Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Norel']Było by super :)

Ania-kojarzysz o której suce z adopcji Behemot pisał że jest mnożona?:cool1: Czy nie wszystkie adoptowane obowiązkowo są sterylizowane?[/QUOTE]

[quote name='Maryna']Powinny
Oregonowa,o ile dobrze pamiętam,inne??[/QUOTE]
Harsha oregon, u Izy Szloch we Wrocławiu. Iza po nią pojechała, przez kilka miesięcy ją leczyła i socjalizowała aż w końcu zadecydowała, że suka u niej zostanie. Z adopcji nie wzięła ani złotówki na tą sukę. Zrzeczenie Sowińskiej jest również na Izę a nie na stowarzyszenie.

Posted

Ale widocznie dogów za mało jest.Ale helloł! Toż ja mam piknego samca adopcyjnego bezpośrednio od właściciela a nie od fundacji,moment można repa zrobić i niedopieczoną pannę-bedziem mnożyć!:diabloti:
Żartuję...:shake:

Posted

Mają ludziska pomysły, ja nawet swojej hodowlanej suki charta polskiego nie krylam, bo mi szkoda było, no i gupia jakaś jestem , bo pewnie bym z całym miotem została, z czterech kotów dwa zostały w domu, a miały iść wszystkie, dwa wydalismy ale są razem.

Posted

[quote name='tu_ania_tu']Stefan pojechał :)
Cos sie na horyzoncie dla DREAMA szykuje. Gość jest z Katowic, poznał juz Dreama i Dream bardzo fajnie na niego zareagował[/QUOTE]

Dobre wieści przed świętami, trzymam kciuki i za Dreama. :)

Posted

Alez miałam wqurw :(
Bunia wraca do adopcji. Gość zadzwonił do mnie z żądaniem natychmiastowego zabrania suki, bo go ugryzła. Powiedziałam mu że moze su do Piły zawieźć to on do mnie z pretensjami, ze jak chcieli oddać ja 2 miesiace temu (bo suki sie nie zgadzały) to mówiłam o hotelu pod Wa-wa a teraz jakaś Piła. Bardzo chciałam by oddał ją wówczas, facet mi się nie podoba ani trochę, ale on stwierdził że Bunia jest taka kochana, ze on nie może i będzie walczył. Teraz już nie jest kochana - dziad podły jeden.

jubu ja dzisiaj zawiezie do Agaty a właściciel zapłaci za transport

Posted

Biedna Bunia...
Moja Klara też czasami daje popalić, ale to taki wiek. One już skończyły rok. Ale wszystko da się uzyskać na spokojnie i z nagrodami. Charakter ma super, więc Bunia pewnie też nie gorszy.

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Aniu!
Przelałam za kalendarze z bazarku 350,00 zł, jak dotrą, to potwierdź tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248819-KONIEC-ROZLICZAM-Kalendarz-na-2014-rok-–-„Dog-i-pory-roku”-09-12?p=21554924#post21554924[/URL][/QUOTE]

Aniu! Potwierdź proszę powyższą wpłatę, bo nie mogę zamknąć i tu, jak dojdzie 292,00: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/249351-Torebkowo-dla-dog%C3%B3w-SDA-16-12?p=21632699#post21632699[/url]

Posted

O kurcze.... to jest właśnie zawsze ten strach czy się dobrze oceniło tego komu się oddaje psa.. Dobrze że zadzwonił a nie gdzieś wywalił i zgonił że uciekła....

Posted

[quote name='Shanara']Aniu, czy Bunia to nie przypadkiem ta suczka co była u Pauliny Blacky?? Z tego co pamiętam to miała cudny charakter..[/QUOTE]
tak to ona.
Najpierw był problem z amstafka, która wsciekła się na bunię. Państwo chcieli oddać, załatwiałam wszystko i byłam autetnycznie zła jak gościu po dwóch dniach stiwerdził ze oni beda walczyc. No a teraz Bunia ugryzła pana. A pan to już cały pogryziony bo przy kłótni dziewczyn dwa miesiące temu amstafka go upierd*****

Jestem pełna podziwu dla Grześka jubu i jego żony. W ciągu godziny zrobił świąteczne zakupy i wyjechał w 10 godzinna trasę

Posted

[SIZE=2]mam dzisiaj jakis dzień nie taki. Pod naszym plakacikiem o 1% na fb, pojawiło się pytanie "[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]czemu robicie plagiaty z [/FONT][/COLOR][URL="https://www.facebook.com/pages/Fundacja-RATUJEMY-DOGI/311395905547045"]Fundacja RATUJEMY DOGI[/URL][COLOR=#333333][FONT=lucida grande] "
za cholere nie wiem o co chodzi i irytuje mnie to strasznie, poprosiłam o wyjasnienie, ale odpowiedzi brak[/FONT][/COLOR][/SIZE]