Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pati odchowam Ci ją i w prezencie ślubnym podrzucę ;-) czarne nie mój kolor (powiedziała siedząc między dwoma czarnymi na kanapie) :-) jakaś pseudo. Zenek jest pod opieką tej fundacji co mu wydarzenie na fb zrobiła, jeden szczeniak został w hodowli póki co nie wiadomo co z nim i dwa szczeniory były ale się ulotniły(niby jakiś facet je wziął/kupił....pseudo jakieś nic więcej na jej temat nie wiem

to bylby najlepszy prezent slubny o jakim moglabym marzyc :) moj blekit ale czarny to zawsze czarny ;) i imie cudne jej dalas

ojciec dzieciakow ma podobno rodowód, w sumie możliwe bo dzieci niebrzydkie ;)

Pomysł z prezentem ślubnym całkiem dobry, ale to cholera dopiero we wrześniu.

Cywilny w sierpniu :D

Spoko przetrzymam:-) odchowam jak swoje ;-)

Wychowana i wychuchana Pelasia. Podliczysz mnie za domowe straty materialne :P
Posted

zależy jakie będą :-) a może taki wcześniejszy prezent przed ślubny chcesz??? ;-) Pati bierz nie zastanawiaj się!!!! przynajmniej z czystym sumieniem oddam :-)

Posted

Ja już jej opowiadam, że do takiej fajnej Patrycji pojedzie :-) i że drapać nie może, bo Pati po remoncie :-)wp...l musiała dziewczyna za kupę i siqa dostawać, bo jak zrobiła kupę drugą od wczoraj na dworku chciałam ją pochwalić i ciuckając podeszłam, skuliła ogonek pod dupę i glonojad(pochwaliłam przytuliłam), ale siq to już pełna duma i zadowolenie :-)

Posted

byś posłuchała jak jej tłumaczy to byś się zdziwiła :-D mnie bardziej trzęsie niż jego ;-) a jak mi cholera za sofę się wzięła to myślałam że utukę ;-) ja ją za chabety na posłanie, a ta jak bumerang z powrotem taki Ondrasz w wersji mini :-) ale kochana pierdoła z niej