wiosenka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 I jak maluchy? Dziś dzwoniłam kilka razy do znajomej, ale chyba czuje pismo nosem bo nie odbiera i nie oddzwania ;). Quote
edyseja Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Na razie nic nowego nie wiem bo widziałam się z p. Jadwigą tylko chwilę (oprócz tego, że wybiera się do ortopedy w najbliższym czasie, początkowo była mowa o ponad 3 miesiącach oczekiwania na wizytę, doradziłam gdzie ma się udać) - zadzwonił jej akurat telefon. Oddałam torbę od Beaty i poszłam szybko na górę, psy czekały na wyprowadzenie. Quote
Aleksa. Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 zapisuje.;) szukacie dla calej rodzinki jednego tymczasu, czy dla szczeniaków tez oddzielnie ? ;) Quote
edyseja Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Może być dla każdego psiaka osobny. Skoro maluchy są już gotowe do oddania tzn. nie muszą mieszkać z mamą. Tymczas potrzebny brązowemu bo potencjalny DS się rozmyślił. Lepszy byłby sprawdzony DT niż ryzykowanie, że ktoś z ogłoszenia weźmie go teraz na gwiazdkowy prezent... Quote
Aleksa. Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 może szybciej ktoś się wtedy znajdzie jak osobno już mogą ;) Quote
wiosenka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 A ten jeden domek kiedy jest chętny? Quote
edyseja Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Chyba dzisiaj ktoś miał po malucha przyjechać, nie wiem czy przyjechał bo jak napisałam wyżej nie pytałam. A po spacerze z piesami nie dzwoniłam już do sąsiadki, p. Jadzia ma trudności z poruszaniem się. Siatę zaniosłam jej pod same drzwi. Quote
edyseja Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Jeśli ktoś pragnie codziennie nowych newsów mogę podać nr. telefonu. ;) Mnie jest głupio bez przerwy ją nagabywać zwłaszcza, że teraz jest w kiepskiej kondycji. Potrzebuje spokoju by zregenerować siły. Quote
edyseja Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 WiosnaA obiecała coś przekazać dla psiej rodzinki, Michał prawdopodobnie jutro przywiezie. Będzie okazja do podpytania co słychać. ;) Quote
wiosenka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 A może da się namówić na zrobienie bazarku dla psinek? Bo ja tego nie robiłam i się nie odważę na razie ;). Quote
edyseja Posted December 11, 2012 Author Posted December 11, 2012 Jeśli da to na pewno nie z ciasteczkami. :evil_lol: Quote
wiosenka Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 (edited) Jeszcze nie mam pewności bo nie nacieszyłam się , ale czy nie obraziłabyś się jakbym np tą książkę o ogrodach dała na bazarek dla Kamy? Czy dziewczynka ma długie włosy? i jeśli tak czy lubi zielony kolor? Edited December 11, 2012 by wiosenka Quote
Erin32 Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Takie pięknoty i tak pokrzywdzone przez los :( Oby zła karta się odwróciła! Quote
edyseja Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 [quote name='wiosenka']Jeszcze nie mam pewności bo nie nacieszyłam się , ale czy nie obraziłabyś się jakbym np tą książkę o ogrodach dała na bazarek dla Kamy? Czy dziewczynka ma długie włosy? i jeśli tak czy lubi zielony kolor?[/QUOTE] Książka jest Twoja więc rób z nią co chcesz. ;) Mała ma takie włosy jak na fotce (trzyma szczeniaki), półdługie. Kolor zielony to chyba każdy lubi bo to barwa wiosny - budzącego się życia, nadziei i harmonii. ;) Quote
edyseja Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Otrzymałam dziś koc od WiosnyA - dziękuję pięknie w imieniu czterołapków. :) Quote
wiosenka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Oj nie każdy ;), dziewczynki lubią różowy... Quote
edyseja Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Ale dwunastolatka to za chwilę będzie pannica idąca do gimnazjum. ;) Quote
wiosenka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Dobrze wiedzieć, że lubisz leczo ;). Quote
edyseja Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Lubię właściwie wszystko co z pomidorami. :) Quote
wiosenka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Uda mi się Ciebie złapać w niedziele? Quote
edyseja Posted December 12, 2012 Author Posted December 12, 2012 Nie wiem jeszcze. Tak sobie pomyślałam, że najwyższa pora żeby zabrać się za przedświąteczne porządki. Powyrzucałam wszystko z szafek z zamiarem pozbycia tego co niepotrzebne i ponownego ale już estetycznego ułożenia - jakoś się nie mogę za to zabrać. Ktoś też musi umyć okna, chociaż od środka. ;) Quote
wiosenka Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Taki mróz to już tylko od środka ;). Quote
Igam Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Przepraszam, bo nie mogę doczytać, czy obydwa pieski mają już potencjalne domki? I czy to sunie czy pieski? Quote
Recommended Posts