tu_ania_tu Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Kasia powiedziała o niej "pisklak" i wydaje się to bardzo trafne określenie Quote
Maryna Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Mała dzikuska,jak Honoratka kiedyś ale pod taką opieką i w takim towarzystwie szybko załapie co i jak Quote
Alla Chrzanowska Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Dziewczyny! Mam bardzo ograniczony dostęp do Internetu, a od 09.05. w ogóle nie będę go miała do 19.05. Quote
Alla Chrzanowska Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Aniu! Zrobiłam przelew za bazarek z pachnidełkami w kwocie 1350,00, jak dotrze, potwierdź proszę tutaj: http://www.dogomania.com/forum/topic/146521-koniec-rozliczam-aromaty-i-zapachy-myde%C5%82ka-olejki-pachnide%C5%82ka-ed-xv-na-sda-do-2204/ Quote
patitek Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Pati odchowam Ci ją i w prezencie ślubnym podrzucę ;-) czarne nie mój kolor (powiedziała siedząc między dwoma czarnymi na kanapie) :-) jakaś pseudo. Zenek jest pod opieką tej fundacji co mu wydarzenie na fb zrobiła, jeden szczeniak został w hodowli póki co nie wiadomo co z nim i dwa szczeniory były ale się ulotniły(niby jakiś facet je wziął/kupił....pseudo jakieś nic więcej na jej temat nie wiem to bylby najlepszy prezent slubny o jakim moglabym marzyc :) moj blekit ale czarny to zawsze czarny ;) i imie cudne jej dalasojciec dzieciakow ma podobno rodowód, w sumie możliwe bo dzieci niebrzydkie ;) Pomysł z prezentem ślubnym całkiem dobry, ale to cholera dopiero we wrześniu. Cywilny w sierpniu :DSpoko przetrzymam:-) odchowam jak swoje ;-) Wychowana i wychuchana Pelasia. Podliczysz mnie za domowe straty materialne :P Quote
chowano Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 zależy jakie będą :-) a może taki wcześniejszy prezent przed ślubny chcesz??? ;-) Pati bierz nie zastanawiaj się!!!! przynajmniej z czystym sumieniem oddam :-) Quote
Maryna Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Super,teraz będzie już z górki Aa,to widzę,że Pelasia w zasadzie zagospodarowana;) Quote
chowano Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Ja już jej opowiadam, że do takiej fajnej Patrycji pojedzie :-) i że drapać nie może, bo Pati po remoncie :-)wp...l musiała dziewczyna za kupę i siqa dostawać, bo jak zrobiła kupę drugą od wczoraj na dworku chciałam ją pochwalić i ciuckając podeszłam, skuliła ogonek pod dupę i glonojad(pochwaliłam przytuliłam), ale siq to już pełna duma i zadowolenie :-) Quote
tu_ania_tu Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Ja już jej opowiadam, że do takiej fajnej Patrycji pojedzie :smile: i że drapać nie może, bo Pati po remoncie :-) :) Quote
chowano Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Pilota nam flądra pożarła ... przynajmnie pamiątkę zostawi ;-) Quote
tu_ania_tu Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Kasiu ja nie wiem czy Kuba się zgodzi na szczeniaka... Quote
chowano Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 byś posłuchała jak jej tłumaczy to byś się zdziwiła :-D mnie bardziej trzęsie niż jego ;-) a jak mi cholera za sofę się wzięła to myślałam że utukę ;-) ja ją za chabety na posłanie, a ta jak bumerang z powrotem taki Ondrasz w wersji mini :-) ale kochana pierdoła z niej Quote
Maryna Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 No nie,drugiej takiej chyba nie ma;) Kasia i jak sobie radzicie??,mała rozrabia?? Quote
tu_ania_tu Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 a gdzie tam rozrabia ;) [URL=http://www.radikal.ru][/URL] 1 Quote
Maryna Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Zmęczyło się dziecko wariactwami;) i Dyzia też widzę umordowała Quote
tu_ania_tu Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 wczoraj przez 4 godziny od 12 do 16 wydzwaniał do mnie jakiś numer - 18 razy! Ktoś niezrównoważony, na pewno doga nie dostanie Quote
Recommended Posts