Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Aniu!
Zrobiłam przelew w kwocie 278,00 zł z tego bazarku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237655-Klasyka-i-czytadła-03-01-13-na-SDA[/URL]
Proszę, potwierdź jak dotrze:)[/QUOTE]

Kasa na koncie!

Posted

O rany, uroczy pycholek i takie czarne słoneczko, to jeszcze szczeniaczek tylko troszke wyrosnięty.
Nie wiem co się dziej z ludźmi, niedaleko nas znowu chyba psa przy drodze wyrzucono i oczywiście tym razem nie ja ale TZ go znalazł, kręci na odcinku drogi w jedną i druga stronę, w śniegu jamkę sobie zrobił, dziś TZ zawiózł mu mięska do jedzenia, nie daje do siebie podejść i się złapać, jest nieufny, do mięska podszedł i zjadł, ale uciekł i z pewnej odległości się przyglądał, będzie to okrutne co powiem, ale mógłby sobie pójść gdzieś do jutra, bo jak nie i da się złapać to nam nieplanowany pies przybędzie.

A nasze dziecko waży już ponad 9 kg i zaczyna doganiać resztę, dostał powera do jedzenia je za trzech i robi się ciekawski, oby nic nieplanowanego się nie wydarzyło to w sobotę już go będę tulić :)

Posted

Kolejna chudzina... :(
Nie wiem czy to tylko z ludżmi coś jest ale na pewno też z naszym prawem,że nikogo nie interesuje pozbieranie do kupy tego mnożenia psów....
Caila mi pisała,że w Belgii jest ze 4 hodowle dogów, w schroniskach ich nie ma,a u nas po prostu jakiś obłęd.. Przy tak drogiej w utrzymaniu rasie tyle miotów co roku,w takim biednym społeczeństwie...
hmmm i co się dziwić że nie brakuje i chudych i porzuconych?:shake:

Posted

Łap
a ja zaproszę
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238749-N-Campbell-r%C4%99kawice-i-ksi%C4%85zki-na-dogi-SDA-do-25-01-do-21godz?p=20286208#post20286208[/url]

Posted

Aniu dogi świetnie w trójkę się bawią, a nawet w czwórkę..i tak dalej, żeby tylko Tosia nie zważniała i nie zaczęła nosa zadzierać jak będzie miała dwóch adoratorów

Posted

[quote name='tu_ania_tu']w weekend mamy sie spotkać. Właściciele Tosi sa póki :evil_lol: co chetni na wzięcie chłopaka na tymczas[/QUOTE]

To dobrze, że masz już go dokąd zabrać:)

Posted

zobaczymy, tylko umówieni jesteśmy dopiero na sobotę, bo dziewczyna mówiła, że oprócz weekendów to nie mają kiedy, bo cały czas w pracy i na uczelni są...zobaczymy