_Dunaj_ Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='Norel']Hmm... a mnie jakoś nie żal ;) Może tak lepiej będzie niż ze zmianami na poziomie rewolucji :)[/QUOTE] Dag ja i AniaE tak troszkę samolubnie, bo byłybyśmy prawie sąsiadkami AniTU :) [quote name='Blancia']Aniu, ja tam dużo pisać nie będę, bo dziewczyny już powiedziały o tych cholernych wyborach, których musimy dokonywać. Tak czy inaczej na razie cieszę się, wiem, to że egoistyczne i samolubne, ale nadal będziemy blisko :multi:[/QUOTE] Też bym się cieszyła :) Quote
Alla Chrzanowska Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Kolejny dog do adopcji. Cytuję maila: Potrzebuję pomocy w znalezieniu nowego domu dla doga niemieckiego. Z powodów rodzinnych muszę się rozstać z psiakiem, a bardzo zależy mi, żeby trafił do dobrych ludzi kochających dogi. Pies jest siedmioletnim, rodowodowym, dogiem błękitnym, na imię ma Aston (rodowodowo Safian z Błękitnych Wydm). Rok temu został wykastrowany. Mamy małe dziecko (2,5 roku), które bawi się Astonem, ciągnie go za ogon, uszy i inne części ciała, które da się uchwycić. Pies nigdy nie zareagował szczególną niechęcią, więc można stwierdzić, że z dziećmi będzie żył w zgodzie. Proszę o informację czy mogę liczyć na Państwa pomoc. Sprawa niestety jest dość pilna. Quote
Alla Chrzanowska Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 I jeszcze dwa, tym razem prosto z Moskwy - chłopak merle, dziewczynka płaszczowa. Rodowodowe. Gdyby ktoś był zainteresowany hodowca dostarczy je do Polski. Jak widzicie ja nie mogę się tym zajmować. Do mnie ciągną biedy z całej Europy. W ciągu 48 godzin - 6 psów... Aniu! Wracaj!!!!!!!!! Quote
_Dunaj_ Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Allu, Ania nie odchodzi pewnie musi się pozbierać troszkę po tym całym zamieszaniu, a dogi no cóż wysyp faktycznie, w FRD też trzy nowe przybyły, błękitek, płaszczak 10 miesięcy i pręgusek bardzo ładny i młody coś koło roku, dylemat mamy wszystkie bo każda chętnie by wzięła ale sama wiesz najlepiej, że utrzymanie kosztuje i czasu od nas potrzebują, ja w tej chwili nie mogę mieć więcej niż trzy. Ale naszykowałam paczkę do wysłania dla Ciebie takie różne gadżety i nie tylko prawie wszystko nowe jeszcze nie odpakowane, albo otwierane do obejrzenia, część drobnica, ale ta też się przydaje. Ważne, że lekkie wszystko. Wyślę w poniedziałek Quote
Alla Chrzanowska Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Oj, to dobrze Danusiu, bo i fanty powoli się kończą... Quote
Alla Chrzanowska Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Aniu! Zrobiłam przelew w kwocie 521,00 za bazarek "Do domu", jak dotrze proszę potwierdź tutaj: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/244548-Do-domu-firany-zasłony-naczynia-¶ciereczki-bieżniki-na-SDA-27-06?p=20986315[/URL] Quote
AnnaEwa Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Oj, to dobrze Danusiu, bo i fanty powoli się kończą...[/QUOTE] Allu chcesz trochę ciuszków na bazar? Quote
Alla Chrzanowska Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 [quote name='AnnaEwa']Allu chcesz trochę ciuszków na bazar?[/QUOTE]Aniu!Ja zawsze chętnie biorę wszystko i jestem wdzięczna. Nawet jeśli ciuszki się trochę gorzej sprzedają, to jednak tu 5,00 tam 10,00 i na worek karmy czy pół miesiąca w hoteliku jest! :) Quote
Alla Chrzanowska Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 [quote name='AnnaEwa']Ok, to przetrzepię szafę :)[/QUOTE]Dziękuje ooooogroooomnie Aniu Ewo:) Quote
Blancia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Naiwnie się łudziłam, że jest spokojnie, a tu znowu wysyp. Będę w niedzielę na wystawie, trochę dogaży się zapowiedziało, może jakieś fanty zdobędę. Quote
_Dunaj_ Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 [quote name='Alla Chrzanowska']Oj, to dobrze Danusiu, bo i fanty powoli się kończą...[/QUOTE] Takich pudełek to jeszcze kilka się uzbiera, to pierwsze, bo robię porządki i co na fanty zbierałam pakuje do pudła, te były na wierzchu bo to nazbierane w ostatnim czasie, a mam też wcześniejsze w różnych miejscach poutykane Quote
Alla Chrzanowska Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 [quote name='Blancia']Naiwnie się łudziłam, że jest spokojnie, a tu znowu wysyp. Będę w niedzielę na wystawie, trochę dogaży się zapowiedziało, może jakieś fanty zdobędę.[/QUOTE][quote name='_Dunaj_']Takich pudełek to jeszcze kilka się uzbiera, to pierwsze, bo robię porządki i co na fanty zbierałam pakuje do pudła, te były na wierzchu bo to nazbierane w ostatnim czasie, a mam też wcześniejsze w różnych miejscach poutykane[/QUOTE]To dobrze dziewczyny. Bo na stanie jest Nara, pewnie będzie Borys, na szczęście pozostałe 4 w domach na razie mogą czekać na adopcje, ale wiadomo, jak to jest - to może w każdej chwili ulec zmianie. No oczywiście oprócz tych rosyjskich. Tych na pewno na "stan" nie weźmiemy:) Quote
Alla Chrzanowska Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Borys jest już nasz. To wielki, czarny przytulak:) [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images10.fotosik.pl/4462/4520909ff3a5e95f.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images10.fotosik.pl/4462/a5264d13d8a689b0.jpg[/IMG][/URL] Quote
Alla Chrzanowska Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Zapraszam na wątek Nary, która jest już w hoteliku: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245142-Nara-o-jedną-za-dużo-Pod-opieką-SDA-czeka-na-dom?p=21054950#post21054950[/url] Quote
tu_ania_tu Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Anno Ewo wybierasz sie może na warszawską wystawę? Danusiu a moze ty? Quote
AnnaEwa Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Nie, Aniu, u mnie klasycznie, na chęciach się skończyło. Może za rok... Quote
_Dunaj_ Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='tu_ania_tu']Anno Ewo wybierasz sie może na warszawską wystawę? Danusiu a moze ty?[/QUOTE] Jeszcze nie wiem, może Quote
tu_ania_tu Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Allu 03.07 wpłynęło 116 zł od Dariusza AUKCJA NR NR 3325893056 Quote
tu_ania_tu Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Allu, czy oprócz ostatniej wpłaty potwierdziłam ci wszystkie czerwcowe? Quote
Alla Chrzanowska Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='tu_ania_tu']Allu 03.07 wpłynęło 116 zł od Dariusza AUKCJA NR NR 3325893056[/QUOTE]Dzięki. Wysyłka poleci jutro.[quote name='tu_ania_tu']Allu, czy oprócz ostatniej wpłaty potwierdziłam ci wszystkie czerwcowe?[/QUOTE]Tak, wszystkie, oprócz ostatniej. Quote
Alla Chrzanowska Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='tu_ania_tu']tej ostatniej jeszcze nie ma[/QUOTE]Tak, bo dopiero w piątek po południu zrobiłam przelew i tak zresztą jeszcze kilku wpłat nie mam, ale... Quote
Recommended Posts