Sonka95 Posted June 2, 2013 Author Posted June 2, 2013 [quote name='wiki4']Piękne są komentarze dzieci :loveu: Też tak planuję z tą szkołą, ale muszę popoprawiać wszystko, buuuu. A 22 DCDC, więc tydzień przed i tydzień po wolne :evil_lol:[/QUOTE] Oj tak te komentarze , ale zawsze sa miłe :) Podczas ostatniej wyprawy Sonia została nazwana kotem przez małego chłopca , który się uparł , ze to kot nie pies :evil_lol: U was 22 a ja czekam na DCDC do września :placz: to jest jeden z plusów końca wakacji ;) [quote name='Luzia']Szczęściary, ja nie będę miała wakacji :( Ehhh nie sądziłam że kiedykolwiek to powiem - JA CHCE DO SZKOŁY :evil_lol:[/QUOTE] Ja za to tylko kocham szkołe , że sa wakacje :loveu: Jak chodziłam na praktyki to praca bardzo mi sie podobała i nawet wolałabym do niej chodzic mając weekendy wolne :) [quote name='unikatowydiament']piękna z niej laseczka:loveu:[/QUOTE] Dziękujemy :) Quote
Besti Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Cześć Kochane! Ale zazdroszczę takich wycieczek rowerowych :) Quote
Tekla64 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 rowerki fajna sprawa ino coby tyn deszcz u nas juz przestal lac Quote
Sonka95 Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='Besti']Cześć Kochane! Ale zazdroszczę takich wycieczek rowerowych :)[/QUOTE] [quote name='Tekla64']rowerki fajna sprawa ino coby tyn deszcz u nas juz przestal lac[/QUOTE] No ja też uwielbiam wycieczki rowerowe + można przy tym psa nieźle zmęczyć :evil_lol: A u nas nawet ładnie jest i cieplutko a zapowiadali deszcze , których na razie nie widać :) Quote
Sonka95 Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Hej wszystkim :) Nareszczie już można Sonke puszczać ze smyczy :multi::multi: oszalała ze szczęścia , bo nie lubi być całe spacery na smyczy ;) Zrobione kilka dni temu ;) [IMG]http://img593.imageshack.us/img593/9522/1045211.jpg[/IMG] [IMG]http://img607.imageshack.us/img607/9976/1045214.jpg[/IMG] [IMG]http://img705.imageshack.us/img705/1064/1045222.jpg[/IMG] Quote
Sonka95 Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 Tylko napisałam , ze słońce jest to za chwile się schowało i teraz zbliża się burza :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 To tak jak u mnie, choć teraz widzę mimo deszczu coś prześwieca między chmurami :) Quote
ceris Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Sonia z profilu jak mój Rikulec :eviltong: [IMG]http://img607.imageshack.us/img607/9976/1045214.jpg[/IMG] Piękna dziewczyna. Nareszcie ciepło :-) Quote
Sonka95 Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='Luzia']To tak jak u mnie, choć teraz widzę mimo deszczu coś prześwieca między chmurami :)[/QUOTE] U mnie to nie dość , że z jednej strony naszły granatowe chmury i grzmiało to z drugiej wyszło słońce i zaczął padać deszcz ... cudowna pogoda :evil_lol: [quote name='ceris']Sonia z profilu jak mój Rikulec :eviltong: Piękna dziewczyna. Nareszcie ciepło :-)[/QUOTE] Dzieki :loveu: Dzisiaj jak na razie jest słonecznie i ciepło :) Quote
betty_labrador Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 tzn że co? cieczkę miała że na smyczy była? :) Quote
Sonka95 Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 [quote name='betty_labrador']tzn że co? cieczkę miała że na smyczy była? :)[/QUOTE] No dokładnie :) Teraz możemy też pojechać w miejsca gdzie jest sporo psiaków ;) Quote
Sonka95 Posted June 4, 2013 Author Posted June 4, 2013 Hej ;) Pogoda za oknem kiepska znowu przeszła burza i lało :-o A ja jutro tylko do szkoły na jedną lekcje pisanie próbnej matury z angielskiego a potem jade z kilkoma osobami na jakąś konferencje ... dobrze , że nie musze być w szkole do 15 :diabloti: Miał być jutro też jakiś sprawdzian to jak najbardziej się zgłosiłam :evil_lol: Takie wakacyjne :loveu: [IMG]http://img812.imageshack.us/img812/2144/zdjcie2272.jpg[/IMG] Quote
zahirka11 Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 hej cieszymy się szczęściem Sońki:lol: u nas też beznadziejna pogoda, cały czas leje:shake: ale Tośka taką pogodę kocha i wbiega w każdą napotkaną kałużę:roll: Quote
pcheelkaa Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Witamy się po przerwie :) Super Sonia wypoczywa Quote
Oscar Patric Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Sonka95']Hej ;) [IMG]http://img812.imageshack.us/img812/2144/zdjcie2272.jpg[/IMG][/QUOTE] świetne ujęcie:) Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 Oj morze jak morze, ale jak ja za górami tęsknie :( Quote
Sonka95 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 [quote name='zahirka11']hej cieszymy się szczęściem Sońki:lol: u nas też beznadziejna pogoda, cały czas leje:shake: ale Tośka taką pogodę kocha i wbiega w każdą napotkaną kałużę:roll:[/QUOTE] U nas to codzienie leje , dzisiaj jakoś bez deszczu ;) Sonia to deszczu nie lubi i ostatnio nie zdążyłam jej złapać przed wskoczeniem na łóżko i tam się oczywiście zaczeła wycierać :diabloti: Tak cudowała , żeby byc sucha :evil_lol: [quote name='pcheelkaa']Witamy się po przerwie :) Super Sonia wypoczywa[/QUOTE] O jesteście :) Jak miło :loveu: [quote name='unikatowydiament']świetne ujęcie:)[/QUOTE] Dzięki :loveu: [quote name='Luzia']Oj morze jak morze, ale jak ja za górami tęsknie :([/QUOTE] No ja też , bo dawno nie byłam w górach jakieś 7 lat temu przed wzięciem Sonki :crazyeye: a teraz mamy w planach wakacje czyli miesiąc na wsi i jakiś tydzień w górach Świętokrzyskich albo nad morze :cool3: W góry to bym bardzo chciała jechać i koniecznie z Sonką co może byc problemem z noclegiem ;) Nad morzem to nie ma problemu , bo pan do którego przyjeżdzamy bardzo lubi psy a obok jest las i polana co jest wspaniałe na spacery :loveu: Quote
Sonka95 Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 Hej :) Dzisiaj byłam na konferencji na temat gastronomii w turystyce ;) myślałam , że tam zasne :crazyeye: Gość przez 2 godziny mówił w kółko o tym samym :-o Dobrze , ze miałam internet w komórce , bo bym tam naprawde zasneła z nudów :diabloti: Wracając zachaczyłam o zoologiczny i kupiłam Sonce piłke na sznurku :cool3: dostanie ją na urodzinki , które bedą za ponad tydzień , ale nie mogłam jej nie kupić :) Ciekawe ile wytrzyma ten sznurek przy jej zębach :diabloti: może go tak szybko nie rozpracuje :evil_lol: a jak nie to zawsze zostanie piłka ;) Quote
Luzia Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Sonka95']Hej :) Dzisiaj byłam na konferencji na temat gastronomii w turystyce ;) myślałam , że tam zasne :crazyeye: Gość przez 2 godziny mówił w kółko o tym samym :-o Dobrze , ze miałam internet w komórce , bo bym tam naprawde zasneła z nudów :diabloti: Wracając zachaczyłam o zoologiczny i kupiłam Sonce piłke na sznurku :cool3: dostanie ją na urodzinki , które bedą za ponad tydzień , ale nie mogłam jej nie kupić :) Ciekawe ile wytrzyma ten sznurek przy jej zębach :diabloti: może go tak szybko nie rozpracuje :evil_lol: a jak nie to zawsze zostanie piłka ;)[/QUOTE] ha! w końcu jakaś normalna co kupuje psu na urodziny zabawkę dla psa a nie obrożę którą będzie nosić :lol: Quote
Guest wolfheart Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 [quote name='Luzia']ha! w końcu jakaś normalna co kupuje psu na urodziny zabawkę dla psa a nie obrożę którą będzie nosić :lol:[/QUOTE] wiadomo,psiak ma największą radochę ze zabawek albo jakiegoś wyjątkowego smaczka:p Quote
Ana :) Posted June 5, 2013 Posted June 5, 2013 U nas ciągle pada i jest zimno już mam dość takiej pogody... kto to widział żeby w czerwcu w piecu palić ? Sonia piękna na zdjęciach i na pewno szczęśliwa, że w końcu bez smyczy :-) a jaką podjęłaś decyzje co do sterylki ? Quote
AlaRottweiler Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Witam po dłuższej przerwie... :D:D W końcu spotykam osobę, która również obchodzi urodziny swojego psa i kupuje mu zabawki :D:D Quote
Sonka95 Posted June 6, 2013 Author Posted June 6, 2013 [quote name='Luzia']ha! w końcu jakaś normalna co kupuje psu na urodziny zabawkę dla psa a nie obrożę którą będzie nosić :lol:[/QUOTE] [quote name='AlaRottweiler']Witam po dłuższej przerwie... :D:D W końcu spotykam osobę, która również obchodzi urodziny swojego psa i kupuje mu zabawki :D:D[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']wiadomo,psiak ma największą radochę ze zabawek albo jakiegoś wyjątkowego smaczka:p[/QUOTE] No dokładnie :) Jeszcze kilka miesięcy temu miałam w planach kupić jakąś obroże , ale potem jak sobie przeliczyłam , że koszt obroży z jakimś wzorkiem to będzie min. 30 zł to za tą cene kupie Sonce smaki ze 2 zabawki i będzie bardziej zadowolona :cool3: [quote name='Ana :)']U nas ciągle pada i jest zimno już mam dość takiej pogody... kto to widział żeby w czerwcu w piecu palić ? Sonia piękna na zdjęciach i na pewno szczęśliwa, że w końcu bez smyczy :-) a jaką podjęłaś decyzje co do sterylki ?[/QUOTE] Chłodny jest ten czerwiec zamiast być cieplej to jest przeciwnie ;) Dzisiaj dopiero wyszło słońce i robi się cieplutko :) A co do sterylki to na razie decyzje podejmiemy po kolejnej cieczce ;) Quote
Recommended Posts