Sonka95 Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Aleksandra95']Witamy Czwartkowo :) Zaraz weekend :)[/QUOTE] Hej :) a no właśnie jeszcze tylko jutro i weekend :loveu: ale szybko zleciał ten tydzień ;) [quote name='marta.k9080']a no:roll: nie opłaca mi się[/QUOTE] To rzeczywiście jak tak daleko to się nie opłaca jechać chyba , ze po drodze ;) Quote
Victoria Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 ja mam po drodze ze szkoły maka xd aa czyli juz chyba widzialam te nowe smaki jak chałwa jest nowa xd to juz nie takie nowe w takim razie :cool3: Quote
Sonka95 Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 Hej :) Dzisiaj po południu było pięknie słońce i cieplutko :) przydała by się taka pogoda w weekend , ale coś zapowiadają burze :-o Wczoraj nie wstawiałam fotek to dzisiaj wstawię ;) [IMG]http://img6.imageshack.us/img6/3681/20120722120857.jpg[/IMG] [IMG]http://img259.imageshack.us/img259/3326/20120722120925.jpg[/IMG] Quote
Sonka95 Posted April 11, 2013 Author Posted April 11, 2013 [quote name='Victoria']ja mam po drodze ze szkoły maka xd aa czyli juz chyba widzialam te nowe smaki jak chałwa jest nowa xd to juz nie takie nowe w takim razie :cool3:[/QUOTE] Ja przy pracy też mam blisko McDonalda :cool3: najnowsze to są te magnum :) Quote
Guest wolfheart Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 [url]http://img6.imageshack.us/img6/3681/20120722120857.jpg[/url] ależ tu dumnie wyszła :) Quote
puchu Posted April 11, 2013 Posted April 11, 2013 narobiłyście mi smaka na McSyfa :mad: A miałam się odchudzać :placz: Quote
puchu Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Szkoda, że promocja z poranną kawą się skończyła :( Quote
phase Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Sonka95']A No faktycznie prawie we wszystkim tam mięso ... ja tam zazwyczaj jeżdżę tylko po cheesburgery albo Mcflurry :cool3: [/QUOTE] Nawet nie wiem o czym piszesz. :diabloti: Wiem, że są te właśnie hamburgery i cheesburgery. :lol: Quote
Victoria Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 mnie te śniadania zawsze wkurzaja wlasnie :evil_lol: nosz kurde nikt mi nie bdzie zabranial zjesc cheeseburgera na sniadanie :mad: Quote
Sonka95 Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='puchu']narobiłyście mi smaka na McSyfa :mad: A miałam się odchudzać :placz:[/QUOTE] Oj tam zaczniesz odchudzanie po wyjściu z Maca :cool3: [quote name='Besti']Dobry McSyf nie jest zły:cool3:[/QUOTE] Zgadzam się w 100 % :) [quote name='puchu']Szkoda, że promocja z poranną kawą się skończyła :([/QUOTE] A patrzyłaś na te nowe kupony , bo tam są jakieś z kawą oferty ? :multi: [quote name='phase']Nawet nie wiem o czym piszesz. :diabloti: Wiem, że są te właśnie hamburgery i cheesburgery. :lol:[/QUOTE] McFlurry są naprawdę dobre :loveu: próbuj to nie pożałujesz ... to deser lodowy , który uwielbiam :) [quote name='Victoria']mnie te śniadania zawsze wkurzaja wlasnie :evil_lol: nosz kurde nikt mi nie bdzie zabranial zjesc cheeseburgera na sniadanie :mad:[/QUOTE] No te oferty śniadaniowe to są chyba do 11 , ale powinni dawać te cheeseburgery i hamburgery także w ofercie śniadaniowej ;) [quote name='unikatowydiament']hej dziewczyny:)[/QUOTE] Hej :loveu: Quote
Aleksa. Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 [quote name='Victoria']mnie te śniadania zawsze wkurzaja wlasnie :evil_lol: nosz kurde nikt mi nie bdzie zabranial zjesc cheeseburgera na sniadanie :mad:[/QUOTE] ja lubię te kanapki z bekonem i jajkiem mniam :D Quote
Sonka95 Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 [quote name='Aleksandra95']ja lubię te kanapki z bekonem i jajkiem mniam :D[/QUOTE] Mój tata jadł i mu też smakowało :) ja muszę kiedyś spróbować ;) [quote name='marta.k9080']Hej Sonia :)[/QUOTE] Hej hej :loveu: Quote
Sonka95 Posted April 12, 2013 Author Posted April 12, 2013 (edited) Dzisiaj to pogoda paskudna jest dla Sonki :diabloti: ona nie na widzi deszczu :evil_lol: oby jutro przynajmniej nie padało , bo chciałyśmy iść na długi spacer to porobiła bym fotki :) A i dzisiaj dowiedziałam się , ze muszę przyjść 2 maja do pracy genialnie :angryy: tak się wkurzyłam , że nie wiem ... przez to wyjazd będzie prawie o 2 dni krótszy ( bo nie opłaci mi się jechać na jeden dzień potem wracać i znowu jechać ) :angryy: jak mi nie da wolnego to chyba pójdę do prezesa , a jak nie to nawet jestem gotowa zadzwonić do pani od praktyk :roll: nie którzy to mieli wolne przed świętami a ja zawsze zapierdzielam i nic z tego nie mam :shake: Edited April 12, 2013 by Sonka95 Quote
Ty$ka Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 Hej :) U nas też cały dzien leje, ale to dobrze :) A pracy 2maja nie zazdroszczę, masz przechlapane... Quote
zahirka11 Posted April 12, 2013 Posted April 12, 2013 hej śliczne zdjęcia:loveu: u mnie też cały dzień leje:shake: dobrze, że chociaż ciepło... Quote
Sonka95 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 (edited) [quote name='Ty$ka']Hej :) U nas też cały dzien leje, ale to dobrze :) A pracy 2maja nie zazdroszczę, masz przechlapane...[/QUOTE] Hej :) Dzisiaj za to jest piękne słoneczko ;) Takie są uroki pracy :shake: moi rodzice wzięli wolne w pracy a ja muszę iść pracować za darmo :roll: [quote name='zahirka11']hej śliczne zdjęcia:loveu: u mnie też cały dzień leje:shake: dobrze, że chociaż ciepło...[/QUOTE] dzięki :loveu: Wczoraj popadało ,ale za to śniegu nie ma i przyszła wiosna :cool3: [quote name='puchu']a chorobowego nie możesz wziąć?[/QUOTE] U nas jako , ze jesteśmy na praktykach można nie przyjść , ale trzeba mieć zwolnienie lekarskie :crazyeye: [quote name='phase']Ale Ci majówkę zrobili. :roll:[/QUOTE] No zmarnowali mi wyjazd i teraz prawdopodobnie trzeba będzie go skrócić :placz: Chyba , ze coś wymyśle , ale problem jest to ,że jest to ostatni dzień mojej pracy , bo 6 maja na jeden dzień do szkoły trzeba iść a potem to wolne mamy bo matury i testy zawodowe ;) Następne praktyki szykują nam na 3 klasę technikum na przełomie styczeń - marzec i się wścieknę jak wypadną nam w ferie :crazyeye: jeszcze tylko tego brakuje ... A my z Sonką zaraz wybieramy się na spacerek w tym słoneczku :loveu: jest piękna pogoda i jest gorąco :) prawdziwa wiosna wreszcie przyszła :multi: Dzisiaj jeszcze przeszła pierwsza burza trochę pogrzmiało i poszło dalej na centrum ;) A dzisiaj jeszcze posadziliśmy aksamitki na balkonie :) niedługo będzie pięknie wyglądał balkon :loveu: Edited April 13, 2013 by Sonka95 Quote
AlaRottweiler Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 A do nas właśnie się burza zbliża... Sonka ma cudowne zdjęcia Quote
Sonka95 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 [quote name='AlaRottweiler']A do nas właśnie się burza zbliża... Sonka ma cudowne zdjęcia[/QUOTE] U nas to granatowo było ale szybko przeszła burza kilka razy zagrzmiało i przeszło i nie padało ;) Dzięki zaraz wstawię aktualne z dzisiaj :) Quote
Sonka95 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Hej wszystkim :) Dzisiejsza pogoda to jest najróżniejsza tylko wyszłyśmy na spacer było słonko przez kilka minut potem nadciągnęły deszczowe chmury i lało , ale zostałyśmy i przeczekałyśmy pod garażami :) Potem słońce się pojawiło i poszłyśmy do parku tam było pięknie dopóki znowu deszcz nie przyszedł tym razem poszłyśmy już do domu tylko weszłyśmy do mieszkania i wyszło słońce ;) my to mamy farta :evil_lol: Zaraz dodam dzisiejsze fotki :) Quote
Sonka95 Posted April 13, 2013 Author Posted April 13, 2013 Sonia zobaczyła swojego najlepszego psiego kumpla :) [IMG]http://img708.imageshack.us/img708/4143/1043325.jpg[/IMG] I chwilę później była już przy nim :loveu: Sonia to go uwielbia jak go tylko widzi to biegnie do niego i zachęca do zabawy :cool3: [IMG]http://img7.imageshack.us/img7/4756/1043326.jpg[/IMG] [IMG]http://img23.imageshack.us/img23/7198/1043330.jpg[/IMG] A tu czekałyśmy aż przestanie padać deszcz ;) [IMG]http://img13.imageshack.us/img13/3214/1043331.jpg[/IMG] [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/3937/1043332.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts