Alla Chrzanowska Posted January 19, 2016 Author Posted January 19, 2016 Zapraszamy na wątek wspomnień o Hamerze: 1 Quote
_Dunaj_ Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Hektorek jest po kastracji i usunięciu jądra z jamy brzusznej, które nie zeszło. Ma na tę okolicznośc takie gustowne galotki. Wygląda w nich tak uroczo, że nie mogłam się oprzeć i wstawaim 2 Quote
SalmaHayek Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 13 minut temu, _Dunaj_ napisał: Hektorek jest po kastracji i usunięciu jądra z jamy brzusznej, które nie zeszło. Ma na tę okolicznośc takie gustowne galotki. Wygląda w nich tak uroczo, że nie mogłam się oprzeć i wstawaim Bosko wygląda :) Quote
_Dunaj_ Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Jak na wesoło to Kirunia ze szczurkiem do kompletu 2 Quote
Norel Posted January 19, 2016 Posted January 19, 2016 Jeżu- jakiej wielkości ten ponton Hektora jest?? 2,5 na 2,5 metra??? Quote
Gusiaczek Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 11 godzin temu, _Dunaj_ napisał: Jeszcze troche Hektorka w gatkach Tę dożą minę lubię chyba najbardziej :) _Dunaj_ widzę, że nie odczytałaś wiadomości ode mnie, a bardzo Cię o to proszę, bo chciałabym rozliczyć bazarek, na którym zrobiłaś zakupy ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted January 20, 2016 Author Posted January 20, 2016 Zapraszam na wielki bazarek wyprzedażowy - 600 fantów, wszystko po 1,00 zł: Quote
Magolek Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Hektorek fantastycznie wygląda w gatkach. Quote
Alla Chrzanowska Posted January 21, 2016 Author Posted January 21, 2016 Dziś Kirunia ma sterylkę - trzymajcie kciuki za dziewuszkę! Quote
_Dunaj_ Posted January 21, 2016 Posted January 21, 2016 Wiem, wiem, cały czas o niej myślę o trzymam kciuki Quote
_Dunaj_ Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Kiepsko z Kirunią, kciuki bardzo potrzebne, ma zatrucie po narkozie, które powoduje napady padaczkowe i złą prace mózgu, niedawno miała kroplówkę czekamy na kolejne wieści Quote
Magolek Posted January 23, 2016 Posted January 23, 2016 Kiruniu, nie daj się maleńka, trzymam bardzo mocno kciuki. :) Quote
atulek Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Napiszcie proszę co z Kirunią? Trzymam za nią kciuki. Quote
_Dunaj_ Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Z Kirunią już lepiej, ale rokowania ostrożne, kciuki nadal potrzebne bardzo, zjadła pierwszy posiłek a dokładniej łyżeczkę karmy i jeszcze dziś będzie miała kontorlną wizytę plus badania no i najważniejsze robi siku Było źle, dostała padaczki polekowej na skutek zatrucia po narkozie, jej organizm źle matabolizuje takie trucizny, do tego stan zaplany wątroby. Mała była nieprzytomna i na zmainę albo piszczała albo traciła oddech, robiła pod siebie, nie poznawała nikogo, nie wstawała. Była cały czas pod kroplówkami w lecznicy i w domu, minionej nocy chyba wszyscy nie m oglismy spać czekając na wieści co z Kirą. Zaraz po wybudzeniu było ok. to zaczęło się wieczorem, a potem noc, kolejny dzień i kolejna noc to był horor, do tego wysoka temperatura. Wszyscy trzymaliśmy kciuki, słalismy fluidy, a nwet niektórzy modlili się do św. Franciszka. Kira ma szczęście, że trafiła do tak wspaniałych ludzi, ineczej nawet wolę nie myśleć co by było. Jest lepiej, ale za wcześnie, żeby powiedzieć ufff zagrożenie minęło, dlatego nadal bardzo potrzebne Wasze kciuki Quote
atulek Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Dziękuję za informację o Kiruni . Trzymam kciuki mocno zaciśnięte. Quote
Gusiaczek Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Serdeczne myśli przesyłam i trzymam kciuki Quote
_Dunaj_ Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Najnowsze wieści są budujące, mała szuka jedzenia, jest jeszcze słabiutka ale oczka weselsze. Kreatynina spada a to znaczy, że nerki pracują i atroba też się ma lepiej. Kirusia dostaje specjalną karmę dla wątrobowców w maleńkich poracjach teraz wszyscy czekają na kupę A to bidulka Tak było wczoraj A tak dziś rano To zdjęcie sprzed 4 godzin Quote
atulek Posted January 24, 2016 Posted January 24, 2016 Na ostatnim zdjęciu oczka już ma takie przytomne.Śliczna maleńka dziewczynka. 1 Quote
wilczy zew Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Oby nie musiała już mieć żadnych operacji! Quote
_Dunaj_ Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Popłakałam się z radości Kirunie po domowemu Pikusia stoi na własnych nózkach, chudzieńka, słabieńka, ale żyje, ciałka i sił nabierze. Brawo maleńka, brawo Iza, brawo Marcinie, daliście radę, było bardzo źle, ale dzięki Waszej wytrwałości, dtereminacji, miłości oraz woli zycia maleńkiej stał się cud, tak cud, bo było tak kiepsko.....że baliśmy się najgorszego choć gdzieś w głebi serca wierzyliśmy, że musi się udać, ja bardzo w to wierzyłam. Nawet przyśnił mi się Tosiu a jak on się śni to musi być dobrze. Kira na własnych nogach 2 Quote
_Dunaj_ Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Kciuki nadal bardzo potrzebne bo maleńka jest bardzo słabiutka jeszcze Quote
Recommended Posts