Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 549
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie nic nowego nie wiem bo widziałam się z p. Jadwigą tylko chwilę (oprócz tego, że wybiera się do ortopedy w najbliższym czasie, początkowo była mowa o ponad 3 miesiącach oczekiwania na wizytę, doradziłam gdzie ma się udać) - zadzwonił jej akurat telefon. Oddałam torbę od Beaty i poszłam szybko na górę, psy czekały na wyprowadzenie.

Posted

Może być dla każdego psiaka osobny. Skoro maluchy są już gotowe do oddania tzn. nie muszą mieszkać z mamą. Tymczas potrzebny brązowemu bo potencjalny DS się rozmyślił. Lepszy byłby sprawdzony DT niż ryzykowanie, że ktoś z ogłoszenia weźmie go teraz na gwiazdkowy prezent...

Posted

Chyba dzisiaj ktoś miał po malucha przyjechać, nie wiem czy przyjechał bo jak napisałam wyżej nie pytałam. A po spacerze z piesami nie dzwoniłam już do sąsiadki, p. Jadzia ma trudności z poruszaniem się. Siatę zaniosłam jej pod same drzwi.

Posted

Jeśli ktoś pragnie codziennie nowych newsów mogę podać nr. telefonu. ;) Mnie jest głupio bez przerwy ją nagabywać zwłaszcza, że teraz jest w kiepskiej kondycji. Potrzebuje spokoju by zregenerować siły.

Posted

WiosnaA obiecała coś przekazać dla psiej rodzinki, Michał prawdopodobnie jutro przywiezie. Będzie okazja do podpytania co słychać. ;)

Posted (edited)

Jeszcze nie mam pewności bo nie nacieszyłam się , ale czy nie obraziłabyś się jakbym np tą książkę o ogrodach dała na bazarek dla Kamy?
Czy dziewczynka ma długie włosy? i jeśli tak czy lubi zielony kolor?

Edited by wiosenka
Posted

[quote name='wiosenka']Jeszcze nie mam pewności bo nie nacieszyłam się , ale czy nie obraziłabyś się jakbym np tą książkę o ogrodach dała na bazarek dla Kamy?
Czy dziewczynka ma długie włosy? i jeśli tak czy lubi zielony kolor?[/QUOTE]

Książka jest Twoja więc rób z nią co chcesz. ;) Mała ma takie włosy jak na fotce (trzyma szczeniaki), półdługie. Kolor zielony to chyba każdy lubi bo to barwa wiosny - budzącego się życia, nadziei i harmonii. ;)

Posted

Nie wiem jeszcze. Tak sobie pomyślałam, że najwyższa pora żeby zabrać się za przedświąteczne porządki. Powyrzucałam wszystko z szafek z zamiarem pozbycia tego co niepotrzebne i ponownego ale już estetycznego ułożenia - jakoś się nie mogę za to zabrać. Ktoś też musi umyć okna, chociaż od środka. ;)