Ania+Milva i Ulver Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 W brodnickim schronisku jest Kruszynka. Młoda sunia-ma ok. 1,5 roku z depresją :-( Jest mieszańcem średniej wielkości, bardzo łagodna - wręcz lgnie do człowieka. Wypuszczona z boksu tuli się i domaga pieszczot. Kruszynka jest w schronisku od połowy marca. Toleruje inne zwierzęta- jest uległa. Teraz została przeniesiona do boksu, gdzie są 4 inne suki-bardzo sie boimy,ze zostanie zagryziona, lub umrze z głodu. Siedzi cały czas w kącie i bardzo pragnie aby ja ktoś stamtąd zabrał!!!!! Błagam pomóżcie-każdy dzień to wielka męczarnia dla Kruszynki!!!! Tak własnie sunia wyciagnieta z boksu chce byc blisko człowieka-wczepia sie łapkami jakby prosiła- zabierz mnie stąd:placz::placz::placz: Quote
Limonka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Uhh...kolejne biedactwo :(...Wystawić na allegro? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Byłabym bardzo wdzieczna jak mozesz!!!! Dane do mnie: [email protected], tel.0505 720 937, sunia w schronisku w brodnicy-woj kujawsko pomorskie Quote
Limonka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Nie ma sprawy :). Skopiować tekst z pierwszego postu, czy napiszesz jakiś inny? Quote
fizia Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Matko jak Ona błaga, żeby Ją zabrać ze sobą...:-( Dodałam Kruszynkę na kupiepsa.pl i gazeta.pl Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Limonka może być tekst z pierwszego postu!!! Fizia dzięki bardzo!!! Kruszynka bardzo zapadła w moim serduszku-siedzi cały czas w budzie ale jak się ja wyciagnie na spacer...:(Ona błaga o dom.... Quote
Limonka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=182226371 Proszę bardzo. Nawet dałam z pogrubieniem ;D. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Limonka-wielkie dzięki:loveu: Quote
Limonka Posted April 3, 2007 Posted April 3, 2007 Nie ma za co :). Mam nadzieję, że allegro pomoże... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 Tak , trzymamy kciuki!!!! Tak się z Iskrą zastanawiałyśmy, czy Kruszynka nie jest czasem w ciąży-bo taki brzuszek miała ostatnio (ale mamy nadzieje,ze to po jedzeniu)-to byłby już koszmar, bo nie dosc ,że nikt nie zaadoptuje ciężarnej suki, to po urodzeniu psiaki uspia a ona sama z zostanie:( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Dzis będę w schronisku- zobaczę jak sie czuje i jak sobie biedna radzi w tym boksie z innymi....a może ju jej nie ma-moze ktos ja zabrał???? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Kruszynka nadal czeka:( Biedna piszczała i chciała abym ja zabrała, ale nie mogłam ja wyciągnac z boksu bo wtedy inne suki mogłyby ja pogryżć. Dałam jej chrupki przez kraty....Jest chyba troszkę weselsza..... Dzis była odrobaczana , tak jak i reszta psiaków. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 Z tego wszystkiego Kruszynka mi sie dzis śniła!!!!! Moje biedactwo-tak bym chciała aby znalazła dobry dom.... Quote
Recommended Posts