agares Posted November 27, 2012 Posted November 27, 2012 Choć na forum nie jestem po raz pierwszy, witam się jako zarejestrowany użytkownik - w związku z poszukiwaniem domu dla suczki Tiji. Tiję-młodziutkiego psiaka- znalazła 5 lat temu na ulicy Monika. Jako że sytuacja Moniki nie pozwalała jej na przygarnięcie suczki, oddała ją pod opiekę samotnej cioci. Mały poduszkowiec u cioci miał się bardzo dobrze. Ok 2 lata temu jednak właścicielka suczki nieoczekiwanie zmarła...Monika stwierdziła więc, że ten pies był jej pisany i mimo wielu problemów i częstych przeprowadzek - zabrała do siebie. Niestety Monika z córką w grudniu przeprowadzają się do Australii - z różnych przyczyn pies musi jednak zostać. Pytamy wśród rodziny i znajomych z nadzieją na odzew. W imieniu Moniki i za jej zgodą, postanowiłyśmy poszukać wsparcia też tutaj. Tija ma ok. 6lat, jest wesoła, zadbana i przylepna. Nie wykazuje żadnych oznak agresji, jest zaznajomiona z dziećmi, posłuszna i bezproblemowa. Obecnie mieszka w Sopocie. Zamieszczam zdjęcia Quote
agares Posted November 29, 2012 Author Posted November 29, 2012 Pies jest mały, waży ok. 7-8kg. Quote
martasekret Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 widziałam jej ogłoszenia, przesłodka sunia :loveu: na dogo ciężko znaleźć psu dom, tu wszyscy raczej zapsieni po uszy, ale zdarza się. jedyne, co może odstraszać potencjalnych właścicieli to jej wiek - dla niektórych 6 lat to już jedną nogą za tęczowym mostem... Quote
agares Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 Żałuję, że ja nie mogę jej wziąć. Martasekret, masz pomysł, gdzie wstawic ogłoszenie? Dałam na trojmiasto.pl Quote
martasekret Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 ja ogłaszam swoje psiaki jeszcze na tablica.pl, ale tam chyba widziałam jej ogłoszenie.... jest jeszcze cafeanimal, morusek, alegratka Quote
kaido Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 i jeszcze kilka portali: anonse, gumtree, przygarnijzwierzaka, rozgłos, lento i najlepiej co tydzień ogłoszenia odświeżać trzymam kciuki, sunia jest śliczna :) Quote
Recommended Posts