkę walijską z łódzkiego schronu, myślałam że tam są fajni ludzie i pomogą ale myliłam się, ja sama trafiłam tam przypadkowo ( nie jestem tam zarejestrowana). Bardzo szkoda mi tego foxterierka, sama zabrałam teriera z łódzkiego schroniska. A może ogłosić tego Waszego foxteriera na forum myśliwych?? Jakie macie zdanie??[/SIZE][/FONT] Quote
Franca81 Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Aldona bardzo dziękuję, że pomagasz. :loveu: Masz rację i na forum myśliwych go damy. A nóż tam się uda. :cool3: Na terierkowym się nie udało. No trudno (nic na siłę). Jak nie tam to pchamy się na kolejne forum. :evil_lol: Tak łatwo się nie poddamy. :mad: Niech nas wyrzucają drzwiami a my i tak wejdziemy oknem. :diabloti: A czy znasz może adres forum? Ja znalazłam takie i tam się wepcham: [URL]http://knieja.pl/forum/viewforum.php?f=3[/URL] [URL]http://www.lowiecki.pl/forum/list.php?f=13[/URL] Quote
Recommended Posts