wilczy zew Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Co ta ustawa zrobiła: kiedyś taki pies miałby cenę 500zł a nie 5000zł http://olx.pl/oferta/najpiekniejsza-suczka-dog-niemiecki-czarna-jak-smola-rodowod-CID103-IDbY8ZR.html#084a27beee Quote
Gusiaczek Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 O rany! ale się napatrzyłam, nacieszyłam od razu chce się pracować ;) Cudne Maleństwa, cudne - serce rośnie. Mam nadzieję, że Lusia ma się lepiej, serdeczności zostawiam :) Quote
atulek Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Allu pomimo nawału prac domowych, choroba Lusieńki tak mnie zmobilizowała ,że już dzisiaj paczka z fantami na bazarek została wysłana do Ciebie. Quote
Alla Chrzanowska Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 O rany! ale się napatrzyłam, nacieszyłam od razu chce się pracować ;) Cudne Maleństwa, cudne - serce rośnie. Mam nadzieję, że Lusia ma się lepiej, serdeczności zostawiam :) Tak Lusia ma się coraz lepiej. Dziś dostała ostatnie dwie kroplówki :) Ożywiła się, ma apetyt i chęć do zabawy! Allu pomimo nawału prac domowych, choroba Lusieńki tak mnie zmobilizowała ,że już dzisiaj paczka z fantami na bazarek została wysłana do Ciebie. Wielkie dzięki! Quote
SalmaHayek Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Tak Lusia ma się coraz lepiej. Dziś dostała ostatnie dwie kroplówki :) Ożywiła się, ma apetyt i chęć do zabawy! Wspaniałe wiadomości :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 ufffff Bardzo się cieszę, że z małą lepiej, A badania miała juz robione po: jak z morfologią, wątrobą i nerkami Quote
Alla Chrzanowska Posted October 1, 2015 Author Posted October 1, 2015 ufffff Bardzo się cieszę, że z małą lepiej, A badania miała juz robione po: jak z morfologią, wątrobą i nerkami Na badania po jeszcze troszkę za wcześnie. Zrobimy w przyszłym tygodniu Quote
_Dunaj_ Posted October 1, 2015 Posted October 1, 2015 Ok. pytam bo mam po Leosiu nadwrażliwość. Czerwone krwiniki z normy 15 tys spadły mu na 3 tys, nerki były ok, delikatnme zmiany w wątrobie do zregenerowania, ze 3 tygodnie był jeszcze słabawy i dostał z kroplówkami preparty krwiotwórczy chyba 3 razy. Wet zalecił mi kontrolowanie temperatury u Leosia jeszcze przez jakiś czas. Zupełnie inaczej kilka lat temu przeszedł przez to Bugi, już drugiego dnia była róznica, a po 3 dniach jakby nigdy nie chorwał. Obaj mieli równie szybko zauważoną przy pierwszych symptomach zmian w zachowaniu, bo jeszcze typowych dla choroby nie było Quote
Gusiaczek Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Lusieńko, sprawiłaś mi ogromną radość Dziękuję Kochane Doże Anioły :) Quote
_Dunaj_ Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Stefcio wita i pozdrawia, to jeszcze tydzień temu martwiło Beatkę i Grzegorza odeszło w zapomnienie, Stefek ma pomoc w każdym wymiarze i powstał także grafik spacerowy :) Wiem, że nie wszyscy są zalogowani na FB, a wiedząc, że my pomożemy Stefkowi zadeklarowali i pomogli Beaicie i Grzegorzowi to infromuję, że dziekują po raz już nie wiem który, czasem płacząc ze wzruszenia bo przynajmniej nie musza się juz tak martwić czy starczy choćby na leki. 4 Quote
_Dunaj_ Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 I jeszcze troche relacji ze spacerów Stefcia 4 Quote
_Dunaj_ Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Te spacery to odzew ludzi, którzy odpowiedzieli na informacje zmaieszczane na FB i innych portalach, albo dowiedzieli się od swoich znajomych, to jmuż nie jest zasługa SDA, a innych ludzi z otoczenie, którzy wstawili apel o pomoc w wyprowadzaniu na spacery Stefcia, wolontariusze SDA pomagali w udostpnianiu tej wiadomosci i wstawianiu jej na wsyzstkie możliwe wątki na które zaglądają ludzie,kochający psy. Jeśli w tej grupie jest jakiś znany nam dogarz to tylko bardzo cieszy, ale nie znamy listy, a Beatka i Grzegorz bardzo dziękują. Quote
Maryna Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Bardzo się cieszę,że Stefek zaopiekowany.Czasem najtrudniej o najprostszą pomoc Quote
Gusiaczek Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12039620_162307907446148_4323369701317149334_n.jpg?oh=0e101a2451c24883e446c4f7d981c935&oe=569A7849 Kocham jesień, uwielbiam Okraszona Maleństwem tym bardziej piękna, co nie znaczy, że Stefo nie jest ozdobą każdej pory roku, bo jest ! :) Quote
Alla Chrzanowska Posted October 2, 2015 Author Posted October 2, 2015 Allu pomimo nawału prac domowych, choroba Lusieńki tak mnie zmobilizowała ,że już dzisiaj paczka z fantami na bazarek została wysłana do Ciebie. Wielka paka już dotarła - dziękuję bardzo, bardzo! Lusia czuje się coraz lepiej. Nieźle mnie dziś przeciągnęła po lesie. Nie dlatego, że tak źle chodzi na smyczy, ale dlatego, że rozpierała ją energia. 2 Quote
Gusiaczek Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Lusia czuje się coraz lepiej. Nieźle mnie dziś przeciągnęła po lesie. Nie dlatego, że tak źle chodzi na smyczy, ale dlatego, że rozpierała ją energia. Super :) Quote
_Dunaj_ Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Troche zdjęć z życia albo raczej pracy wolontariuszy :) Nie tylko kwestujemy, ale czasem też jesteśmy ciociami do pilnowania :) Quote
_Dunaj_ Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Słonce czy deszcz, zadna pogoda nam nie straszna, gdy chodzi o nasze "maluszki" Quote
_Dunaj_ Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Psy, które są pod nasza opieką, mają odpowiednie warunki, są socjalizowane i wyprowadzane na spacery, ostatnio pokazywałam Jasia, Kirę, Bertę, Klarę, Zenusia pora na troche wspomnień Tajson Sam Bunia Antoś Hamer Wszystkie szczęśliwie znalazły swoje domy, choć niektóre miały łatkę psów agresywnych i choć nie było łatwo udało się 2 Quote
_Dunaj_ Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Czasem ogoda w czasie kwestowania bywała łaskawsza :) A nawet bardzo łaskawa :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Często towarzyszą nam w kwestowaniu dogi zaprzyjaźnione, albo będące pod naszą opieką :) własnych wtedy raczej nie zabieramy, nie miełbyśmy czasu dla nich :) Bez względu na pogodę, pogodę ducha zawsze zachowujemy :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Naszych podopiecznych uczymy dobrych manier :) Quote
_Dunaj_ Posted October 2, 2015 Posted October 2, 2015 Jeszcze troche wspomnień z naszego kwestowania na wystawach :) 1 Quote
Recommended Posts