Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczęta-

cudnych,radosnych,magicznych,w bliskości z ukochaną i osobą i zwierzem, Świąt

a w Nowym Roku spełnienia absolutnie wszystkiego

i zdrowia i kasy i zdrowia:-)

[url=http://www.fotosik.pl]eb496f940e88d77dmed.jpg[/URL]

• Upvote 1
Posted

Tak jeszcze świątecznie

994438_811303398931011_28560799721963554

Piękne psiaki,a ja oglądając wasze zdjęcia utwierdzam się w przekonaniu,że dog to jest psiak dla mnie,boksie już coś takie za maleńkie :) Jeszcze tylko maleńki problem-muszę uzbierać na domek :P

Posted

Piękne psiaki,a ja oglądając wasze zdjęcia utwierdzam się w przekonaniu,że dog to jest psiak dla mnie,boksie już coś takie za maleńkie :) Jeszcze tylko maleńki problem-muszę uzbierać na domek :P

Z dogiem dasz radę i bez domku, szybciej uzbierasz w jego towarzystwie :)

Posted

Z dogiem dasz radę i bez domku, szybciej uzbierasz w jego towarzystwie :)

Pewnie masz rację,ale 8 piętro w bloku nie sprzyja dogom(gdyby winda zaniemogła) do tego trójka uczących się dziewczynek to też spory koszt,5 osób na 63 metrach+bokserka i już się nie mieścimy,wiecznie mi miejsca brakuje.Dodajmy jeszcze,że dogi do najtańszych w utrzymaniu nie należą,a już koszty ewentualnego leczenia są ogromniaste,nie chcę brać sobie psa na głowę wiedząc,że w razie czego nie miałabym na leczenie,najpierw pozbyć się muszę choć części kosztów,jakie ponoszę(może któreś dziecko sobie pójdzie z domu,czy choćby do pracy ;) ) albo dalej zbieram na domek lub większe mieszkanko na parterze ;)

Posted

I ja i ja:)

kup najpierw doga,zobaczysz jak będziesz zmotywowana do kupna domku;)

A tak poważnie-mieszkałam z dwiema dożycami+malutki-10kg kundelek w bloku,co prawda na 1 piętrze

Nie było źle,gdyby sąsiedzi mnie nie wkurzali to niespecjalnie myślałabym o wyprowadzce.Tylko auto potrzebne duuże,do wyjeżdzania na dłuugie spacery poza miasto

• Upvote 1
Posted

I ja i ja:)

kup najpierw doga,zobaczysz jak będziesz zmotywowana do kupna domku;)

A tak poważnie-mieszkałam z dwiema dożycami+malutki-10kg kundelek w bloku,co prawda na 1 piętrze

Nie było źle,gdyby sąsiedzi mnie nie wkurzali to niespecjalnie myślałabym o wyprowadzce.Tylko auto potrzebne duuże,do wyjeżdzania na dłuugie spacery poza miasto

Autko nie musi być duże,to bagażnik musi być duży,a myślisz ile rzeczy zabierają ze sobą trzy nastolatki i ja na wakacje,my musimy mieć duży bagażnik hahaha,u nas ze trzy 40kg psy się mieszczą(sprawdzone),więc i dog się zmieści,a jak pozbędę się córek to i dwa :)

• Upvote 1