Maryna Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Dziewczęta- cudnych,radosnych,magicznych,w bliskości z ukochaną i osobą i zwierzem, Świąt a w Nowym Roku spełnienia absolutnie wszystkiego i zdrowia i kasy i zdrowia:-) [url=http://www.fotosik.pl][/URL] 1 Quote
Alla Chrzanowska Posted December 23, 2014 Author Posted December 23, 2014 Kochani! Niech wigilijny wieczór będzie czasem spokoju i harmonii, a Święta porą, kiedy spełnią się potrzeby Waszych Serc, tych ludzkich i tych psich, kocich i innych, które ukochaliśmy. Bądźcie szczęśliwi! Quote
Maryna Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Allu,zrobiłam ogł dla Jasia-zapisz do 18.01 Quote
halszka Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 i ja zaglądam z życzeniami,aby wszystkie psiaki znalazły wspaniałe,kochające domy! PIĘKNYCH ŚWIĄT Wszystkim 1 Quote
AnnaEwa Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 I ja Wam życzę spokojnych, dobrych świąt :) 1 Quote
chowano Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Ja również życzę Wam zdrowych i spokojnych świąt 1 Quote
_Dunaj_ Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 Także życzę radosnych, zdrowych i spokojnych Świąt Quote
Norel Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 I ja wam życzę odpoczynku i spokoju w te kilka dni :) Quote
wiol Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 ŻYCZĘ WAM, ABY MAGIA ŚWIĄT SPRAWIŁA, BY DOBRO KTÓRE DAJECIE POWRÓCIŁO DO WAS , ŻYCZĘ RADOŚCI, ZDROWIA I SPOKOJU Quote
patitek Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 I ode mnie życzenia radosnych spokojnych Świąt. Dużo odpoczynku i miłości. A najlepszym prezentem jest wyjazd Impulsa do nowego domu :) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 24, 2014 Author Posted December 24, 2014 I ode mnie życzenia radosnych spokojnych Świąt. Dużo odpoczynku i miłości. A najlepszym prezentem jest wyjazd Impulsa do nowego domu :) Dla mnie też :) Quote
Maryna Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Też się cieszę jak głupia tak bardzo mi"zalegał" Quote
Maryna Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Zapraszam bardzo http://www.dogomania.com/forum/topic/144710-ksi%C4%85%C5%BCkisrebrozegarkiszale-i-inne-sda-11012015-20godz/ Quote
tatankas Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Tak jeszcze świątecznie Piękne psiaki,a ja oglądając wasze zdjęcia utwierdzam się w przekonaniu,że dog to jest psiak dla mnie,boksie już coś takie za maleńkie :) Jeszcze tylko maleńki problem-muszę uzbierać na domek :P Quote
wiol Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Piękne psiaki,a ja oglądając wasze zdjęcia utwierdzam się w przekonaniu,że dog to jest psiak dla mnie,boksie już coś takie za maleńkie :) Jeszcze tylko maleńki problem-muszę uzbierać na domek :P Z dogiem dasz radę i bez domku, szybciej uzbierasz w jego towarzystwie :) Quote
tatankas Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Z dogiem dasz radę i bez domku, szybciej uzbierasz w jego towarzystwie :) Pewnie masz rację,ale 8 piętro w bloku nie sprzyja dogom(gdyby winda zaniemogła) do tego trójka uczących się dziewczynek to też spory koszt,5 osób na 63 metrach+bokserka i już się nie mieścimy,wiecznie mi miejsca brakuje.Dodajmy jeszcze,że dogi do najtańszych w utrzymaniu nie należą,a już koszty ewentualnego leczenia są ogromniaste,nie chcę brać sobie psa na głowę wiedząc,że w razie czego nie miałabym na leczenie,najpierw pozbyć się muszę choć części kosztów,jakie ponoszę(może któreś dziecko sobie pójdzie z domu,czy choćby do pracy ;) ) albo dalej zbieram na domek lub większe mieszkanko na parterze ;) Quote
wiol Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 mocno Ci kibicuję w zbieraniu na domek :) Quote
Maryna Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 I ja i ja:) kup najpierw doga,zobaczysz jak będziesz zmotywowana do kupna domku;) A tak poważnie-mieszkałam z dwiema dożycami+malutki-10kg kundelek w bloku,co prawda na 1 piętrze Nie było źle,gdyby sąsiedzi mnie nie wkurzali to niespecjalnie myślałabym o wyprowadzce.Tylko auto potrzebne duuże,do wyjeżdzania na dłuugie spacery poza miasto 1 Quote
tatankas Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 I ja i ja:) kup najpierw doga,zobaczysz jak będziesz zmotywowana do kupna domku;) A tak poważnie-mieszkałam z dwiema dożycami+malutki-10kg kundelek w bloku,co prawda na 1 piętrze Nie było źle,gdyby sąsiedzi mnie nie wkurzali to niespecjalnie myślałabym o wyprowadzce.Tylko auto potrzebne duuże,do wyjeżdzania na dłuugie spacery poza miasto Autko nie musi być duże,to bagażnik musi być duży,a myślisz ile rzeczy zabierają ze sobą trzy nastolatki i ja na wakacje,my musimy mieć duży bagażnik hahaha,u nas ze trzy 40kg psy się mieszczą(sprawdzone),więc i dog się zmieści,a jak pozbędę się córek to i dwa :) 1 Quote
_Dunaj_ Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Też trzymam kciuki za spełnienia marzenia Quote
tu_ania_tu Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Aldona trzymam za szybkie usamodzielnienie się córek :) Quote
Recommended Posts