Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taaak, takie puchatki to lubią... Ostatnio wystawiałam maleńkiego puchatka bez oczka. Po trzech dniach miał też 6-ciu obserwatorów...

A wiecie Ciocie o co pytał prawie każdy, kto dzwonił w jego sprawie?

Czy oby ten brak oczka nie za bardzo obrzydliwy...:-(
No ale Kleksik ma oba oczka, więc takich problemów miał nie będzie.

• Replies 854
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Yona']
Taaak, takie puchatki to lubią... Ostatnio wystawiałam maleńkiego puchatka bez oczka. Po trzech dniach miał też 6-ciu obserwatorów...

A wiecie Ciocie o co pytał prawie każdy, kto dzwonił w jego sprawie?

Czy oby ten brak oczka nie za bardzo obrzydliwy...:-(
No ale Kleksik ma oba oczka, więc takich problemów miał nie będzie.
[/quote]

Wiesz co? Ludzie potrafią być okrutni...:-(

Posted

Ciociu...
Ktoś nawet raczył zauważyć, że jak oczko obrzydliwe, to jak to tak... jak np. goście przyjdą...
A wydawałoby się, że BARDZO SPECJALNY rodzaj ludzi będzie się maluszkiem interesował...

Posted

Zauważyłam jedną rzecz: Mie3ciu ma już dość dużo odsłonięć na allegro ale jak do tej pory zadngo zapytania ani obserwatora...myślę że ma to związek z tym ,iż napisałam że pies przed wydaniem zostanie wykastrowany i że przyszły opiekun oraz warunki jakie oferuje psu będą dokładnie sprawdzone!!!!!

Na pewno było by wielu chętnych gdyby nie ten dopisek :shake:

Ale nie uważam że zrobiłam źle!!! Taki pies nie powinien być wydany byle komu, pierwszej lepszej osobie ....Jak myślicie?

Posted

[quote name='Yona']
Ciociu...
Ktoś nawet raczył zauważyć, że jak oczko obrzydliwe, to jak to tak... jak np. goście przyjdą...
A wydawałoby się, że BARDZO SPECJALNY rodzaj ludzi będzie się maluszkiem interesował...
[/quote]

No ale mam nadzieję że trafił do dobrego domku....;)

Posted

Nie trafił i nie trafi, bo okazało się, że wylazła właśnie padaczka i coś jeszcze... Ciocia, która się nim zajmuje stwierdziła, że lepiej dla niego będzie jeśli zostanie rezydentem w przytulisku...:-(

Posted

Ehh co poradzimy. Ludzie są okropnie egosityczni. Przed chwila tlumaczylam ze ani bokser ani amstaff sie na łańcuch do budy nie nadaje. Ale jak grochem o sciane. Bo liczyl sie wyglad psa. :shake::shake::shake::-(:-(:-(:-(:angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

fidelek : opis przy Mieciu musi taki być nie możemy pozwoolić aby taki pies trafił w niepowołane ręce i np. na walki.

Co do ludzi to rzeczywiście masakra, tylu idiotów jest na świecie !!!!!!rece opadają !

Posted

Zaktualizowano:
Strona 1.

6. Meggi (więcej informacji)
7. Baster (więcej informacji)
8. Troll (więcej informacji i nowe przepiękne fotki).
[IMG]http://img158.imageshack.us/img158/9409/troll22py9.jpg[/IMG]
[IMG]http://img254.imageshack.us/img254/4407/troll233zs8.jpg[/IMG]

Posted

Zaktualizowałam
Strona 1.
Fordzik już domny. :loveu: (tzn zaprzeczenie bezdomności). Jak zwał, tak zwał ale w nowym domku już śpi. :multi::multi::multi:

Posted

Ciociu, ja właśnie w tej sprawie...
Ktoś na allegro licytował dzisiaj Fordzika...
Czy to ta osoba go adoptowała?...
Pytam, bo muszę coś odpisać licytującemu...:roll:

Posted

No i Ciociu, napisz nam tutaj coś więcej o Fordziku i jego nowym domku...:razz:

Szcegóły, szczegóły, Ciociu...:razz:
Rozumiem, że nowy Pan OK i można kasowac ogłoszenia?

Posted

[quote name='Yona']Ciociu, ja właśnie w tej sprawie...
Ktoś na allegro licytował dzisiaj Fordzika...
Czy to ta osoba go adoptowała?...
Pytam, bo muszę coś odpisać licytującemu...:roll:[/quote]

Kurcze ale sie porobiło. Tyle domków. A pies jeden. :evil_lol:
A tak bardziej serio. Ja nie wiem gdzie trafił Fordzik. Adopcja była przez schronisko. A wiadomość dostałam dziś od Magdy. Tak więc naprawdę nie wiem czy domek z allegro (chociaż całkiem możliwe).
Może napisz, że już nieaktualne bo ktoś wcześniej przyjechał po moałego do schronu.

Posted

Odzewu narazie nie ma. A co do Kleksika to nie wiem. Tzn wiem tyle, że Pani go napewno chce wziąść. Ale Kleksik ma katar a chorego ze schroniska do adopcji nie wydadzą. Tak więc czekam na wieści czy katarek był chwilowy, czy to coś poważniejszego...

Posted

4. Był trzymany na dworze. Nie toleruje żadnych żywych stworzeń (z wyjątkiem ludzi). Nawet myszy nie przepuści. Będzie ciężko znaleźć mu dom.:shake: Jedynie nadawałby się chyba dla myśliwego.
Terierek na terierkowym forum:
[URL]http://www.terierkowo.fora.pl/viewtopic.php?t=180[/URL]
[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/7701/ak054244nv0.jpg[/IMG]
Podnoszę. Chłopak jest na forum terierkowym. Ale spadał coraz niżej. To go podniosłam. A dziś patrzę, że wykasowano mój drugi post. Nikt nie zerka, niek nic nie napisał....(jest tam tylko ten jeden jedyny pierwszy post) Tylko podnoszą swoje (ktore maja po kilkanascie stron, pisza offy i jest ok). :-(
Na Dogo jest jakoś inaczej. Sama podnoszę inne psiaki, pomagam wystawić ogłoszenia psiakom nawet z Mazur, mi pomagacie i wystawiacie psiaki. A tam nic....
Może tam są inne zasady. Może zbyt wiele oczekiwałam. Sama nie wiem. A ja chciałam by dziewczyny z terierkowego tylko pomogły. Ale widzę, że chyba lepiej będzie jak usunę chłopca z tamtego forum, bo spada coraz niżej i niżej....... :shake: A i tak nikogo to tam raczej nie obchodzi.... :-(

Posted

[FONT=Times New Roman][SIZE=3]Dziewczyny podałam Wam terierkowo bo tam działa Rita60 która ratowała terierkę walijską z łódzkiego schronu, myślałam że tam są fajni ludzie i pomogą ale myliłam się, ja sama trafiłam tam przypadkowo ( nie jestem tam zarejestrowana). Bardzo szkoda mi tego foxterierka, sama zabrałam teriera z łódzkiego schroniska. A może ogłosić tego Waszego foxteriera na forum myśliwych?? Jakie macie zdanie??[/SIZE][/FONT]

Posted

Aldona bardzo dziękuję, że pomagasz. :loveu: Masz rację i na forum myśliwych go damy. A nóż tam się uda. :cool3:
Na terierkowym się nie udało. No trudno (nic na siłę).

Jak nie tam to pchamy się na kolejne forum. :evil_lol:

Tak łatwo się nie poddamy. :mad: Niech nas wyrzucają drzwiami a my i tak wejdziemy oknem. :diabloti:

A czy znasz może adres forum?
Ja znalazłam takie i tam się wepcham:
[URL]http://knieja.pl/forum/viewforum.php?f=3[/URL]
[URL]http://www.lowiecki.pl/forum/list.php?f=13[/URL]